ETNA KIF672DS / 735812 - Kookplaten

ETNA KIF672DS / 735812
ETNA KIF672DS / 735812

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 196 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF672DS / 735812 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

i***@k*************09-10-2022

Mat zwarte 70cm inductie kookplaat.

70cm inductie kookplaat die past in standaard sparing. Matte look. 4 gelijke zones en zowel links als rechts te koppelen. Eenvoudige overgang van 5 pits gas naar deze inductie. Timer instellen is even wennen, maar het werkt super! Eenvoudig schoon te maken.
Pluspunten
  • Mat zwart
  • Standaard inbouw maat
  • 70cm breed
  • Timer
Minpunten
  • Glas is gevoeliger dan rvs
  • Geen beschermrand
2******@g********30-09-2022

ook op 1 fase perfecte inductie kookplaat

Werkt geweldig op 1 fase ,supersnel mooie afwerking ,goed kinderslot mooie afwerking .Helemaal blij mee
Pluspunten
  • schoonmaken
  • snel.
Gerard28-09-2022

Enta KIF672DS top product

Onze gaspit was aan vervanging toe en mooie gelegenheid om over te stappen naar inductie koken. Onze keuze was snel gemaakt met de mooie strakke en matte uitvoering van de Etna KIF672DS. Wat een genot om hiermee te koken super eenvoudige bediening en heel snel op temperatuur. Schoonmaken is nu ook een zo gebeurt wat een gemak. Tot nu maar een minpuntje kunnen ontdekken dat is de aan uit knop moeilijk te zien bij weinig ligt. Al bij al een hele fijne aankoop en ook nog eens extra garantie na het registreren. Top.
Minpunten
  • aan uit knop slecht te zien bij weinig licht
Philip H.26-09-2022

Zijn blij met de inductiekookplaat

Wij hebben de inductiekookplaat, gekocht nadat we een aantal reviews gelezen hadden en deze er zeer goed uit kwam. Wat meespeelde is dat het apparaat een mooie mat zwarte kleur heeft, de prijs aantrekkelijk is en er 5 jaar garantie gegeven wordt. De aansluiting was eenvoudig, het aansluitschema staat op de onderkant van het apparaat. We gebruiken de kookplaat nu 2 weken en zijn er blij mee. De bediening is eenvoudig en de plaat is makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • mooie matte kleur
  • Makkelijk schoon te houden
  • Eenvoudige aansluiting
Lovely Mouse23-09-2022

Geweldige multifunctionele kookplaat

Na lang zoeken, veel filmpjes te hebben gekeken en veel informatie te hebben ingewonnen is mijn keuze gevallen op de Etna KIF672DS. Waarom? Omdat we 70 breed in een gewone Nis konden passen. De pannen staan precies onder de afzuigkap van onze bestaande keuken (60 cm), we hadden al speciaal een stopcontact aan laten leggen (vorig jaar al), maar deze is ook te gebruiken op een regulier stop contact (alleen dan niet op vol vermogen). De 4 kookzones zijn allemaal gelijk te gebruiken... dan kan je zelf bepalen welke locatie op de plaat handig is om te sudderen of te bakken (dit kan verschillen per dag). De octo-zones geven net wat meer vrijheid over wat voor pan je gebruikt (maat/grote). We kunnen de boel op pauze zetten en weer verder gaan waar we gebleven zijn. Chocolade smelten zonder au-bain marie te hoeven gebruiken. Snel naar de hoogste of middelste stand en van daar uit hoger of lager (dus geen slide fuctie nodig). Matte kleur was ook mooi omdat je geen strepen ziet.
Pluspunten
  • 4x de zelfde power
  • 2 flex zones
  • 8vormige kookzones
  • matte kleur
  • past in normale nis en 60 cm afzuigkap
brutus22-09-2022

prima inductie

Geweldige inductie kookplaat makkelijk in gebruik prijs technisch prima. ik raad de etna kif672ds aan.
j**************@g********21-09-2022

Aanrader super plaat.

Een prachtige kookplaat. En je bent heel snel gewend aan het komen zonder gas. Echt top. Had het veel eerder moeten doen.
Pluspunten
  • Snel
  • Gauw schoon
l********@o********20-09-2022

Topper

Geweldige kookplaat en makkelijk schoon te houden handig met de koppelbaren zones
t**********@z************17-09-2022

Snel geleverd

Mooie plaat, goed geadviseerd door Gradus Heijboer van Slager-Heijboer. Snelle levering en goed uitgelegd.
Pluspunten
  • Mooi plaat
  • werkt goed
toon16-09-2022

standaard nis en toch lekker breed

geweldige kookplaat doordat er genoeg ruimte is voor grote pannen langs elkaar te plaatsen door de afmeting van de kookplaat , alleen jammer dat er geen aankook automaat op zit maar de breedte van het apparaat is doorslaggevend geweest
Pluspunten
  • water kookt snel
  • lekker breed en toch standaard nis
  • met de video makkelijk zelf aan te sluiten
Minpunten
  • geen aankookautomaat
m**********@h******16-09-2022

bevalt prima een aanrader

Van Gas naar inductie nu 3 dagen gebruikt bevalt prima. Mooi strak design , gemakkelijk te bedienen . Simpel schoon te maken werkt prima op 2 fasen. We zijn er zeer blij mee.
Pluspunten
  • maatvoering
  • makkelijk schoon te maken
  • uiterlijk
  • eenvoudige bediening
PhilipH16-09-2022

Mooie mat zwarte inductiekookplaat

Mooi apparaat, mat zwart, goed afgewerkt. Was vrij eenvoudig om te installeren, aansluitingen stonden op de achterkant van het apparaat. Wij hebben altijd op gas gekookt, het verbaasde ons dat alles zo snel warm was.
Pluspunten
  • Mooi afgewerkt
d**********@g********16-09-2022

In de brand, uit de brand

Vorige kookplaat was stuk. Naar Expert gegaan en deze prachtige inductie kookplaat gevonden. Ik heb hem nog maar net, maar hij bevalt goed. Een mooi apparaat, met veel mogelijkheden, maar toch een simpele en duidelijke bediening. Ook nog eens 5 jaar garantie. Wat wil je nog meer.
t************@g********14-09-2022

Bevalt zeer goed. Oudere pannen deels ook kunnen gebruiken.

Ja. Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Wij hebben geen idee of 2 fasen werkelijk meer plezier zou opleveren.
m******@h**********14-09-2022

Fijne inductie kookplaat

We hebben er even op moeten wachten maar sinds 2 dagen mogen we koken op deze geweldige inductie plaat van etna. Makkelijk te bedienen en nog makkelijker schoon te maken. Super blij mee!
Pluspunten
  • Gemak
  • Schoonmaken
  • Uiterlijk
Teun06-09-2022

Mooie kookplaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Een maand geleden de KIF672DS Kookplaat aangeschaft en dat bevalt prima. Het is strakke plaat met ruime kookzones ( twee flex zones). Ontdooi en warmhoud functies zijn ideaal. Ook de boost functie is handig. Zelf hebben wij de kookplaat op twee fasen aangesloten, vermogen genoeg! Kortom een fijne kookplaat voor een mooie prijs.
Pluspunten
  • Design
  • Maatvoering
  • Prijs/kwaliteit
Minpunten
  • Tiptoetsen reageren ietwat traag
  • Verder niks kunnen vinden
W*******@c********05-09-2022

Aanschaf ETNA KIF672DS

Keuze gemaakt om bij te dragen om het gas gebruik te verminderen. Gemakkelijke aansluiting met goede tekening en aandachtspunten. Makkelijk te bedienen display alles goed doorlezen. Wij zijn enthousiast. Koken moet even wennen. Als we de prijs winnen kopen we ook nieuwe pannen.
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
D de Roo26-08-2022

een aanrader

Onlangs inductiekookplaat van ETNA aangeschaft. Was wel even wennen om van gas naar inductie over te stappen, maar heb er geen moment spijt van. Het is een mooi vorm gegeven kookplaat die zijn geld echt waard is. Vrienden schatten de prijs vaak hoger in . Waren even bang dat de bediening ingewikkeld zou zijn ,maar niets is minder waar. Na een paar keer gebruikt te hebben gaat het als vanzelf. Raad dit product dan ook aan.
Pluspunten
  • mooie uitstraling
  • duidelijke bediening
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Yvette22-08-2022

Echt een aanrader

Overgestapt van gas naar inductie. Nu bijna een maand aan het koken en wat een verademing. Zeer fijne kookplaat. Heel handig om twee kookzones te koppelen. Makkelijk schoon te houden. Handig dat er een kookwekker op zit. Instellen en na de gewenste tijd gaat de kookzone uit. Makkelijke bediening. Zeer blij met mijn aankoop.
Pluspunten
  • kookzones koppelen
  • kookwekker
  • makkelijk schoon te houden
  • makkelijk te bedienen
Minpunten
  • aparte stekker kopen
  • nieuwe groep aanmaken in stoppenkast
j******@z*******22-08-2022

Goede aanschaf

De plaat ziet er om te beginnen zeer fraai uit; een plaatje, zogezegd. De bediening is logisch en makkelijk, al hadden de tiptoetsen wat meer uitgesproken mogen zijn. De zones worden snel warm, dus wachten is er nauwelijks bij. Topding!
Pluspunten
  • Snel warm
  • Mooi ontwerp
f**********@g********08-08-2022

erg mooie kookplaat zeer goede uitstraling

deze kookplaat viel bij ons in de smaak ivm de afmeting en toch de zelfde inbouwmaat ook de dubbele mogelijkheid om braadslede te plaatsen leek ons wel goed verder is het nog te kort om meer ervaring te vertellen
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • en div extra's
  • ziet er mooi uit
Jan W.06-08-2022

Door de zeer eenvoudige bediening zeker aan te bevelen!

Ruime 70 cm inductiekookplaat welke past in een standaard keukenbladopening van 560 x 490 mm. Eenvoudige bediening van de 4 kookzones!
Pluspunten
  • grote kookplaat
  • eenvoudige bediening
  • past in standaard keukenbladopening
Minpunten
  • 2-fase perilex aansluiting nodig(fornuisgroep)
p*********@h**********05-08-2022

Heerlijk

Na jaren op gas te hebben gekookt is door de hoge energieprijzen besloten over te stappen op inductie. Waarom Etna en waarom specifiek deze? Deze was redelijk snel leverbaar en het iets grotere formaat sprak mij aan. Ook gelezen revieuws waren over het algemeen meer dan positief en een verlengde garantie tot 5 jaar geeft extra vertrouwen. En wat werkt de kookplaat snel en goed. Makkelijk in gebruik, het snel verhitten gaat met de boostfunctie supersnel maar ook de warmhoudfunctie werkt goed. Ben dan ook zeer tevreden en koken is met deze Etna nog eenvoudiger en makkelijker geworden. Ook schoonmaken is een fluitje van een cent en over centen gesproken, ik zie nu al dat koken met de inductie kookplaat goedkoper is dan op gas.
Pluspunten
  • Makkelijk
g**********@g********04-08-2022

Vraagteken

Dacht dat ik na het plaatsen een electronics fout had . Dit gemeld bij Etna . Best in mijn ogen vreemd antwoord gekregen . Neem contact op met Uw installateur.??
r************@u*********28-07-2022

Perfecte kookplaat

Wat een heerlijke kookplaat , mijn vrouw wilde perse deze en is er erg gelukkig mee, volgende week doe ik een schort om en ga er zelf mee aan de slag. Moet Lukken !!