Magimix CitiZ & Milk M190 - Koffiezetapparaten

Magimix CitiZ & Milk M190
Magimix CitiZ & Milk M190
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Magimix CitiZ & Milk M190 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

R.v.d.Smitte16-06-2009
Koffie smaakt goed maar omdat de koffie niet echt heet is krijgt het apparaat voor smaak een 7. Dit probleem hebben mijn inziens alle nespresso apparaten. Het schuim van de melk is stevig. Gekozen voor dit apparaat vanwege design en de mogelijkheid om de melk apart op te schuimen. Het schoonmaken van de opschuimer is hierdoor eenvoudig. Het apparaat maakt een bescheiden geluid tijdens de bereiding.
we.bu.15-06-2009
Wij gebruiken al 7 jaar Nespresso het oude apparaat ging stuk. Deze koop is naar volle tevredenheid. Je kan de expresso of cappuccino naar eigen hoeveelheid progameren zodat je altijd de goede smaak krijgt, de melkschuimer werkt perfect.
Eric6113-06-2009
Dit apparaat bevalt ons zeer goed. We maken al jaren gebruik van een Nespresso Krups 897 en deze werd onlangs vervangen door de Citiz & Milk. Het leuke is dat Nespresso ook nog eens € 70,- bijdraagt in de aanschaf (ipv de gebruikelijke € 50 / zie voorwaarden) De melkschuimer werkt perfect en de koffie is vertrouwd. De bediening gaat ook easy. Kortom: zeer goed.
Ananas06-06-2009
Wow geweldig apparaat.. Moest wel stad en land af zoeken om de zwarte te kunnen bemachtigen maar dat was het meer dan waard. koffie smaakt geweldig! service van de verkooppunten bij nespresso is super! En de melkopschuimer heeft al mijn verwachtingen overstegen. Verder is de vormgeving prachtig.
coringe16-05-2009
Grandioos, Heerlijke espresso. Heerlijke lungo. Heerlijke latte macchiato. En alles te variëren in smaak en sterkte. We hebben met deze machine een perfecte aankoop gedaan. Tip; als de melkschuimer klaar is direkt inschenken, dan loopt het schuim echt mooi in je glas, espresso erbij en je hebt een super latte macchiato die je in de horeca nauwelijks tegenkomt.
stn06-05-2009
geweldig apparaat! compact, voelt degelijk aan, heerlijke espresso etc. melkschuimer werkt zeeeeer goed.