Bosch Serie 6 PIE645FB1M - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 PIE645FB1M op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.H. Lodewijks 14-04-2022

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een 'verademing' t.o.v. ons 30 jaar oude gastoestel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fred 14-02-2022

Perfect

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat het moet doen en doet het snel,moest er even aan wennen dat je eerst de zone aan moet klikken voor je hem kunt bedienen.
Wat ook heel fijn is is de timer en dat hij de plaat na verstrijken van de ingestelde tijd uitschakeld dat kon met de vorige niet maar hoed die was ook uit 2005
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

f**r@g**l.com 21-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

9,0
Top product en mooie uitstraling
Verschillende nieuwe Bosch apparaten gekocht en zeer tevreden.

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Scheer 20-01-2022

Inductiekookplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zo blij hiermee, perfecte inductiekookplaat. Boosterfunctie zit er op, als je snel iets wilt opwarmen. Echt een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Thea 04-12-2021

inductiekookplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bevalt erg goed. heel fijn koken en makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hillie 27-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne kookplaat, bevalt heel goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze Bosch inductiekookplaat! Ziet er mooi uit en werkt perfect, snel en makkelijk met een timer en boostfuntie, ideaal! Makkelijk schoon te maken. Een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Timer en boost funtie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J**s@h**t.nl 20-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Product zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
Al langer dan 40 jaar Bosch gebruikt. Bevalt goed. Geen klachten. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Makelijk hanteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hkoppen@kpnmail.nl 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede werking en afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

9,0
Ik heb deze inductie kookplaat gekocht omdat ik vertrouwen heb in Bosch.
Dit product is prima afgewerkt en gemakkelijk door mijzelf te instaleren, de bediening is zeer eenvoudig .
Ik ben zeer tevreden over de expert winkel waar ik hem gekocht heb.

Hans Koppen

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Bediening
  • afwerking

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**s@c**o.nl 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

9,0
Een degelijk apparaat met duidelijk bedieningspaneel. Werkt snel en makkelijk, handig in gebruik.

Pluspunten

  • duidelijk bedieningspaneel
  • kookwekkertje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 13-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

9,0
Het is een heel fijn en gemakkelijk apparaat. We hebben vooral ook naar de prijs kwaliteit gekeken. Het kookt gewoon geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Complete verrassing! 12-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete verrassing!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

9,0
De inductiekookplaat van Bosch is meteen een complete verrassing! Ziet er mooi uit en is super gemakkelijk in gebruik en dat is voor iemand van 75+ heel belangrijk want iets nieuws moet altijd wennen. Wat zijn de aardappels en de groente snel klaar en geen keuken vol stoom want die blijft gewoon in de pan zelf en kan ontsnappen via het gaatje bovenin. Wij zijn er heel content mee!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g**n@g**l.com 08-11-2021
  • Product gekocht

altijd voor dit apparaat kiezen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

9,0
ik ben heel blij met mijn nieuwe Bosch serie 6 pie645fb1m. Vooral de boostknop is super.
wel bij blijven staan, hij kookt heel snel. Ik zal iedereen dit apparaat aanraden
met vr. gr. mevr. kastelein

Pluspunten

  • met super boostknop
  • mooie vormgeving

Reageer

b**r@g**l.com 01-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed , aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

9,0
Al bekend met de inductiekookplaten. Deze nieuwe heeft een mooie strakke uitstraling, door de roestvrijstalen randen. Kookzones snel warm, heerlijk zacht geluid bij bediening van de toetsen.
Veel plezier van de kookwekker, die bij het beëindigen van de ingestelde tijd, de kookzone uitschakeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

t**n@z**o.nl 27-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs voor een goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

8,0
Prima kookplaat,makkelijke bediening en energie zuinig.
Panherkenning is een pluspunt

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Panherkenning

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ineke 14-08-2021

inductiekookplaat Boschh

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de kookplaat werkt prima en voldoet volledig aan onze wensen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Blij 09-03-2021

vervanging

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nadat de glasplaat van onze vorige kookplaat aan gruzelementen was doordat er een stenen beker op was gevallen hebben wij deze vervangen door precies dezelfde serie 6 inductie kookplaat. Dit moest wel dezelfde worden want wij vinden dit een uitstekend apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

EA Bogerd 04-11-2020

inductiekookplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de kookplaat voldoet prima, keuze standen warmte ruim voldoende
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

werkt super 09-03-2020

verlichting

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een prima plaat met een probleem. De cijfers van de hoogte stelling 1 t/m 9 zijn niet verlicht en daarom moeilijk te zien.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

peter 21-01-2020

prima apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] goede kookplaat en makkelijk in onderhoud en bediening
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

1Leo 28-10-2019

Goede en gebruiksvriendelijke inductiekookplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PIE645FB1M

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn erg tevreden over deze inductiekookplaat van Bosch.
Heel gebruiksvriendelijk metg een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews