Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI9021 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**m@c**o.nl 07-04-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

9,0
gaskookplaat vervangen door een elektrisch (inductie)
En het pas heel mooi bij mijn keuken.

Reageer

Armand Borgsteede 19-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooie plaat voor een juiste prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

10,0
Heb de plaat nu een jaar in gebruik na alle tevredenheid, het doet wat het moet doen voor een acceptabele prijs

Pluspunten

  • Mooi
  • snel
  • makkelijk schoon maken

Minpunten

  • maakt een beetje meer lawaai dan mijn vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**g@p**t.nl 05-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie plaat met goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

10,0
Een luxe uitziende plaat met een goed prijs/kwaliteit verhouding en veel ruimte

Pluspunten

  • snel warm
  • overzichtelijk touchpaneel
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan iki9021 28-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

iki9021

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

7,0
Mooi product dat voldoet aan de verwachtingen.Prijs is zeker goed te noemen voor deze kookplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t.s 28-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

verschijnsel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

8,0
ik had laatst het fenomeen dat een kookplaat steeds maar de fan inschakelde terwijl er niets aanstond,bij test bleek hij continu pulsen af te geven die voor oververhitting zorgde J al eerder bekend??

Pluspunten

  • vemogen
  • power plus

Minpunten

  • schoonmaken glasplaat raakt besturing in de war

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

smulders 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

power inductieplaat energieverbruik :(standby ledjes ?)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

9,0
mooie uitvoering veel (boost) vermogen,handige indeling van de zones,duidelijke garantie voorwaarden

Pluspunten

  • veel vermogen
  • boost functie

Minpunten

  • standby ledjes energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

10,0
De inductiekookplaat is een mooie toevoeging in onze keuken, heeft veel mogelijkheden en is een plaatje om te zien, zeer blij mee.

Pluspunten

  • design
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Haaften 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kooplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

8,0
Mooi glad en een strakt design voor de snelle kook als ook voor de slow cooking.
We gaan er veel plezier van hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 20-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wel wat geluid bij het koken: hoogste stand is aardig hoorbaar, alles daar onder is verwaarloosbaar, dus valt erg mee. Lange garantie is een dikke +.

Pluspunten

  • Chique uitstraling
  • Grote pit in het midden
  • Stil koken
  • Hoog vermogen, binnen 1 min water aan de kook

Minpunten

  • Randjes vd plaat lijken breekbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claassew 10-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne prachtige inductiekookplaat voor lage prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

9,0
Mijn belangrijkste reactie is " super kookplaat voor nog geen 600 euro" .
Ik kan een uitgebreide kritische review schrijven, maar een aantal woorden of zinnen zeggen genoeg:
prachtig om te zien
eenvoudig
werkt geweldig
snel
stil
gemakkelijk
etc........ allemaal positieviteit. Maar niet de minste belangrijkste: goedkoop!
Wat ons betreft een echte aanrader. Ik moet wel erbij vermelden dat dit onze eerste inductiekookplaat is, wij hebben dus geen vergeljkingsmateriaal.

Pluspunten

  • PRIJS
  • 5 JAAR GARANTIE
  • SNEL
  • EENVOUDIG IN GEBRUIK
  • EENVOUDIG TE REINIGEN

Minpunten

  • (nog) GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie Kramer 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geschikt voor alle maten pannen, ideaal!

Geschreven voor: Inventum IKI9021

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteitverhouding is prima! Maar wat vooral erg prettig en goed werkbaar is dat alle maten pannen erop passen, dat is ideaal!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Lichtje blijft branden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer