Liebherr CNsdc 5703 Pure - Koelkasten

Liebherr CNsdc 5703 Pure
Liebherr CNsdc 5703 Pure
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 949,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CNsdc 5703 Pure

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNsdc 5703 Pure op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

driek30-11-2025

beslist aan te raden, ook nog eens 8 jaar garantie

top product, betere en degelijkere afwerking dan die ander duitsers
Pluspunten
  • robuust
  • strak design
Minpunten
  • tikje duur
h***************@g********28-10-2025

Good Selection

Yeah, it works great, but trying to connect the app is a bit challenging I am Performance-wise wise everything is good
k**********@g********04-09-2025

Van een Liebherr heb je lang plezier

Ik had al een liebherr koel/vries combinatie en na aar aan vervanging toe en kwam weer op een liebherr koel/vries combinatie uit verder nooit problemen gehad dus was tevreden met dit merk
Pluspunten
  • Doet wat je er van verwacht
  • Gemakkelijk in onderhoud
j****************@g********31-07-2025
Mooie koelkast. Wij werden geadviseerd door de verkoper dat deze de beste . We hebben tevens gekozen voor de 8 jaar garantie. Installatie ging goed. Wij zijn er blij mee.
p********@i*********16-06-2025

Goede aankoop

Zeer mooie en kwaliteits koelkast Vers producten blijven langer goed. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Degelijk materiaal
  • en mooie vormgeving
J***********@g********31-05-2025

Mooie ruime koelvriescombinatie

Koelkast is gisteren afgeleverd en keurig geïnstalleerd. Is een wereld van verschil met onze vorige koelkast. We zijn er erg blij mee
Angelique17-05-2025

Top koelkast

Wow! Wat een top koelkast. De degelijkheid straalt er vanaf. Als je de deur van het koelgedeelte of vriesgedeelte voel je de robuuste buitenkant. Ben enorm blij dat ik deze heb aangeschaft om nog maar te zwijgen over de opties die je nog kan aanschaffen.
Pluspunten
  • degelijkheid
  • ruimte / indeling
  • display met temperatuur koel- en vriesgedeelte bij het openen van het koelgedeelte
  • de eventuele opties voor utbreiding
  • makkelijk in te stellen
Gerrie Giepmans19-02-2025

Zeker een aanrader

Omdat ik een koeler en vriescombinatie in 1 wilde en nieuwe keuken kreeg heb ik voor deze gekozen en het is een pracht in mijn nieuwe keuken. Goede keus gemaakt. Koelt goed vriezer doet het goed. Perfect.
Pluspunten
  • Mooi koelgedeelte
  • Genoeg diepvrieslades
Martin08-07-2024

Prachtige koel vries combinatie een aanrader

Een prachtige koel vries combinatie makkelijk te bedienen zelfs vanaf je telefoon of een ander eindapparaat maar dan moet je wel eerst een smartdevicebox aanschaffen a 75 euro beetje jammer verder perfecte kast mooi design lekker veel ruimte en heel belangrijk vrijwel geruisloos 35 db al met al waar voor je geld
Pluspunten
  • Heel veel ruimte mooi design
  • Vrijwel geruisloos
  • Wifi voorbereid
Rob07-07-2024

Weer een Liebherr

Onze vorige koelkast van Liebherr heeft 22 jaar goed gewerkt. Fijne indeling en mooi om te zien!
Diny en Wim Poels18-06-2024

Zeer content met de Liebherr

Wij hebben deze koel-vries combinatie gekocht omdat wij eenzelfde 12 jaar geleden ook hebben gekocht. Vele jaren veel plezier en gemak van ondervonden. Omdat ook vriesgedeelte aanwezig is en ik MS heb is dit ideaal.Ik hoef niet naar de kelder waar ook een Liebherr diepvries staat. We hopen dat ik hier nog jaren het koel vries genot van deze nieuwe Liebherr kan hebben.
Pluspunten
  • Geruisloos
  • Meer ruimte als de vorige
Diny en Wim Poels18-06-2024

Zeer content met de Liebherr

Wij hebben deze koel-vries combinatie gekocht omdat wij eenzelfde 12 jaar geleden ook hebben gekocht. Vele jaren veel plezier en gemak van ondervonden. Omdat ook vriesgedeelte aanwezig is en ik MS heb is dit ideaal. Ik hoef niet naar de kelder waar ook een Liebherr diepvries staat. We hopen dat ik hier nog jaren het koel vries genot van deze nieuwe Liebherr kan hebben.
Pluspunten
  • Geruisloos
  • Meer ruimte als de vorige