De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBSd 5120 Plus BioFresh op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het voldoet boven verwachting zelfs! Ruim, overzichtelijk en alles blijft super lang vers en lekker in de bio fresh lades! Dit hadden we veel eerder aan moeten schaffen! Top !
Duidelijke omschrijving van wat we konden verwachten van het product. Na installatie direct in gebruik genomen. Gemakkelijk in te delen koelkast, vele mogelijkheden en standen. Je kan de indeling echt aanpassen naar eigen behoefte (hoogte planken). Drie biofresh laden waar we zeer content mee zijn. Hierdoor kunnen we voor ons gevoel nog meer producten netjes opbergen.
Wat ons betreft een aanrader.
Ontzettend ruime koelkast, ideaal in te delen met de gemakkelijk verplaatsbare legplateu's. Verder ontzettend stil, je hoort de koelkast niet eens aanslaan. Ook de 3 BioFresh lades zijn een uitkomst. Wij gebruiken er 1 voor groente, 1 voor fruit en 1 voor kaas en vleeswaren.
Koelen of vriezen? Kies een Liebherr!
Mooie hoge inbouwkoelkast. Geeft mooi aan als men de deur te lang open heeft. Drie ruime lades voor diverse doeleinden. Voldoende ruimte in de deur voor meerdere flessen. Ruim voldoende in op te bergen en koel te houden.
Opzoek naar een nieuwe koelkast. Liefst koelkast zonder vriesvakje. Wij hebben voor deze koelkast gekozen ivm de praktische indeling en BioFresh. Tevens hebben wij voor Liebherr gekozen omdat wij sinds vele jaren een uitstekende zuinige diepvries hebben van Liebherr. Ervaring met dit merk is voor ons uitstekend.
Heel blij mee. Mooie ruime koelkast. Alles ziet er netjes en degelijk uit. De bio fresh lades houden de groente heel lang vers. Hier had ik mijn bedenkingen over maar als je het zonder verpakking in de la legt blijft het echt goed
Wat zijn we blij dat we uiteindelijk voor de Liebherr koelkast zijn gegaan. De degelijkheid en betrouwbaarheid straalt ervan af. Heel goede uitleg om hem zelf in te bouwen in de bestaande keuken. Simpel het stappenplan volgen. De ruimte is enorm en de gehele koelkast is helder verlicht. Overzicht over al je etenswaren. Geen verpakkingsmaterialen meer om het fruit en de groenten. Door de biofresh lades behoort dat tot verleden tijd en alles gaat nog eens veel langer mee. Dat past veel beter bij deze tijd en onze portemonnee. Echt een aanrader. De afweging in het begin met een goedkopere concurrent was echt onnodig. Ga voor kwaliteit!
GebruiksgemakGoed
IndelingGoed
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
Helder zicht over de producten
Biofresh lades houden fruit en groente langer vers