Inventum KZ712D zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Koffiesterkte instelbaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KZ712D zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.Overdiep-Hoogkamp 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aatrekke;ijk model moderne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

8,0
Ja ik zou dit produkt aanbevelen voor uiterlijk , lekkere koffie , prijs is goed . Leuke aktie samen met Poeisz.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferrie 11-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker vers bakkie in de ochtend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

9,0
Strak design, makkelijk in gebruik en vooral de timerfunctie vind ik erg prettig. Want wie wil er niet wakker worden met een vers bakkie in de ochtend? Daarnaast is is het fijn dat ook het filter makkelijk afwasbaar is.

Pluspunten

  • timerfunctie
  • design

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

puk 31-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote klep waterreservoir

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

8,0
moest makkelijk zijn ,voor ouderen eenmaal in gesteld heel handig.En schakelt automatisch uit veilig idee.

Pluspunten

  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theo 01-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

10,0
Omdat mijn vorige koffiezetapparaat ook van Inventum was. En de reviewers goed zijn,en natuurlijk de prijs.

Pluspunten

  • Lekker wakker worden,en gelijk een bakkie doen.
  • Uitstraling
  • Makkelijk onderhoud.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Punt gl 30-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine inventie kz712d

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

9,0
Prijs,compact,design,bedieningsgemak en mogelijkheden,al met al mooie,en goed werkende machine ben er erg tevreden mee,en zou hem iedereen aanraden

Pluspunten

  • Compact
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Rahantoknam 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

9,0
Mooi praktisch formaat, strak design, lekkere koffie, handig in gebruik voor een nette prijs,

Pluspunten

  • design
  • praktisch

Minpunten

  • kleine opening galzen kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans van Thiel 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en veilig apparaat.

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet ruim aan onze verwachtingen. Prijs kwaliteit verhouding en de geboden opties zijn goed.

Pluspunten

  • Veiligheid
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Temperatuur mag hoger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Boucherie 27-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met luxe uitstraling. Heerlijke hete koffie waarbij de aromasterkte instelbaar is. Duidelijk afleesbaar waterniveau, warmhoudplaat die automatisch uitschakelt: veilig en energiebesparend. Handig display met timerfunctie. Kortom veel mogelijkheden voor een prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

9,0
Prima koffieapparaat, koffie blijft goed warm, timer werkt prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding en de gebruikshandleiding is heel duidelijk.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • mooi aparaat om te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jantine van Vliet 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie uit onhandig apparaat

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

4,0
De hoogte van het apparaat met geopend deksel diende onder bovenkastje te passen. En dat doet het. Gebruik het apparaat nu een week, 2x per dag. Het schenken met de kan is erg onhandig. Steeds die ene druppel op het plaatje bij wegnemen van de kan. Het natte deksel bij het uithalen van het filter. Condens is de kan na uitspoelen en terugzetten. Dit apparaat is geen aanrader als je gaat voor gebruiksgemak. Koffie is heet en op sterkte. Het apparaat staat goed in de keuken,
Was al tijdje op zoek naar nieuw koffiezetapparaat en deze was in de bonus. Erg gunstige prijs. Dus heb alle andere opties laten varen, want deze ging goed passen. Bij de andere keuzes was't gebruiksgemak ook niet allemaal ideaal. Had de tests bestudeerd.
Als ik dit apparaat voor de adviesprijs had gekocht had ik het na deze week teruggebracht.

Pluspunten

  • Hete koffie op gewenste sterkte
  • Staat goed, leuk apparaat

Minpunten

  • Kan te groot om water in apparaat te schenken
  • Kan moet op de kop voor laatste restje koffie
  • druppelstop werkt niet goed
  • veel condens binnenkant apparaat en in kan
  • markering begint pas bij 4

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Els 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

8,0
Fijn apparaat handig in gebruik ik raad dit echt aan iedereen aan! Zo fijn heb ik het nooit gezien!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dolf 18-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi vormgegeven koffiezet aparaat

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

9,0
mooi uiterlijk, makkelijk te programmeren en lekkere koffie
door de 900 watt , ook te gebruiken in de caravan

Pluspunten

  • aantrekkelijk uiterlijk
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Floris 15-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, timer en

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit product vanwege de prijs, en omdat ik een tomer erop wilde.
We drinken meestal nespresso, maar een echte bak koffie vind ik onmisbaar! Vandaar deze aankoop.
Dat de plaat vanzelf uitgaat is een plus! Langer dan een half uur is de koffie toch niet serveerbaar. De timer , om sochends koffie klaar te hebben is heerlijk!
Het is wel best een groot apparaat, maar het design is prima.
Ook de uitwasbare filter is een plus

Pluspunten

  • Timer en afneembare filter
  • Sterkte bepalen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Miriam 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezet apparaat KZ712D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

10,0
Moest nieuw koffiezet apparaat hebben. Deze zag er wat vormgeving netjes uit. Bediening is simpel en duidelijk net als handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

28-08-2019 28-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart

Algemene score

9,0
Het uiterlijk van het apparaat spreekt aan, hij staat toch in het zicht.
De extra,s zoals de tijd en de timer zijn heel fijn.
En bovenal smaakt de koffie prima. Met de inhoud kan je heel wat viste ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer