Liebherr Ke 2350 - Koelkasten

Liebherr Ke 2350
Liebherr Ke 2350
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 629,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr Ke 2350

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr Ke 2350 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a******@h*********14-11-2025

Top en betrouwbaar merk.

De keuze om voor het merk Liebherr te kiezen is omdat ik het een heel fijn en betrouwbaar merk vindt. 6 jaar extra garantie op dit merk vanuit Liebherr zegt genoeg over de kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee. Mijn hele familie heeft aparaten staan van Liebherr. Ik geef dit advies weer door aan mijn kinderen. Bedankt Liebherr!
Pluspunten
  • Degelijk en design
  • 6 jaar extra garantie vanuit Liebherr
Minpunten
h********@h******29-08-2025

goed

Hoop dat we er bjaren plezier van hebben ,het is een fijne koelkast ,veel ruimte en perfect van hoogte
Pluspunten
  • prima hoogte
h*********@h******15-03-2025
Liebherr is een product waar je jaren plezier van hebt, het is gewoon goed!
Mooi apparaat, maar irritante brom20-09-2024

Mooi apparaat, maar irrirante brom

Omdat een vergelijkbare koelkast het na 15 jaar had begeven, gekozen voor het vernieuwde exemplaar. De koelkast ziet er mooi en netjes afgewerkt uit. Veel ruimte en veel planken. Omzetten van de deur was een fluitje van een cent. Wat ons behoorlijk tegen valt, is het geluid. De vorige koelkast hoorde je echt helemaal niet, nu hoor je, als de compressor draait een irritante brom. In de koelkast zelf is het nog veel harder. De koelkast staat super waterpas en nergens tegenaan. We denken eigenlijk dat er iets mis is gegaan met het vervoer. We zien het nog een week ja aan, maar als de brom blijft, gaat hij terug naar de leverancier, dit geluid wil je niet in de keuken.