ETNA KVV754GRO Combi-koelkast | Vrijstaand | 254 l | Groen

ETNA KVV754GRO Combi-koelkast | Vrijstaand | 254 l | Groen - Koelkasten

Energieklasse E

ETNA KVV754GRO Combi-koelkast | Vrijstaand | 254 l | Groen - Koelkasten

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV754GRO Combi-koelkast | Vrijstaand | 254 l | Groen op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

-03-02-2023
2.0

Waardeloze koelkast

2.0
Meest waardeloze koelkast ooit. 2 jaar geleden gekocht en nadat de koelkast een half jaar gedraaid had begonnen de problemen. Eerst met de ventilator in de koelkast, daarna met de koelunit voor het koel gedeelte welke volledig vervangen is na een jaar. Nu een jaar later weer de koelunit kapot, mailen naar de fabrikant is ook zinloos. We gaan afscheid nemen van deze ellende en een hopelijk betere koelkast aanschaven.
Leo17-09-2022

Fijne koelkast. Voordelen wegen zwaarder dan de nadelen

Koelkast nu een paar maanden in gebruik. Blijft een fijne koelkast en koelt een stuk beter dan de SMEG die wij hiervoor hadden. Vriesvak moet wel relatief snel ontdooit worden (elke 2-3 maanden), maar wordt ook dagelijks meerdere malen geopend. Als ik online kijk is dit redelijk gebruikelijk bij een no-frost vriesvak.
  • Prijs
  • Koelt goed
Minpunten
  • Vriesvak elke 2-3 maanden ontdooien
m***************@h**********04-07-2022
Ontzettend blij met deze mooie groene koelkast die qua kleur en stijl precies in mijn nieuwe huis past. Hij is mooi compact waardoor hij ook in een kleine keuken goed tot zijn recht komt. Ik heb helaas wel een probleem geconstateerd. Bij tijd en wijle gaat de deur vanzelf open. Ik heb het probleem gemeld en ga er vanuit dat dit goed zal worden opgelost door Etna.
Leo28-05-2022

Mooie retro koelkast

Mooie retro koelkast. Iets luidruchtiger dan onze oude SMEG, maar meer ruimte, een betere prijs en langer garantie. Overigens stoort het geluidsniveau niet. Alles voelt degelijk aan. Veel vakken.
  • Degelijke constructie
  • Aantrekkelijke prijs
  • 5 jaar garantie
  • Ruime inhoud
Minpunten
  • Iets luidruchtiger dan onze oude koelkast
  • Overigens is het geluidsniveau niet storend
Versluis7909-03-2022

Top koelkast!

Met het verbouwen van de keuken kwam natuurlijk ook de vervanging van de oude apparatuur. we wilden geen standaard koelkast naar een zoektocht viel onze keus op de groene etna koelkast. Het is een erg fijne koelkast die lekker stil is en goed koelt. we hebben geen spijt van de aankoop.
Pluspunten
  • kleur en vorm
  • verschillende zones
Minpunten
  • vries vak is wat klein
p**********@h**********11-09-2021

Mooie koelkast

Mooie kleur koelkast. Hij staat bij ons in de serre bij gebrek aan ruimte in de keuken, en dat stoort niet. Koelt lekker en vriest ook goed. Ook groenten en fruit kan ik goed kwijt in de grote la met cripszone
Pluspunten
  • Kleur
  • Koelt goed
Frank de Jong04-11-2020

prachtige vintage design moderne koelkast

Het model van deze koelkast brengt je terug naar vroegere tijden. Want wat is hij mooi, gelijk een mooie eyecatcher in de keuken. Het koelsysteem is geweldig evenals de ruimte en de opbergmogelijkheden. Het geluidsniveau valt mij wat tegen. ik heb mij ook laten vertellen dat de koelvloeistof een periode moet inwerken en dit geluid dan minder wordt. Jammer was dat de koelkast bij het uitpakken een beschadiging had op de deur en dat dit in onze optiek onvoldoende klantvriendelijk is afgehandeld door Etna.
Pluspunten
  • design
  • opbergruimte
Minpunten
  • motorgeluid
TUERLINCKX05-06-2020

RETRO LOOK MET MODERNE TECHNIEK

Een echte schatje van een koelkast. Ruim, overzichtelijk, verbruiksarm, stevige structuur. We willen ze nu al niet meer missen. Het pronkstuk nu al van onze keuken. Met wijnflessenrek om deze horizontaal te kunnen stockeren.
Pluspunten
  • geluidsarm
  • weinig verbruik
  • professionele look en uitrusting
  • mooie groene kleur
  • overzichtelijke stockage mogelijkheden
Minpunten
  • handgreep onderste lade moeilijk bereikbaar
Rene13-05-2020

Mooie kleur. Koelt goed.

De koelkast is sinds een aantal weken in bezit. Het apparaat doet wat die moet doen (goed koelen) waarbij het geluidsniveau prima is. Het is een compacte koelkast in de kleur groen. Dit is een mooie matte, zachtgroene kleur. Zeker geen spijt van de aankoop.
Pluspunten
  • Koelt erg goed
  • acceptabel geluidsniveau
Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
Ina16-10-2019

Prachtige kleur

Sinds een week staat de prachtige koelkast in de keuken van mijn woonschip. Ik heb lang getwijfeld tussen een traditioneel model van Liebherr of een retro, trendy koelkast. Uiteindelijk gekozen voor de groene ETNA KVV754. Het is een mooie compacte kast. Ik vond het wel spannend om de kleur vanaf een plaatje te kiezen maar de kleur, mat zachtgroen, is echt fantastisch.
Pluspunten
  • Kleur
  • Vormgeving
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken