Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF880DS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raon 17-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

10,0
Een fantastisch kookplaat, wat een ervaring en makkelijk te bedienen en veel opties.

Pluspunten

  • Het design
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste Raon,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling😊 Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en gebruiksgemak van de inductiekookplaat.

We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

hansell 29-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooie kookplaat en effectief in gebruik !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

10,0
De kookplaat nu 8 maand in gebruik en beleef er veel plezier aan.
Werkt uitstekend is snel in opwarmen en houd goed op temperatuur.
voldoende ruimte voor de pannen.

Pluspunten

  • goed werkend
  • Makkelijk in onderhoud
  • voldoende ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste Hansell,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling, een 10!
Erg leuk om te lezen dat jij al 8 maanden plezier hebt van de kookplaat.
En dat jij zo tevreden bent over de mooi vormgegeven, ruime en natuurlijk onderhoudsvriendelijke kookplaat.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Michaela 09-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super indeling echte 5 zone kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

10,0
Na 6 maanden gebruik een review,
Een perfecte aankoop, geen moment spijt van gehad.
Matte uitvoering is iets grijzer dan verwacht.
De indeling van de kookzones is veel beter dan mijn oude Miele kookplaat.
Ruimer en meer zones op dezelfde oppervlakte, rara hoe kan dat, maar echt een verbetering.
Wel iets meer ventilatie geluid.
3 fasen aansluiting, supersnel heet, veel vermogen.
Kleine pan grote pan, maakt niet uit de kookplaat doet het altijd.
Eigenlijk maar een nadeel en dat is het luide gepiep wanneer je iets op de bedieningstoetsen legt.
Ik zou graag weten hoe je dat uitzet.
Ik gebruik de kooplaat namelijk ook als aanrecht.

Pluspunten

  • Indeling
  • Vermogen
  • Design
  • Bediening

Minpunten

  • Ventilatie
  • Alarm wanneer er iets op bediening ligt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste Micheala,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze enthousiaste review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design, indeling en gebruiksgemak. Helaas is het geluid wanneer er iets op de bediening wordt gelegd niet uit te schakelen.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

e**6@g**l.com 02-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
Top apparaat ( nu nog op 2 fase) zo snel warm. Wel even wennen van gas naar inductie erg prettig in gebruik. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Automatisch pan herkenning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat u bent overgestapt van gas naar inductie.
In het begin is dit uiteraard even wennen, wij zijn dan ook blij dat het u zo goed bevalt.

Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

t**o@c**a.nl 02-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

10,0
Mooie kookplaat, makkelijke installatie en bediening, kortom top apparaat raad deze zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor het schrijven van deze mooie review.
Een 10! Daar doen wij het voor.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over het mooie design en het gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Zeeuw 22-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

10,0
Mooie breede kookplaat met veel ruimte voor de pannen.
Bediening heb je zo onder controle. Wij zijn over van gas op inductie.. nou het bevalt prima! Schoonmaken is ook zo makkelijk nu, paar vegen en het is schoon.
Bij ons draait hij op 2 fase aansluiting, genoeg power.
Met 2 pannen pannenkoeken bakken wordt hij ook niet te heet. Ideaal is ook grote pit niet in midden maar rechts.
Echt aanbevolen product!

Pluspunten

  • Ruime plaat
  • Makkelijke bediening
  • Simpel schoon te houden

Minpunten

  • Levertijd van de plaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste Zeeuw,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Wat fijn te lezen dat het koken op inductie goed bevalt, de bediening makkelijk is en het schoonmaken zo is gedaan. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

w**a@k**l.nl 07-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
In de tijd na veel vergelijken en kijken naar verschillende uitvoeringen en afmetingen hebben we gekozen voor deze matte uitvoering om dat we deze mooi vonden en de doorslag gaf het filmpje op internet hoe hem te gebruiken en de prijs was goed bij deze leverancier en op voorraad.
Plus punten :
Makkelijk in gebruik.
Makkelijk schoon maken.
Ruim van op zet.
En de uitstraling in de keuken.
Minpunt tot zover lichtval op de plaat geeft minder zicht baarheid op de verlichte signalen.
Officiele reactie van Atag 08-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie beoordeling hebben wij van u gekregen, hartelijk bedankt hiervoor.
Wat fijn te lezen dat uw keuze zo goed bevalt.
Dat deze kookplaat in uw keuken een mooie uitstraling heeft, en makkelijk is in gebruik is erg fijn.
En na het koken van uw gerechten makkelijk schoon te maken is natuurlijk ook mooi megenomen.
Wij wensen u veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Harmen 15-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
Mooie kookplaat. Strak design. In de matte versie wel meer grijs dan verwacht. Duidelijke boekjes meegeleverd.

Pluspunten

  • Grootte
  • Indeling qua kookzones

Minpunten

  • Grijzer dan verwacht in matte versie
  • Zaagmal voor aanrechtblad ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-03-2022

Beste Harmen,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Bedankt voor de feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

c**2@g**l.com 07-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

8,0
Ik ben sinds 18 februari in het bezit van de kookplaat. En tot dusver erg tevreden.
Ik ben erg positief over:
- bedieningsgemak
- de ruimte op de kookplaat. De plaat biedt veel ruimte voor de pannen
- timer functie
- pauzeknop functie
- werkt goed met 2 fase aansluiting. De kracht van het stroom wordt goed verdeel.

Nadeel:
- lang vasthouden van een "knop"

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Eenvoudige bediening
  • Veel ruimte voor de pannen
  • Goed zelf te plaatsen in het werkblad
  • Zit voldoende band bij de kookplaat

Minpunten

  • "Knop" soms lang ingedrukt houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de diverse functies van de KIF880DS. Bedankt voor deze mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

r**s@o**k.com 02-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super product, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
De inductieplaat van Etna voldeed aan al mijn eisen zoals:
* een flexibele zone
* aansluiting op 3-fasen (meer power) mogelijk
* grote (braadpannen niet aan de achterzijde (dit ergerde me mateloos aan mijn oude gasfornuis) maar aan de rechterzijde of op de flexibele zone
* een schuifregelaar (veel makkelijker dan tiptoetsen)
* overkookbeveiliging
* pandetectie
* geen metalen strip rondom (waar toch weer een hoop vuil in gaat zitten) maar gewoon een afgeronde glasrand
* een kalm, minimalistich uiterlijk zonder allerhande opgedrukte tekst (met als extra de mooie matte look)
* en dat allemaal voor een hele goede prijs!!
* 5 jaar garantie!!
Nu zijn die eisen vooraf heel leuk en aardig maar hoe bevalt hij nu? In 1 woord: GEWELDIG!!

De plaat is snel en stil en heeft meer dan voldoende vermogen. Het poetsen is een makkie (vooral als je van gas bent overgestapt...).
Het wennen aan het inductiekoken (komende van gas) duurde maar even en dat had vooral te maken met de snelheid waarmee een pan nu opwarmt. De overstap had ik Jaren eerder moeten doen!!

Pluspunten

  • Snel en krachtig (vooral bij 2 of 3 fase)
  • Mooi!!
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • 5 kookzones en een flexibele zone!
  • Schuifregelaar

Minpunten

  • Met fel licht is display slechter af te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u de moeite hebt genomen deze uitgebreide review te schrijven. Goed te lezen dat u de overstap hebt gemaakt van koken op gas naar inductie en dit zo goed bevalt.
Fijn dat deze kookplaat aan al uw eisen voldoet. Wij wensen u dan ook veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

JeroenV 26-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
nu enkele maanden in gebruik, en het bevalt goed. Werkt goed en makkelijk.
In de matte zwarte kleur ziet het er ook geweldig uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Jeroen,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de inductiekookplaat naar behoren werkt en je al paar maanden kan genieten van deze mooie kookplaat.
Wij wensen je nog veel meer kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

beny 26-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
Deze inductie plaat heeft een supermooi design. We hebben de matte uitvoering gekozen. 5 zones was een must. Ook het samen kunne schakelen van kookzones is heerlijk. De booster is niet normaal snel. wel hebben we gekozen om gelijk naar een 3 fase te gaan ( wat fijn is dat er keuze is) . Prijs / kwaliteit zeer zeker een aanrader. Helaas is er momenteel weinig voorraad wegens chip tekort maar we hadden in Belgie nog een adres gevonden.

Pluspunten

  • schakelbare zone
  • design
  • powerbooster
  • warmthoud functie

Minpunten

  • voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Beny,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de mogelijkheden en uitstraling van de inductiekookplaat.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Jansen 29-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie plaat,werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

8,0
We hebben gekozen voor deze plaat vanwege mooie mat zwarte bovenkant zonder rand, eenvoudige bediening en de indeling. Het werkt tot nu toe naar volle tevredenheid .
Alleen een minpunt dat de bijgeleverde installatie handleiding niet overeen (ander ,ouder type) kwam met die aan de onderzijde van de kookplaat en dat de klanten service niet echt wilde meewerken tijdens telefonisch contact. Na enig aandringen werd met kleine moeite toch de onduidelijkheid opgelost

Pluspunten

  • vormgeving
  • eenvoudig werking

Minpunten

  • klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-01-2022

Beste heer / mevrouw Jansen,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en u tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
Uw feedback betreffende de aansluit instructie zullen wij doorgeven aan de betreffende afdeling.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Jaap Raalte 15-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische en modern vormgegegeven kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
Een modern en strak gestileerder kookplaat met 5 zones en een gecombineerde zone. Hierdoor minder gasverbruik maar ook een verfraaiing van de keuken met een moderne uitstraling.

Pluspunten

  • 5 kookzones
  • Booster mogelijkheid per zone
  • 2 zones te combineren tot 1 grote zone
  • Moderne vormgeving
  • Mat zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste Jaap,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie en positieve review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft tijdens uw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Erwin 13-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke en mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
Super mooie plaat in onze keuken. Gekocht ter vervanging van een gaskookplaat. Nu dus overgestapt
op inductie koken. Overstap gaat makkelijk met deze plaat. Makkelijk te bedienen en verwarmd snel.
Enigste minpunt wat wij vinden is dat bij direct zonlicht de ledverlichting minder te zien is. Maar nadat je gewend ben aan de bediening heb je daar nauwelijks last van. Een mooie strakke aanrader vinden wij.

Pluspunten

  • design
  • bediening
  • snel ( type aansluiting 2p+2N )

Minpunten

  • zicht van de leds bij direct zonlicht op kookplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

Beste Erwin,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze enthousiaste review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de KIF880DS en het koken op inductie zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Ewout 08-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
Schitterende strakke kookplaat, bevalt heel goed.
Vooral de matte plaat is erg mooi.
Makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Matte plaat
  • Functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste Ewout,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat de werking en uitstraling van inductiekookplaat je bevalt.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Pietje 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ok apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

7,0
Ik wil van het gas af een deze heeft dezelfde functies als mijn oude gaskookplaat

Pluspunten

  • Functioneert
  • Prima

Minpunten

  • Display

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste Pietje,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat de kookplaat aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

w**a@k**l.nl 18-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
Veel types bekeken bij diverse zaken en deze kwam ik tegen op een websitebezoek.
En ik vond dit een schitterende uitstraling hebben. En na een weekje mee aan de slag te zijn geweest bevalt hij prima.
Makkelijk schoon te houden, stik blij mee!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Allereerst willen wij u vriendelijk bedanken dat u de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Wat fijn dat u zo blij bent met deze inductiekookplaat van ETNA en wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

h**t@o**k.com 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven inductie plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
goede kookplaat. Met een beetje kennis over de bedrading was de kookplaat erg makkelijk te instaleren. De pannen worden snel heet en de kookplaat oogt erg mooi in het mat zwart/ grijs.

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en wat fijn om te lezen dat de installatie van deze inductiekookplaat makkelijk is verlopen. Wij wensen u nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Bula 30-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF880DS

Algemene score

9,0
Na 20 jaar was de vorige inductieplaat aan vervanging toe.
Heb de uitvoering met matte glasplaat gekozen; werkelijk prachtig!
Geen randjes of knopjes waar vuil aan kan hechten dus zeer makkelijk schoon te houden.
Verder functioneert alles zoals je kunt verwachten.
Een klein nadeeltje is de slechte afleesbaarheid van de bediening als het lampje van de afzuigkap brand.
Dit has ik al in andere reviews gelezen, dus was geen verrassing, maar zou mooi zijn als dit verbeterd kan worden.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Functioneert goed, en snel
  • 3 jaar extra garantie bij registratie

Minpunten

  • Verlichting bediening niet zo goed leesbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-12-2021

Beste Bula,

Bedankt voor je mooie en duidelijke beoordeling! Feedback is altijd erg welkom voor de verdere productontwikkeling in de toekomst.
Wij wensen je nog vele jaren plezier van deze inductiekookplaat van ETNA.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Toon meer reviews