Russell Hobbs Retro - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Russell Hobbs Retro
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
filterzetter
Soorten koffie
espresso
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

petra zeijlmans 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER WARME EN LEKKERE KOFFIE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
super leuk koffiezetapparaat en de dispay op de voorkant is erg leuk en praktisch.
na 40 minuten gaat hij uit en laat van te voren zien hoe de koffie van kwaliteit is.
de koffie is super warm en echt n lekker bakkie.
ook het maatschapje zit leuk verborgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Corsius 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Koffiezetapparaat is oogstrelend en maakt heerlijke koffie die ook nog eens goed heet blijft op het warmhoudplaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Retro Black koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekozen omdat het geweldig combineert met onze nieuwe keuken en een mooie combinatie is met de Russell Hobbs retro black waterkoker. De kwaliteit/prijsverhouding is goed, kortom 2 prachtige producten waar we trots op zijn.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact apparaat en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Een mooi koffieapparaat om te zien en handig in gebruik. Neemt niet veel ruimte in. De koffiepot is wat smalle en hoog. De koffie smaakt goed en is heet, Blij dat we dit apparaat hebben gekozen, ook een prima prijs. .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Winter 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Ik heb het koffiezetapparaat vandaag binnen gekregen.
Het is echt een sieraad voor in de keuken.
De duurzaamheid kan ik nog niets van zeggen.
Maar ik heb de waterkoker uit dezelfde lijn en die vind ik helemaal geweldig.
Vandaar dat ik het koffiezetapparaat ook heb gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffiejan 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

7,0
Mooi apparaat. Schepje aan zijkant is wat overbodig, maar dat is persoonlijk. Het deksel gaat wat stroef open. Neemt best wat hoogte in, mede door openslaand deksel. Je kunt het apparaat dan ook niet onder een keuken hangkast zetten. Gaat automatisch uit na 40 minuten. Wel handig, tenzij je een trage drinker bent. Tip: als je het filterkommetje eruit haalt, kun je die niet even op het aanrecht parkeren. Dan kukelt ie om. RH doet er beter aan een filterhoudertje bij te voegen i.p.v. een schepje. Koffiesmaak zoals je mag verwachten van filterkoffie.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Sproeier verdeelt water goed

Minpunten

  • Deksel opnet wat stroef
  • Filterhouder niet rechtop te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerrit 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Retro Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Bijzonder mooi design en heerlijk hete koffie , makkelijk in gebruik , en een aanwinst in de keuken. Handig schepje op het apparaat. En ook fijn dat de tijdsmeter aangeeft hoe vers de koffie is.

Pluspunten

  • Koffie goede temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jerry 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Ik heb het product gekozen vanwege het design icm de prijs. Het is een eenvoudig apparaat maar toch stijlvol. Het water wordt kokendheet over de koffie verdeeld door middel van een soort kleine douchekop waardoor de smaak optimaal wordt opgenomen. Wat mij direct opviel is dat de koffie ook na een kwartier nog komendheet is, de warmhoudplaat doet het dus voortreffelijk. Ook handig (en mooi om te zien) is het wijzerplaatje die aangeeft hoelang de koffie al staat.

Pluspunten

  • prijs
  • design
  • Bedieningsgemak
  • Smaak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arja 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding, werkt naar behoren. Door de retrolook heeft het apparaat een sierwaarde in de keuken.
Aanduidingen voor water staat er goed op, en handig! het maatschepje aan de zijkant!

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • werkt naar behoren
  • heerlijke koffie
  • makkelijk in gebruik
  • uitneembare filter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nadia 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel leuk ontwerp, toffe design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

10,0
Het toestel werk perfect! Ik ben er heel tevreden van. De retro-look vind ik nog een pluspunt. Het schepje dat je handig kan weg hangen aan het apparaat vind ik ook een pluspunt. Onze broodrooster is onlangs stuk gegaan en dit wordt de volgende aankoop van Russell Hobbs ;-)

Pluspunten

  • Tof design
  • Lekkere koffie
  • Blijft warm
  • Slaat vanzelf uit om de smaak te behouden

Minpunten

  • Kan er geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact retro

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Compact past in de kleine keuken retro. Fijn dat langzaam opwarmt voor ca 20 min...zeer eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WimVriend 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig retro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Het is een erg mooie retro koffiezetter, die ook nog eens lekkere koffie maakt. Hij past prima bij onze R.H. waterkoker.

Pluspunten

  • Mooi
  • Lekker koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chantal 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Mooi, zet goede koffie. De vorige was stuk binnen 1,5 jaar (liep niet meer goed door ook niet na ontkalken) dus qua duurzaamheid helaas minder in ons geval

Pluspunten

  • Mooi
  • Goede koffie

Minpunten

  • De vorige was binnen anderhalf jaar stuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Francine 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig koffiezetapparaat met mooie retro look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Met dit apparaat zet je koffie met een heerlijk aroma. De koffie is warmer dan met de meeste andere toestellen. De retro look is mooi meegenomen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Pluspunten

  • warme koffie met een heerlijk aroma
  • automatische instelling voor het warmhouden

Minpunten

  • filterhouder mag ietsje groter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kok3079 01-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Retro

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
gekocht om dat ik het er leuk er uit zag zien
maar het maakt me een kabaal
koffie is wel goed warm
wel moeilijk schoon te maken

Pluspunten

  • mooi ding

Minpunten

  • veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Willye 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht, koffie blijft op goede temperatuur, en hij ziet er ook nog eens heel mooi uit!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk om te zien, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit.wij hebben de red ribbon besteld.
Koffie smaakt heerlijk.
Goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Voldoet volledig aan alle verwachtingen. Ziet er erg mooi uit in onze nieuwe keuken. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pawen 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, prachtig design

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

9,0
Gekocht voor design, geweldige retro look...en werkt perfect. Ook de waterkoker gekocht inzelfde design, staat prachtig bij elkaar

Pluspunten

  • Design
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesverheijke 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retro koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede prijs kwaliteit verhouding en werkt super snel voor een kop koffie in ouderwetse stijl. helemaal goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews