Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 299,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KVV956WIT
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV956WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Dit is een aanvulling op mijn eerdere review.
Na 2 maanden was het probleem nog niet opgelost en werd de koelkast vervangen door een nieuw exemplaar. De handgreep van de oude koelkast werd overgezet op de nieuwe. Het opvangbakje boven de condensor van het nieuwe exemplaar bleek een afgescheurde bevestiging te hebben.
Dus gevraagd om het bakje van de oude over te zetten, anders mochten ze hem komen ophalen want ik was het wachten nu wel zat. De winkel koos voor het laatste. Ik heb een ander merk koelkast gekocht.
Let ook op wat u op de koelkast zet: de kunststof van de omlijsting van het bovenblad is erg zacht en wordt zelfs door relatief zachte rubber pootjes beschadigd. Ook de kunststof van de binnenzijde lijkt erg zacht: de eerste koelkast had 1 kras aan de binnenzijde, de nieuwe 2 (aan dezelfde kant).
Ik ben voor deze koelkast gegaan omdat de prijs-kwaliteit verhouding goed is. Niet te duur maar wel een goed apparaat. Ik moet erg wennen aan het ledlampje in de koelkast, mijn vorige had nog een ouderwets geel lampje dus dit kijkt ineens heel anders en het lijkt op sommige plekjes wat donkerder in de koelkast. Maar het geeft voldoende licht dus dat is geen probleem.
De groentelade is een stukje kleiner (minder diep) dan mijn vorige dus dat is wel minder, maar verder heb ik meer dan genoeg ruimte voor mezelf alleen in deze koelkast en hij doet wat hij moet doen dus ik ben er blij mee.
De koelkast voldoet prima. Is lekker stil en energiezuinig. Wij gebruiken de koelkast voor drank en deze staat in de garage. De ruimte is groot genoeg en ook het vriesvak voldoet. Als ik 1 persoonlijk minpunt mag benoemen: een normaal bierflesje kan op een paar millimeter na niet rechtop staan op de bovenste glasplaat. Iets meer verstel mogelijkheden zou fijn zijn. In de koelkast die is vervangen kon dat wel. Nu liggen de flesjes plat en kunnen er minder in. Dit is een persoonlijk punt.
Koelkast voldoet uitstekend. Koelt als een malle. Staat in ons strandhuis waar het knap warm kan worden. Fluisterstil, we slapen ernaast. En, voorruit nog een plus, super zuinig in stroomverbruik. Net geen 10,die geven we pas na 5 dienstjaren....
Goede vervanging voor mijn Electrolux ERT-1562FOW2
Pluspunten:
- relatief stil;
- als het koelmiddel hoorbaar is, is het geluid rustig;
- prettige indeling;
- prettige handgreep;
- geen beweegbare sluiting voor het vriesvak deurtje (kan dus ook niet afbreken, zoals vroeger bij mijn Whirlpool).
Minpunten:
- relatief klein vriesvak;
- afdichting/isolatie vriesvak: binnen 1 week na ontdooien vormt zich ijs rondom de rand van het vriesvak (ook bij relatief lage luchtvochtigheid) wat bij het openen van het deurtje soms afbreekt;
- informatie voorziening: niemand, ook ETNA.NL kan je vertellen wat de binnenafmetingen van het vriesvak zijn. Uiteindelijk heb ik die van van de verkoopbinnendienst (NL) van ATAG Benelux (waar ETNA onderdeel van uitmaakt) gekregen: de maten zijn 42 cm breed en 12 cm hoog wat bij een inhoud van 13L een diepte van ca. 25,8 cm oplevert.
Wat wel goed is, is dat de productspecificaties op de site van ETNA laten zien dat de achterkant brandwerend is.
Daarentegen is het weer minder dat op de foto van de achterkant de condensor (het "rekje") geheel ontbreekt.