Krups Dolce Gusto Lumio KP1308 - Koffiecupmachine - Zwart

Krups Dolce Gusto Lumio KP1308 - Koffiecupmachine - Zwart - Koffiezetapparaten

Krups Dolce Gusto Lumio KP1308 - Koffiecupmachine - Zwart - Koffiezetapparaten

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Dolce Gusto Lumio KP1308 - Koffiecupmachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Heidi27-12-2017

gebruiksvriendelijk

De gewenste dosering is heel gemakkelijk in te stellen met het draaiwieltje en zorgt voor de correcte hoeveelheid water per koffiesoort. Veel gemakkelijker dan bij mijn vorig toestel (Pcicollo) waar ik het toestel manueel moest afzetten. Er is een grote variatie aan smaken, dus voor elk wat wils. Ook voor de kinderen kan je makkelijk een tas chocomelk of thee maken. Afhankelijk van de hoogte van je kopje, kan je de houder hoger plaatsen. Het was even zoeken vooraleer ik gevonden had hoe dit moest, maar het is uiteindelijk zeer praktisch. Een klein nadeel is dat er wel wat water in de cups achterblijft, waardoor je ze best even uitknijpt vooraleer je ze in de vuilbak gooit.
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • gemakkelijk te doseren
  • snel
  • mooi design
Minpunten
  • cups lekken na gebruik
Mkm7927-12-2017

Gebruiksvriendelijk en lekkere koffie

Nadat ik bij vrienden koffie had gedronken van de dolce gusto was ik helemaal verkocht! Ik was dan ook aangenaam verrast dat ik werd uitgekozen om te mogen testen. Het toestel warmt snel op, erg fijn als je snel nog even een koffie wilt maken. Ook het bijvullen van het water is erg eenvoudig en de watertank heeft een vrij grote inhoud. Enige minpuntje is dat er een vrij grote waterdruk is waardoor er soms wat koffie uit het tasje spettert... Verder is het genieten van iedere tas koffie die ik maak met de Lumio. De chocochino is overigens ook een aanrader ;-)
Pluspunten
  • Snelle opwarming
  • Grote watertank
Minpunten
  • Grote waterdruk waardoor spetters ontstaan
VeroniqueR8827-12-2017

Superhandig toestel !

Ik vind dit echt een geweldig toestel ! Ik en mijn man drinken niet veel koffie, enkel in het weekend, en dan is de Dolce Gusto Krups wel een gemak om in huis te hebben. Je hebt ook zoveel keuze in smaken, in koude of warme koffie, in thee, en ook ijsthee. Als wij thuis bezoek over de vloer hebben, ben ik altijd fier op mijn koffiemachine omdat ik ook zoveel verschillende koffies kan aanbieden. En het duurt ook niet lang om een koffie klaar te maken, water in het reservoir, de pad erin, knopje drukken en klaar. Het design is ook mooi en elegant, een pareltje om in je keuken te hebben. Je kunt ook verschillende smaken na elkaar maken, bv eerst koffie, dan chocomelk, dan ijsthee. Gewoon even de padhouder uitspoelen met water, nieuwe pad erin en klaar ! Ideaal als je bezoek hebt, en ze willen allemaal een ander smaakje proeven.
Pluspunten
  • Veel keuze in smaken, en allemaal even lekker
  • handig en eenvoudig in gebruik
  • mooi en elegant toestel
  • Ideaal voor mensen die niet veel koffie drinken
Minpunten
  • Te kleine opening in waterreservoir voor handdoek
Chris27-12-2017

Mooi design,warme koffie

Ik heb em gekocht omdat ik hem wal goed vind en zeker de prijs aantrekkelijk is, de koffie i goed warm , veel keuze in capsules , enig minpuntje ik vind de hendel open en dicht beetje stroef
Pluspunten
  • Warme dranken en veel keuze
Minpunten
  • Beetje stroef in gebruik
eva27-12-2017

mooi, practisch toestel met heel lekkere koffies

mooi toestel, niet te groot, en je kan er ontzettend veel verschillende koffies mee zetten. de smaak is heel lekker, ze zijn goed warm. reservoir is groot genoeg voor enkele koffies. enige kleine nadeel is dat als je een kleine tas hebt dat er soms koffiespatten zijn omdat de koffie van veel te hoog moet komen
Pluspunten
  • lekker koffie
  • heet
  • mooi design
Minpunten
  • spatten