Siemens CT836LEB6 - Inbouw Volautomatische Espressomachine - 2.4L - Zwart - Koffiezetapparaten
goed en duidelijk scherm erg overzichtelijk
we hebben 13 jaar het vorige model gehad maar deze overtreft alles
gemak /gebruikvriendelijk/duidelijk omschrijving alles goed beriekbaar
Mooi product, lijkt echter 2e hands
Het product geeft overal de juiste ingestelde waardes af. Geeft lekkere koffie, alleen lijkt het alsof het koffiezetapparaat 2e hands is. Ik heb het nieuw aangeschaft bij de keuken....
Pluspunten
- Doet wat het wenst te doen
- lekkere koffie
- Groot water reservoir
Minpunten
- Glasplaatje van koffiedispenser stuk
- Krassen op de voorkant van het koffiezetapparaat
- Vaak lekschalen legen
- slangetje voor Melkhouder mist
Heerlijke koffie
Wat een mooi apparaat is dit. Ik was vooral verrast over de stilheid van het maalproces. Nu is het koffie zetten zonder dat je last hebt van het maken van de koffiebonen.
Mooie verschillende koffiemogelijkheden. Ook de koppeling met internet is een leuke gadget.
Nadeel vind ik dat er veel gespoeld wordt en dat daardoor snel de lekbak vol zit.
Pluspunten
- Stille maalmolen
- heerlijke koffie
- veel mogelijkheden
- ziet er prachtig uit
Minpunten
- de lekbak zit snel vol
Super handig
Alles wat er uitkomt is van uitzonderlijke lekkere kwaliteit of het nu koffie - espresso- cappuccino of latte macchiato is het is allemaal goed
Beste aankoop!
Ik heb altijd al een koffieapparaat gewild en zat te twijfelen tussen verschillende merken, maar deze koffieapparaat van Siemens sprong er toch boven uit. Het is een goede aankoop, je krijgt precies wat je van het apparaat verwacht. Het heeft een strak uiterlijk, het systeem en het menu is erg uitgebreid, het maakt zichzelf schoon in verband met verkalking en het apparaat geeft daarnaast ook aan wanneer er bijvoorbeeld water, koffie of melk bij toegevoegd moet worden.
Pluspunten
- Strak en luxe uiterlijk.
- Uitgebreide systeem.
- Verschoont zichzelf.
- Verbinding via home connect.
Heerlijk koffie, superfijn apparaat!
Hele gemakkelijke bediening, helemaal naar eigen smaak aan te passen. Heerlijke koffie!
Ook makkelijk te onderhouden en mooi design.
Pluspunten
- Bedieningsgemak
- Mogelijkheden aanpassen smaak
- Mooi design
Minpunten
- Stevige prijs, maar zeker waard!
Ramp apparaat
Cassette nu al voor de 4 x vast . Nw cassette gekregen en binnen maand weer vast.
Apparaat nog geen 1/2 jaar in nw keuken maar al4x monteur erbij.
Cassette blijft problematisch op slot . Ze andere berichten van klanten dit dit ook ondervonden.
Koffie niks mis mee maar het reinigen is een ramp.
Minpunten
- Cassette reinigen
- Lekbak vaak reinigen
Veel opties
Fijn apparaat met zowel zeer veel mogelijkheden als een lust voor het oog. Zowel de sterkte van de koffie als het volume is eenvoudig naar ieders smaak aan te passen. Voor de thee drinkers zijn er ook een aantal opties in te stellen zoals bijv.
Het aanpassen van het volume en de temperatuur van het water. De andere opties zoals cappuccino en andere soorten koffie hebben we nog niet geprobeerd.
Heel fijn is dat het apparaat op tijd aangeeft dat het waterreservoir moet worden aangevuld en de lekschalen geleegd moeten worden. We zijn erg blij met de aanschaf van dit luxe apparaat.
Top apparaat
Uitstekend automatisch bonen koffieapparaat. Makkelijke bediening, heerlijk koffie en de toevoeging van WiFi geeft extra slimme mogelijkheden. Wel discipline nodig om goed schoon te houden, maar dat geldt voor elk koffiezetapparaat.
Pluspunten
- Uitstekende koffie
- Goede bediening
Minpunten
- Melk reinigen had iets makkelijker gekund
Lekker koffie
Geniet van je kopje koffie thuis!
Makkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk! zeker een aanbeveling voor de echte koffie liefhebber
Pluspunten
- Makkelijk ingebuik
- Makkelijk onderhouden
Minpunten
- geen
Fantastische koffie
Als (ex-) medewerker van Nederland's grootste en bekendste koffiefabrikant weet ik hoe koffie bereid dient te worden. Dit apparaat doet dit fantastisch. Uiteraard zijn de bonen die je gebruikt heel erg belangrijk; dit apparaat is heel goed en makkelijk in te stellen. Alles spreekt eigenlijk voor zich. De temperatuur, super belangrijk bij koffie, is perfect.
Kortom, super apparaat. Doet niet onder of is zelfs beter dan mijn vorige Italiaanse espresso machine.
Pluspunten
- Perfect temperatuur
- Makkelijk in het gebruik
- Eenvoudig in te stellen
- Maling (grofheid) zelf bepalen
- Te bedienen vanaf mobiel apparaat
Minpunten
- Na 1 week nog niet ontdekt
Gebruiksvriendelijk
Mooie uitstraling. Gebruiksvriendelijk en groot waterreservoir. Geen vaste aansluiting nodig. Reservoir gaat paar dagen mee. Zeker een goede aanvulling op de rest van de apparatuur ipv een losse automaat
Gemakkelijk in gebruik
Meestal zijn dit soort apparaten een puzzel om in gebruik te nemen. Deze niet de kofgie is heerlijk en na eigen smaak te maken.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Heerlijke warme koffiek
geweldig apparaat
geweldig apparaat. veel variaties, enorm makkelijk in gebruik. stil. makkelijk te reinigen. te bedienen via home connect. via home connect ook toegang tot coffeeworld waarin je nog meer koffievarianten kunt kiezen om te zetten. voordeel is dat het automaat je laatste keuze onthoud en je die dus makkelijk weer kunt zetten. nadeel: de koffievariant die je kiest via homeconnect/coffeeworld, kan je niet opslaan onder 'mycoffee' waardoor deze niet standaard via het menu van je machine op te roepen is. dat is een nadeel als je vaker koffievarianten via homeconnect/coffeeworld kiest.
plantaardige melk opschuimen geeft erg wisselende resultaten. ene keer een perfecte schuimlaag, het kopje direct daarna kan flut zijn. bij volle (lactose vrije) koemelk geen problemen.
vormgeving, grootte van de reservoirs en instelbaarheid van elk kopje koffie is top!
Pluspunten
- veel koffievarianten
- schoonmaken
- gebruiksgemak
- coffeeworld en home connect
- alles instelbaar
Minpunten
- koffie uit coffeeworld niet opslaan
- moeite met plantaardige melk opschuimen
simpel in bedining en lekker
eerder een inbouw gehad en zo in de nieuwe keuken een nieuwe gekocht, zet super lekkere koffie en de wifi is een leuke extra
Pluspunten
- Kleuren display
- grote water tank
- WIFI
Minpunten
- geen
Lekkere Koffie
Ideale machine voor lekkere koffie, cappuccino of latte machiato. Is zeer eenvoudig te bedienen en gemakkelijk met de WIFI te verbinden. Met visite even een playlist aanmaken op de telefoon en je hoeft niet meer te onthouden wie wat bestelt heeft, het spreekt voor zich de machine vertelt het je.
Pluspunten
- playlist
- eenvoudig schoon te maken
- past een pak melk in van 1.5liter
- eenvoudige bediening
Minpunten
- lekschalen vaak legen (is mee te leven)
Geweldige koffiemachine
Dit koffie apparaat is een zeer goede aanvulling op het standaard apparatuur in de keuken. Er zijn veel verschillende soorten koffie te zetten. Je kunt heel handig je een eigen koffie samenstellen en opslaan. Ideaal apparaat en zeer gemakkelijk in gebruik en reiniging.
Pluspunten
- Makkelijk in bediening
- Heerlijke koffie
- Eenvoudig te reinigen
Ziet er mooi uit maar lekt water
Het apparaat ziet er strak uit, maar verliest veel water en koffiepoeder in de lekbak. Erg bewerkelijk om het schoon te maken.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Veel variatiemogelijkheden
Minpunten
- Lijkt niet degelijk
- Lekt veel water
- Vergt veel onderhoud
Super apparaat die zeer makkelijk te gebruiken is.
Echt een top koffieapparaat die ook nog eens makkelijk te bedienen is. Ziet er zeer strak en mooi uit in mijn nieuwe keuken. Dit is al de tweede keuken met alleen maar Siemens apparaten. Als je voor kwaliteit en service gaat raad ik Siemens zeker aan.
Mooi design, stil en makkelijk in gebruik
Sinds een paar weken maken wij gebruik van dit fantastische apparaat.
Heerlijke koffie in alle varianten, smaak is perfect.
Makkelijk in onderhoud, duidelijk display, erg blij mee en zeker aan te bevelen!
Super espressomachine
Voor het eerst een espressomachine aangeschaft. Mijn keuze viel op iQ700 StudioLine. Na enkele weken gebruik te hebben gemaakt van de mogelijkheden/opties is het een goede keuze geweest deze machine aan te schaffen. De smaak is prima vooral omdat je deze naar eigen behoefte kunt aanpassen.
Pluspunten
- De vele mogelijkheden voor een goed kopje koffie.
- De automatische aanwijzingen gebruik en onderhoud
heerlijke koffie
wat een super koffiemachine .heel goed warm,snel en erg lekker.
zolekker dat we nergens anders meer koffie willen drinken dan thuis .hoezo verwent .
Pluspunten
- warm.smaakvol
- mooi.
Minpunten
- geen
Fantastisch ge-upgrade, beter melksysteem, super koffie!!
Tweede keuken met dit apparaat. Nu de nieuwste variant met extra mogelijkheden en een verbeterd systeem voor melkproducten. Makkelijker schoonmaken en nog steeds even intuïtief in gebruik. Ben begonnen met Home Connect om te kijken wat dat nog gaat brengen. Kortom een geweldig product!
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Makkelijk schoonmaken
- Mooie uitstraling
gebruiksvriendelijk
Apparaat zeer makkelijk in gebruik en goed af te stemmen op persoonlijke wensen zoals temperatuur, sterkte ed.
voldoet uitstekend, een aanrader
super, ik geniet er elke dag van. Maak nu veel meer verschillende koffie's dan voorheen en ze zijn heerlijk.
Pluspunten
- heerlijke koffie
- veel varianten
Minpunten
- geen