Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 99 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF672DS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**s@g**l.com 08-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg mooie kookplaat zeer goede uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
deze kookplaat viel bij ons in de smaak ivm de afmeting en toch de zelfde inbouwmaat ook de dubbele mogelijkheid om braadslede te plaatsen leek ons wel goed verder is het nog te kort om meer ervaring te vertellen

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • en div extra's
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design, het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden.
Ook met de braadslede zal het lukken om heerlijke gerechten op tafel te zetten.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jan W. 06-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Door de zeer eenvoudige bediening zeker aan te bevelen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Ruime 70 cm inductiekookplaat welke past in een standaard keukenbladopening van 560 x 490 mm.
Eenvoudige bediening van de 4 kookzones!

Pluspunten

  • grote kookplaat
  • eenvoudige bediening
  • past in standaard keukenbladopening

Minpunten

  • 2-fase perilex aansluiting nodig(fornuisgroep)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Fijn dat de kookplaat zo goed past in jouw keuken, en dat de bediening van de zones zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**b@h**l.com 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Na jaren op gas te hebben gekookt is door de hoge energieprijzen besloten over te stappen op inductie. Waarom Etna en waarom specifiek deze?
Deze was redelijk snel leverbaar en het iets grotere formaat sprak mij aan. Ook gelezen revieuws waren over het algemeen meer dan positief en een verlengde garantie tot 5 jaar geeft extra vertrouwen.
En wat werkt de kookplaat snel en goed. Makkelijk in gebruik, het snel verhitten gaat met de boostfunctie supersnel maar ook de warmhoudfunctie werkt goed.
Ben dan ook zeer tevreden en koken is met deze Etna nog eenvoudiger en makkelijker geworden.
Ook schoonmaken is een fluitje van een cent en over centen gesproken, ik zie nu al dat koken met de inductie kookplaat goedkoper is dan op gas.

Pluspunten

  • Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review.
Leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met de kookplaat.
Het gebruiksgemak en het mooie design bevallen jou goed.
Koken is altijd een feestje, wij zijn blij dat deze kookplaat het voor jou nog leuker maakt.
En dan is daarna altijd de schoonmaak, geen leuk klusje ook al hoort het er nou eenmaal bij, fijn dat dit ook een stuk eenvoudiger is nu!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**1@g**l.com 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vraagteken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

8,0
Dacht dat ik na het plaatsen een electronics fout had .

Dit gemeld bij Etna .
Best in mijn ogen vreemd antwoord gekregen .

Neem contact op met Uw installateur.??

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze review.
Wat vervelend dat de kookplaat een foutmelding kreeg na het aansluiten.
Elektronische fouten direct naar de aansluiting hebben vaak te maken met een fout in de aansluiting,
vandaar dat mijn collega's aangegeven hebben om contact op te nemen met uw installateur.
Deze kan de installatie controleren, en de foutmelding vaak verhelpen.

Hopelijk is het probleem inmiddels opgelost. Zo niet, dan ontvang ik graag een bericht met jouw contact- en adresgegevens en een kopie van deze review op webcare@atagbenelux.com

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**8@u**l.nl 28-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke kookplaat , mijn vrouw wilde perse deze en is er erg gelukkig mee, volgende week doe ik een schort om en ga er zelf mee aan de slag. Moet Lukken !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat leuk om te lezen dat jouw vrouw je heeft overtuigd om te kiezen voor ETNA.
Fijn dat ze zo blij is met de kookplaat, en wij weten het zeker, volgende week ben jij ook om!

Heel veel kookplezier gewenst voor jullie beiden!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Richard 26-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Wij zijn ontzettend tevreden en blij met onze nieuwe Etna inductie kookplaat met 2 flexzones.
Het koken gaat veel sneller dan op gas en is gemakkelijker te doseren. Na het koken is het schoonmaken van de inductie kookplaat zelfs een leuk en gemakkelijk klusje.
In de standaard nismaat kan een grote inductie kookplaat van 70x515 cm.
En de inductie kookplaat staat prachtig in onze keuken,veel netter dan het gasstel dat er oorspronkelijk in zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-07-2022

Beste Richard,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling, een 10😊 Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de werking en het design van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Eddy 25-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie matte inductiekookplaat die past in een standaard nis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
We zochten naar een brede inductiekookplaat die in een standaard nismaat past. We zijn overgestapt van gas naar inductie. De bediening van het apparaat is niet moeilijk en de extra functies als booster, timer en flexibele kookzone werken prima.
De matte uitstraling van de kookplaat past precies bij ons composiet aanrechtblad. De hele keuken ziet er nu weer uit als nieuw, ondanks dat deze 18 jaar oud is.

Pluspunten

  • Matte uitstraling
  • Makkelijke bediening
  • Past in standaard nismaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-07-2022

Beste Eddy,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Wagemakers 05-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooie kookplaat met uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Wij hebben de KIF672DS gekozen voor de mooie matte grijze kleur van de kookplaat en het hoge vermogen van de kookzones .En 70 cm breed, daardoor veel meer ruimte voor de pannen en een grote wok. Heel makkelijke bediening en het koken gaat veel sneller als met gas , dus een aanrader en een aanwinst. We hadden hem jaren eerder aan moeten schaffen Familie Wagemakers uit Waspik

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • alle kookzones hoog vermogen
  • mooie uitstraling
  • past in een kleine nis

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat jij zo tevreden bent over het design en de ruimte van de kookplaat, en dat het bedienen ervan ook gemakkelijk gaat.
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**1@g**l.com 08-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Fijne kookplaat die nauw luistert. Snel warm. Ook de doorkookfunctie is fijn.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Heel zachtjes doorkoken
  • Heel precieze werking van de toetsen

Minpunten

  • Oppervlakte brandt in
  • Niet goed schoon te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden ben met de verschillende functies op deze kookplaat!
Wij wensen u nog veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**t@g**l.com 04-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Puur genieten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Ik ben door dit product in een complete nieuwe kookdimensie beland. De mogelijkheden zijn geweldig door het combineren van 2 zones tot 1. Mis mijn 5 gaspitten totaal niet. Een kind doet de was en per zone is een timer instelbaar. Raadsnel warm en ook simpel op de doorsnee temperatuur te zetten. Ideaal dat alle raakvlakken van de pan gelijkmatig worden verwarmd. De waarschuwing dat de zone nog warm voorkomt problemen en ik laat de pan er bewust nog op 'doorkoken' door eerder te stoppen. Vervolgens snel 'afgekoeld'. Het spreekwoord 'de plaat poetsen' is nu een waar genot.

Pluspunten

  • zones koppelen
  • de speciale functies
  • de wekker per zone
  • de veilige functies
  • prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze leuke uitgebreide review. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over het gebruiksgemak, de verschillende functies en de prijs- kwaliteitsverhouding van de kookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p**s@g**l.com 25-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

slimmer koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Deze inductieplaat is een modern slim kooktoestel wat goed bijdraagt in de energietransitie. Eerdere beoordelingen, plaatbreedte en compacte inbouwmaat gaven de doorslag voor de aankoop. De matte antraciet kleur is mooi neutraal en niet zo besmettelijk als meestal beschikbare hoogglans zwart.
De elektrische aansluitmogelijkheden zijn divers en zeer bruikbaar.

Punten van aandacht; het "koppelen" van twee kookzones is niet helder in de handleiding opgenomen. (is te algemeen voor verschillende types)
Kies je pannen echt niet groter in diameter dan aangegeven, de buitenrand wordt traag warm.

Al met al zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en was het waard om de levertijd van 18 weken te doorstaan.

Na aanmelden bij ETNA (via telefoongesprek, type nummer kent het systeem niet, is bekend...) 3 jaar extra garantie gratis.

Pluspunten

  • Snel schoon te maken
  • Simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite nam om deze goede review te schrijven.
Om te beginnen zijn wij natuurlijk erg blij dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Zeker met een levertijd van 18 weken, wat een geduld, bedankt!
Fijn dat jij zo tevreden bent over het design en de ruimte van de kookplaat.
Jammer dat het koppelen van de zones niet duidelijk genoeg was in de handleiding.
Ik hoop dat dit inmiddels gelukt is? Zo niet, laat het ons even weten via webcare@atagbenelux.com
Goed dat jij je ook meteen hebt aangemeld voor de extra garantie!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Cor T. 20-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze ETNA KIF 672DS gekozen voor zijn mooie uiterlijk en de aantalfuncties
die deze kookplaat heeft vergeleken met andere merken in deze prijsklasse. Ook is de kookplaat heel makkelijk te instaleren

Pluspunten

  • echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste Cor,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA.
Fijn dat het mooie design en de verschillende mogelijkheden zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v**n@o**k.com 26-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bestseller

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Update op 26-04-2022:
Kookplaat met een groot vermogen netjes afgewerkt
Timer functie erg handig
Zones te koppelen beide kanten
Paar maanden in mijn bezit en zeer tevreden

Review van 06-01-2022:
Prima strak uitgevoerde kookplaat met vier kookzones van elk 3000watt,
Je hoeft niet te kiezen welke grote van pan waar je deze neerzet.
Tevens hebben alle kookzones de mogelijkheid voor een boost functie en timer.
Chocolade warmen of warmhouden van gerechten hoort ook bij alle zones tot de mogelijkheid.
Inbouwen kan in een standaard nis maat.
Kookzones kan bij beide zijde gekoppeld worden.
De matte kleur als uitvoering komt in elke keuken goed tot zijn recht.
Schoonmaken is een fluitje van een cent.

Zeer tevreden en echt een aanrader.

Pluspunten

  • Wattage
  • Zones 2
  • Standard nis maat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze uitgebreide review.
Wat ontzettend leuk dat u na een aantal maanden gebruik nog steeds zo tevreden bent.
Het gebruiksgemak en de mogelijkheden van het toestel bevallen u goed.

Wij wensen u nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

a**t@h**l.com 25-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Deze gewoon niet doen.

Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

2,0
Ik heb deze inductie kookplaat uitgezocht, omdat hij veel vermogen heeft. Ook past de plaat in een standaard nis in het aanrecht, maar heeft hij wel een grote plaat. Dit alles is voor mij een must ivm grote pannen om te kunnen koken. In eerste instantie beviel de plaat goed. Echter na 10 maanden begonnen de gebreken. Toen een monteur langs kwam, heeft hij de volledige elektronische onderkant vervangen. Alleen de glasplaat en de stekker bleven nog origineel. Snel kapot zou je denken, maar kan gebeuren. Echter nog geen 5 maanden later een herhaling van zetten. Weer de electronica kapot. Maar nu bleken de onderdelen niet meer te leveren en ook niet een complete nieuwe plaat zelf.
Waardeloos, dat binnen anderhalf jaar tijd een plaat 2 keer zodanig kapot is, dat kan geen toeval zijn. Het apparaat deugt gewoon niet. Na 3 maanden gezeur hierover heb ik de plaat door de leverancier laten ophalen en krijg ik mijn geld terug.
Bij een ander bedrijf heb ik een nieuwe plaat gekocht: ander merk, zelfde vereisten. Met hoop op beter !

Pluspunten

  • Deed het de eerste 10 maanden wel
  • Groot vermogen, handig voor grote pannen

Minpunten

  • Na 10 maanden kapot
  • Na nog geen 5 maanden weer kapot
  • Geen onderdelen of vervanging voor te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Diana 10-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Deze inductiekookplaat is heel fijn om op te koken.
Het is wel even wennen omdat het koken zo snel gaat maar daar wen je zo aan.
De verschillende mogelijkheden zoals combinatie van 2 zones, smelt- en warmhoudfunctie, kookwekker en de boosters op alle zones zijn heel fijn.
Het is ook fijn dat de plaat met weinig moeite snel schoon is.
De ETNA KIF672DS heeft een hele mooie uitstraling.

Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben van gas naar inductie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste Diana,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Een nieuwe kookplaat zal best wennen zijn;-) Fijn te lezen dat je tevreden bent over de verschillende mogelijkheden, het design en zeer prettig dat deze met weinig moeite schoon te maken is. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Rob en Yvonne 30-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat KIF672DS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Als jij zelf net zoals ik niet of nauwelijks kook,
Maar gelukkig de vrouw wel,
Zij doet dit ook met tegenzin.
Dan kan ik alleen maar zorgen dat ze dit doet met een topproduct.
De inductie kookplaat is handig en lekker schoon te houden.
En ziet er ook nog eens in dat mat glas super uit.
Zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Groot voor kleine nis
  • Mooi model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-03-2022

Beste Rob en Yvonne,
Bedankt voor deze review. Fijn dat u zo tevreden en blij bent over deze kookplaat. Hopelijk maakt dat het koken leuker;). Veel kookplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

j**l@g**l.com 26-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

werkt erg makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met onze kookplaat. De kookwekker werkt niet op seconden waardoor deze voor een eitje niet is in te stellen.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • tijd voor ei niet in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze review. Fijn te lezen dat de inductiekookplaat makkelijk in gebruik is en u deze iedereen aanbeveelt. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijk groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

k**g@c**y.nl 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zeer zekere aanrader !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
een hele mooie inductie kookplaat met veel extra's
de inbouwmaten klopten niet helemaal maar met een houten aanrechtblad makkelijk aan te passen "veel voor een betaalbare prijs" en na registratie 5 jaar garantie dat geeft vertrouwen
en mooie bijzondere kleur die in onze huidige keuken past.
de rest moeten we nog uitzoeken want we hebben altijd op gas gekookt maar met deze ETNA inductieplaat heb ik er wel vertrouwen in dat ik het snel onder de knie heb.

Pluspunten

  • grote kookzone's
  • veel extra's
  • mooie kleur
  • veel vermogen
  • prijs

Minpunten

  • inbouwmaten kloppen niet helemaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn dat u tevreden bent met de inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

n**k@o**k.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA top kwaliteit inductieplaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
De ETNA inductiekookplaat KIF672DS is na bestelling vlot geleverd. Dezelfde dag is deze geïnstalleerd en sindsdien, nu 11dagen in gebruik. SUPER qua praktische handelingen en met PRIMA resultaten! Blij mee en ben benieuwd of ik €250,- ga winnen middels deze review!🤞 ETNA artikelen zijn van klein kind af aan, een vertrouwde en goede aankoop gebleken! Vriendelijke groet, Nelleke uit Etten-Leur.

Pluspunten

  • Vlot te installeren
  • Mooie grijsmatte kleur
  • Passen meerdere grote pannen op
  • Gratis van 2 naar 5 jaar garantie

Minpunten

  • PostNL hield zich niet aan avond-bezorging !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wat een mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel plezier met uw inductiekookplaat.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**s@g**l.com 12-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jaren eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Wat een prachtig apparaat, na deze nu ruim drie maanden in ons bezit te hebben kan ik niks anders zeggen hadden we jaren eerder moeten doen.
Schoonmaken fluitje van een cent .
Zeer snel met verwarmen neem als voorbeeld eieren koken pannetje op gas duurt het zeker 5 minuten voordat het water kookt. Maar hiermee met de booster aan kookt je water binnen 1 minuut echt geweldig.
Ik zou deze aanraden voor iedereen.
Top product.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Springt som op het kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u de moeite hebt genomen deze mooie review te schrijven en wat een geweldig score, een 10! Als het kinderslot is geactiveerd in het instellingenmenu (zie hoofdstuk ‘Instellingen’), dan wordt de kookplaat automatisch vergrendeld wanneer deze wordt uitgeschakeld. U vindt hierover informatie in uw handleiding vanaf pagina 20. Wij wensen u uiteraard heel veel kookplezier toe!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews