Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hermien 24-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In één woord: geweldig apparaat. Lekker warme koffie. Blijft op constante temperatuur. Timer erg handig. Modern Dessin.

Pluspunten

  • Lekkere arme koffie. Mooi dessin.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benjamin 29-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Te snel stuk

Algemene score

1,0
Te snel stuk. Ook als is de garantie 2 jaar dan vind ik als het apparaat nog geen 3 jaar oud is en dan al stuk gaat, het gewoon een miskoop is als de fabrikant niets voor je wil doen.

Review criteria:

Slecht

Reageer

b**r@g**l.com 29-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Te snel kapot

Algemene score

3,0
Dit product heeft een garantie van 2 jaar. Een paar maanden na de garantietermijn is het stukgegaan. Inventum benaderd maar die blijft vasthouden aan de garantietermijn. Voor mij geen Inventum meer.

Review criteria:

Slecht

Reageer

Geert Pelkman 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geert Pelkman

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een compleet koffiezet apparaat.
Die voortreffelijke koffie zet.
Met een goede temperatuur.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Goede temperatuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

o**n@g**l.com 08-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

3,0
We hebben de Inventum ca 3 maanden in huis en intensief gebruikt. Het is een degelijk apparaat met een moderne vormgeving. Pluspunten zijn dat je de koffiesterkte in kan stellen en de timer. Helaas is de koffiewarmte onvoldoende. Als we koffie gaan zetten, verwarmen via de magnetron eerst wat water in de kopjes.

Reageer

w**n@z**o.nl 05-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit product top. Handig op vele gebieden. Handige timer ook, 's avonds koffie klaar gezet, 's morgen uit bed lekker bakje koffie, heerlijk vers gezet. Bovendien heel handig koffiefilter en een leuk design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**3@g**l.com 27-04-2022
  • Product gekocht

Tevreden koffiedrinker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oude koffiezetter was kapot, en we hadden een nieuwe nodig
zagen deze staan en omdat dit voor ons een bekend merk was en de prijs ook redelijk was hebben wij hem direct gekocht.

Pluspunten

  • goedwerkende timer
  • mooi design

Minpunten

  • digitale klok slecht afleesbaar bij licht

Reageer

Ida amesz 19-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super goed koffiezetapparaat met uitneembare filter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij drinken veel koffie, er zijn maar weinig koffiezetapparaaten die 1,5 liter inhoud hebben.
Is handig in gebruik en zet heerlijke koffie, ik ben zeer tevreden over dit koffiezetapparaat en daarom heb ik inmiddels een tweede aangeschaft voor op de camping.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Een goede keus 14-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

parel in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit koffiezetapparaat is zeker een aanrader. het doet wat een koffiezetapparaat moet doen.
Een goed werkende druppel stop, de timer werkt goed en de koffie is lekker warm.
Het apparaat staat bovendien mooi in de keuken.

Pluspunten

  • oogt mooi
  • warme koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**e@h**t.nl 10-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aaanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product. Mooi design en daarom mede gekozen. Zet goede koffie en het apparaat is goed te bedienen.

Pluspunten

  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Zet goede koffie

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrita Mastenbroek 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle koffiezetter met timer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden een koffiezetter nodig met een timer. Deze is ook nog eens mooi van disign.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 16-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit met top service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eentje vorig jaar gekocht steeds heel tevreden over geweest van kwaliteit alsook handig in onderhoud, nu werkte klok niet meer volledig en zonder problemen in opruiming nieuwe gekregen, top product met top service.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • makkelijk in onderhoud
  • goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert Jan 27-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, goede koffie, nette prijs,handige timer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi handzaam apparaat, strak design, goede koffie en eenvoudige bediening. Het afwasbare filter en de instelbare timer zijn handige features. Nette prijs. Een aanrader.

Pluspunten

  • Goede koffie, mooi apparaat, nette prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paar weken 23-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

is gemakkelig plaatsbaar en klok regestratie en gaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
gekozen product blijft langer warm en is goed te gebruiken, en inventem heeft er een goede beschrijving bij gedaan. en oogt goed en is niet te groot prima koffiezet apperaat

Pluspunten

  • klok goed aangeven
  • gaat automatsch uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en modern uiterlijk

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachting, handig een duidelijke bediening waardoor je 's morgens een heerlijk kopje koffie hebt als je uit bed komt.
Beveel het apparaat bij iedereen aan

Pluspunten

  • timer
  • mooi en modern uiterlijk
  • compacte uitvoering
  • geen filterzakjes nodig

Minpunten

  • vullen waterreservoir kon beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Paas 08-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

N V T

Algemene score

8,0
Goed product , alleen het opschrift (van de bediening ) op het apparaat laat te wensen over en dat is heel jammer. Het opschrift is nu al bijna niet meer te lezen o.a. tijd, sterkte, aan/uit klok kortom eigenlijk alles.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

S. Hoeppe 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Design is mooi

Algemene score

6,0
Het design is mooi en kwaliteit is goed. Koffie is snel klaar en goed warm. De minpunten zijn dat de koffiekan niet geschikt is om het waterreservoir mee te vullen, dat geeft veel gemors. Ook mis ik dat het waterreservoir niet verlicht is en je dus moeilijk tot niet kan aflezen hoeveel water erin zit, dit moet je dus vooraf aflezen op de koffiekan. Ook zou het prettig zijn als het apparaat een seintje geeft als de koffie geheel is doorgelopen.

Pluspunten

  • Mooindesign
  • Kwaliteit
  • Warme koffie
  • Snel klaar
  • Timer

Minpunten

  • Moeilijk het reservoir te vullen met de kan
  • Reservoir moeilijk af te lezen
  • Geeft geen seintje als de koffie is doorgelopen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Gonny Seijner 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Algemene score

9,0
Prima product. Wij zijn heel tevreden, maar er is 1 minpuntje. Ik zou graag het water vullen aan de voorkant willen Hebben.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel voor weing geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voldoet voor 200 % aan onze verwachting
Makkelijk in gebruik
Apparaat neemt weinig ruimte in door zijn vierkante vormgeving

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zet gewoon lekkere koffie

Minpunten

  • Even opletten met water vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi designe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een fijn koffieapparaat met een mooi design. erg fijn dat de sterkte van de koffie instelbaar en en dat je op een vastentijd koffie kunt laten make zodat de koffie klaar is wanneer je beneden komt. hij is erg handig in gebruik.

Pluspunten

  • fijn in gebruik
  • fijn dat er een tijd kan worden ingesteld

Minpunten

  • beschrijving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews