Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 459,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KCV286WRVS
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV286WRVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie vormen en gebruiksvriendelijk incl het gemak. Daar komt nog bij dat je ipv 2 jaar zelfs 5 jaar garantie krijgt,geweldig toch.
Wij zullen goed gebruik maken van onze mooie aankoop!
De koelvriescombinatie werkt fantastisch. Genoeg ruimte en de producten zijn snel koud en ingevroren in de koelvriescombinatie. Ook het koudwater punt is erg handig.
Goede koelvries combinatie werkt goed en houdt goed koud. Ook water dispender is handig en geeft koud water.
Geen ij in de diepvries dus nooit ontdooien
Ik ben ontzettend blij met deze koel/diepvries combinatie. Alles is echt koud zoals het hoort en de indeling is superfijn. Ook heel erg blij met het koud water reservoir!! Wat is met het hete weer lekkerder dan een ijskoud glas water. Er zit enorm veel ruimte in dus dit is een echte aanrader. Ik zou niets anders meer willen en zelfs de prijs is uitstekend!!! Superblij mee!!
De koelvriescombinatie werkt uitstekend en heeft een mooie uitstraling. Binnen notime op de juiste temperatuur. Ook het water reservoir is dat leuke extraatje voor deze prijsklasse. Ik zou hem iedereen aanbevelen.
Wij zochten een koelvriescombinatie voor in de garage en wilde niet te veel geld uitgeven. Wij kwamen op deze Etna. Onder de 500 euro gekocht en na aflevering merkte wij dat, naast hij netjes en degelijk, was ingepakt de koelkast echt een premium gevoel geeft. De deur voelt stevig aan en de lades in de vriezer en koelkast zijn prima. De vriezer is ruim en kan de temperatuur van de koelkast en van de vriezer separaat ingesteld worden. Ons Bosch in de keuken was vele malen duurder en kan dat niet eens. De waterdispenser gebruiken wij niet maar wel een extra optie wat er voor dat geld op zit. Verder kozen wij hem vanwege de nofrost functie. En ja, hij is energieklasse E maar voor de paar euro extra stroomverbruik was dat voor ons geen belemmering.
Mocht ik toch een minpuntje willen noemen is dat het eiersetje, deze is van zeer dun plastic en doet goedkoop aan. Andere is dat je niet kan aflezen wat de huidige temperatuur binnenin is maar kan mij voorstellen dat dat voor sommige geen punt is
Voor in onze garage hebben wij deze koel vries combinatie gekocht. De prijs is zeer schappelijk en is het een mooie ruime koelkast. Enige minpunt is dat je niet de temperatuur kan aflezen. Je ziet wel de temperatuur die instelt. Verder een dikke 8
Deze koelkast ziet er niet alleen heel strak uit, maar vriest ook heel snel de producten in. Daarnaast is die heel stil en de indeling praktisch ingericht; dit alles voor een zeer billijke prijs. Het is ook een van de weinige koelkasten die maar 60 cm diep is en prima past naast een keukenblok van 60 cm diep.
Deze koelkast heeft een heel mooi uiterlijk, zeer ruime indeling voor flessen blikjes etenswaar met als handigste de grote groente lade. Water dispenser is uitermate handig. Het digitale control panel kan men perfect gewenste temperatuur in zowel vries als koelgedeelte instellen. Het vries vak is zeer ruim.
Koelkast is zeer geschikt voor huishouden met 1 of meerdere personen.
Mijn ervaren is dat ik de koelkast niet eens hoor koelen maar koelt overal perfect.
Zeer positief
Koelkast is zeer geschikt voor huishouden met 1 of meerdere personen.
Ik heb zelf met de duidelijke handleiding de draairichting van de beide deuren aangepast, zonder problemen.
Zeer positief