ETNA KKD7122T - Koelkasten

ETNA KKD7122T
ETNA KKD7122T
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 590,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KKD7122T

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKD7122T op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w*********@h**********13-11-2025

goed

Het is een mooie inbouwkoelkast met meer ruimte en een groente la met ventilatie Ook is het fijn als de deur te lang open blijft de koelkast een piepgeluid geeft We zijn er erg blij mee
f*********@g********14-09-2025

Zeer tevreden

Snelle levering en werkt goed.
Pluspunten
  • Werkt goed
  • Ruime inhoud
V************@g********27-06-2025
4.0

Miskoop

4.0
Koelkast koelt prima maar mist randen aan de achterkant van de glasplaten en daardoor raken de levensmiddelen de achterwand. Koelkast wat ons betreft een miskoop blijkt nu achteraf.
Pluspunten
  • Koeling
  • Inhoud
Minpunten
  • Glasplaten
m***********@g********16-05-2025

Ruime koelkast

Dit is een mooie koelkast met voldoende inpandige ruimte. Het enige minpuntje wat ik ondervind in het gebruik dat je op de plaat boven de groentela niet echt iets kun neerzetten omdat het hier gaat om ongelijke hoogte.
Pluspunten
  • Voldoende ruimte
Minpunten
  • Ongelijke liggebied boven de groentelade