ETNA KIF160ZT Zwart Ingebouwde Inductiekookplaat | 4 Kookzones | 59 cm Breed - Kookplaten

ETNA KIF160ZT Zwart Ingebouwde Inductiekookplaat | 4 Kookzones | 59 cm Breed
ETNA KIF160ZT Zwart Ingebouwde Inductiekookplaat | 4 Kookzones | 59 cm Breed
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 307,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 122 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF160ZT Zwart Ingebouwde Inductiekookplaat | 4 Kookzones | 59 cm Breed op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h*************@k*********26-10-2022

Ben zeer tevreden.

Fijne inductie kookplaat. Makkelijk in de bediening en kan zo in een normaal stopcontact en eventueel inzetbaar naar 2 fase. Goede prijs voor dit artikel.
Minpunten
  • Geen minpunten
Erik22-10-2022

Fijne kookplaat en ook erg mooi

Fijne kookplaat. Eenvoudig te bedienen. Na even informatie inwinnen is het een fluitje van een cent om hem aan te sluiten op een kookgroep 2x230 v en komt hij helemaal tot zijn recht. Na een week terwijl ik eigenlijk vond dat je allen op gas fijn kunt koken wil ik toch echt niet meer terug. Echt blij mee!
Pluspunten
  • Bediening
  • Schoonmaken
Jan10-10-2022

Mooie kwaliteit voor een goeie prijs

Mijn eerst Etna inductie kookplaat. Wat een mooie kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Echt een aanwinst voor mijn keuken. Het koken went snel en makkelijk schoon te maken. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Hoge kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • Strak design
  • Eenvoudig schoon te maken
Vonk14-09-2022

Top kookplaat

Al een aantal jaren wilde ik overschakelen van gas naar inductiekoken. Hoewel er de mogelijkheid in de keuken is om een twee fase aansluiting te maken, het gat in de muur zit er, wilde ik de kookplaat zelf installeren. Dat lukt mij alleen met een 1 fase apparaat. Na de keuze bij ETNA gekozen voor de KIF160ZT vanwege zijn afmetingen. Deze paste in de breedte precies op de plaats waar het oude gasfornuis van ETNA had gestaan. Even geaarzeld om te beginnen. Maar eenmaal uitgepakt en aangesloten, was echt via de you tube video, makkelijk te doen was. Het apparaat schakelde wonder wel zelf netjes over op 1 fase. Wat was ik blij verrast. Na 5 minuten kon er gekookt worden. Ik kan de KIF160ZT echt iedereen aanraden. We hebben er nog elke dag plezier aan.
Pluspunten
  • Makkelijk om te zetten naar 1 fase
  • Eenvoudig in gebruik
  • Natuurlijk makkelijk schoon te maken.
  • Weinig geluid
g**********@g********21-08-2022

Goede oven,voor een goede prijs

Ik vindt het een mooi product,het oogt mooi en is makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken
Pluspunten
  • Oogt mooi
  • Makkelijk te bedienen
f*******@g********07-08-2022

Betaalbaar en gemakkelijk in de bediening

Makkelijk te bedienen toetsen en ook voor grote slee is ruimte, kortom gemak en confort gaan perfect samen
Pluspunten
  • gebruikers gemak staat voorop
  • prijs/kwaliteit
m***********@g********22-07-2022

Bevalt zeer goed . Aanrader.

Zeer mooie inductiekookplaat. Werkt super snel . Echt top Zeer tevreden. Ook gelijk afzuigkap besteld.
k**************@g********05-07-2022

Prima aankoop

Prachtige kookplaat voor een vriendelijke prijs. Heel gebruiksvriendelijk. Na 30 jaar op gas koken zag ik toch een beetje op over het gaan koken op een inductieplaat. Maar door het duidelijke bedieningspaneel werkt het eigenlijk heel soepel en is de overstap voor mij heel soepel verlopen. Ook de flexibele kookzone is heel eenvoudig in te stellen. En als kers op de taart ook nog 5 jaar garantie. Etna helemaal top !!
  • Eenvoudig bedieningspaneel
a********@h**********04-06-2022
wat een geweldig inductie kookplaat, mijn vrouw i super blij. Na ket koken hoor je ook niet dat het moet een erg en langdurige na ventileren bij onze vorige inductie kookplaat. top product.
b*****@g********02-06-2022

Een strakke krachtpatser voor elk huishouden

Wij waren al een tijd op zoek naar een inductie kookplaat ter vervanging van onze oude gaskookplaat. Wij hadden hier 2 redenen voor, een extra stap om gasloos te gaan en het gemak van het schoonmaken van de kookplaat. Onze keuze viel op de ETNA KIF160ZT omdat deze over een Turbo functie beschikt, 2 zones kan samenvoegen en er ook nog eens heel strak uit ziet. De turbofunctie gaat als een dolle, binnen 2 minuten kookt een pan met water! Temperatuur aanpassingen tijdens het koken worden direct doorgevoerd naar de pannen, wat een genot. 70% van onze bestaande pannen zijn nog gewoon te gebruiken, even testen of de onderkant blijft plakken aan een magneet en of ze recht zijn. Geen moment spijt van onze aankoop en gewoon te gebruiken op 1 fase!
Pluspunten
  • 1 fase aansluiting
  • Turbo functie
  • Strak uiterlijk
  • 2 zones samen te voegen
Minpunten
  • Ventilator hoor je soms
b********@t***************25-05-2022

Super!

Na veel wikken en wegen toch de overstap van gas naar inductie koken gemaakt. Nu na een week is het net alsof het nooit anders is geweest. De Etna inductie kookplaat doet wat het moet doen en is zeer makkelijk in het gebruik. Ik ben er heel blij mee en kan het iedereen aanraden.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Niet ontdekt
c***************@g********11-05-2022

Goede inductie kookplaat.

Aangeschaft om van het gas af te gaan. Mooi apparaat makkelijk in gebruik en 5 jaar garantie. Echt blij mee.
Pluspunten
  • grote pannen mogelijk en te koppelen.
  • Makkelijk te monteren
  • Eenvoudig te bedienen.
Gerrit03-05-2022

Bevalt erg goed, een echte aanrader

3weken geleden deze inductie kookplaat gekocht.. Bevalt super werkt zo als het hoort. Top kookplaat
Asmae15-04-2022

Handig en fijn

Heel fijn in gebruik, 4 warmte bronnen, maar je kan de linkerkant ook 2 als 1 warmte bron gebruiken voor bijv grote pannen. Vind dat heel handig. Verder fijn in gebruik, makkelijk systeem. Ik ben tevreden
t**********@h********13-04-2022

geweldige aankoop

Voor een klein prijsje een geweldig product. Bovendien is de installatie op zich een fluitje van een cent
Pluspunten
  • schoonheid
  • een pareltje in de keuken
Theo04-04-2022

Is wel wennen als je altijd op gas hebt gekookt

Ik heb deze kookplaat gekocht om de redelijke prijs Omdat deze ook de mogelijkheid had om twee zones te kunnen combineren tot 1 zone. En om de inbouwmaat die iets groter is dan de standaard maat.
Pluspunten
  • 2 zones te combineren
Minpunten
  • De handleiding kan duidelijker
o*******@g********17-03-2022

Makkelijk in gebruik

Vroeger gingen we al voor Etna gaskook en koel ,en nu gaan we electric koken volgens revues goed product .
k*******@l******20-02-2022

vriend in de keuken

Makkelijk en eenvoudig te bedienen produkt zeer veilig om mee te werken zeker voor mij als oudere
Pluspunten
  • zeer veilig
Peter Rovers31-01-2022

Kost niet veel maar wel wa(t), maar dan heb je ook een ETNA

Super produkt tegen een schappelijke prijs. Inbouwen zelf gedaan, was heel eenvoudig. Bediening super gemakkelijk, ook voor de oudjes. Het kost niet veel maar wel wa, maar dan heb je ook een ETNA........ Kortom een top produkt, zeker met ook nog eens een verlengde Garantie
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit, super goed
  • Verlengde garantie totaal 5 jaar
  • Strak design
  • Gemakkelijke bediening
Minpunten
  • Nog geen ervaren
l*******@z*******24-01-2022

Bevalt erg goed.

Inductieplaat KIF160ZT heeft 4 zones, twee ervan zijn flexibel. Eenvoudig bediening. Het werk prima. Prijs voor dit inductieplaat in vergelijk met andere merk is goed.
Pluspunten
  • Flexibel zone
  • Eenvoudig bedining
Minpunten
  • Niet gevonden