Liebherr RD 1201 - Koelkasten

Liebherr RD 1201
Liebherr RD 1201
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 455,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr RD 1201

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr RD 1201 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r****@u*******26-06-2025

Klein maar fijn!

We zochten een stille tafelmodel koelkast voor onze kleine keuken op zolder vlakbij het dakterras. Fijn om niet alle trappen af te hoeven lopen voor een koele drank, salade et cetera. Eentje die door het smalle trapgat past. En, o ja, ook duurzaam is in energieverbruik. Voilà, helemaal gelukt. We zijn er zeer blij mee; klein maar héél fijn.
Pluspunten
  • formaat
  • vries- en koelvak
  • stil
  • greeploos
  • goed energielabel
Minpunten
  • een Easy-Fresh-Safe deksel had er wel bij gekund
E.19-12-2024

LIebherr is een aanrader.

Ik heb vertrouwen in het merk Liebherr omdat ik in het verleden met plezier een tweedehandse Liebherr heb gebruikt. Daarna had ik een nieuwe koelkast van een ander merk, maar die was geen succes. Daarom heb ik nu een nieuwe Liebherr aangeschaft. De koelkast koelt goed, het vriesvak blijft netjes op een temperatuur van min 18 graden, en de koelkast maakt heel weinig lawaai.: drie belangrijke pluspunten, wat mij betreft.
Pluspunten
  • koeltemperatuur
  • vriestemperatuur
  • weinig lawaai, weinig decibellen
  • 50 cm breed
Jelle28-10-2024

Een mooie minimalistische compacte koelkast.

Deze compacte koelkast met vriesvakje is fijn in gebruik. Alles ziet er keurig uit en het apparaat is muisstil. Een heel klein aandachtspunt is dat het kunststof van de verzonken handgreep en het kunststof daarboven (bij de toegang naar het koelvak) iets scherp aanvoelt. Een ontwerp dingetje, waar overigens goed mee te leven is hoor.
Pluspunten
  • Minimalistisch ontwerp
  • Compacte omvang
Weijers19-05-2024

Koelkast Liebherr 1201

Op 12 april jl. is koelkast Liebherr Rd 1201 geleverd, echter vriesvak-deurtje is defect want deze sluit niet. Hopende dat Liebherr dit netjes en tijdig oplost zodat mijn koelkast gebruikt kan worden
Pluspunten
  • design
  • degelijk
Minpunten
  • defect vriesvakdeurtje