Samsung RS68N8221S9 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
407 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS68N8221S9 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dorth01 05-08-2020

top koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
Wij hebben de koelkast nu een aantal dagen in gebruiken ik moet zeggen dat het een topkoelkast is hij is zeer ruim zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte het gedeelte voor koud water, ijsblokjes, en crunscht ijs is een topper word dagelijks veel gebruikt .
De vakken voor groente en vlees doen goed hun werk de groente blijft langer houdbaar.
er zijn genoeg vakken om bv boter eieren flessen pakken in op te bergen.
Een heel klein puntje is dat het cruncht ijs wel iets fijner gemogen had.
voor de rest is deze koel/vries combinatie zeker aan te bevelen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mike8787 11-03-2020

Veel ruimte, lekker goed en mooi voor het oog

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
Veel ruimte, lekker koel en mooi voor het oog. Alles wat we zoeken in een Amerikaanse koelkast. Prima prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

023pictures 09-03-2020

Super Ruime Koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

8,0
Onze vorige Amerikaanse koelkast (van een ander merk) begon na 12 jaar kuurtjes te vertonen. Tijd voor een nieuwe. Deze koelkast van Samsung was qua aanschaf 3x (!) goedkoper dan onze vorige koelkast. Ik ga niet ontkennen, dat ik geen kwaliteitsverschil tussen de twee ervaar. Maar de vorige koelkast was zeker niet 3x beter. Samsung levert een mooie koelkast voor een (relatief) goedkope prijs.
We hebben de koelkast sinds enkele dagen in gebruik. Wat gelijk opvalt is de ruimte, die de koelkast heeft. De wanden zijn een stuk dunner, zodat je veel meer koelruimte hebt. En toch is de kast goed geïsoleerd en energiezuinig (A++). Sommige dingen zijn even wennen (t.o.v. de vorige koelkast) Zo steekt de watertappunt meer naar buiten en is de kleur van het binnenlicht wel koel. Maar die dingen wennen snel.
Op internet lees ik dat dit model in 2018 werd geïntroduceerd. Maar 2 jaar later is het nog steeds (1 van) de beste in zijn prijsklasse. Een mooie strakke koelkast met veel ruimte.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jen 05-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

9,0
Aansluiting op de leiding ging redelijk goed . De koelkast kan veel hebben mbt de inhoud. De kleur is mat donkergrijs en dat geeft het een luxe uitstraling en zodoende past het in een moderne keuken . Erg tevreden tot zover.

Pluspunten

  • Geluid
  • Inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 05-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

5,0
Groot, stil en werkt perfect. Water disspenser, ijsblokjes allemaal volgens verwachting
Voor de rest een koel vries combinatie naar verwachting .

Pluspunten

  • Stil
  • Goed verlicht
  • Koelt goed volgens de ingestelde temp

Minpunten

  • Filter niet geïntrigeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cobus2000 02-03-2020

Alles wat je nodig hebt in koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
We waren al een tijdje op zoek en kwamen telkens uit op dit product. Hij bevalt ons erg goed en genieten er elke dag van! Zeker van het "crushed ijs" en koudwater tap. Ideaal voor een gezin met kleine kinderen waar je de ruimte nodig hebt!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 28-02-2020

veel eerder moeten aanschaffen

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
sinds ik de koelkast heb ben ik dik tevreden. spijt dat ik hem niet eerder heb gekocht.voor mijn geen andere meer
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RPAG 27-02-2020

Prachtige vormgeving vol met gebruikers gemak

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
Een prachtig vormgegeven koelkast naar Amerikaans model. De koelkast is mooi verlicht van binnen en alle schappen en lades zijn ruim opgezet voor voldoende opslag. De ijsblokjesmachine annex cruncher is heel goed bereikbaar en echt een aanwinst. De bediening aan de voorkant om te tappen is zeer eenvoudig omdat je alleen maar je beker of glas zacht hoeft te drukken tegen de gevoelige achterplaat. En de leuke geluidjes als je de toetsen bedient, tja daar zijn de Koreanen meesters in. Leuke gadget!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ralph 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig vormgegeven, makkelijk toegankelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

9,0
Alweer een mooi product van Samsung, dit bedrijf weet zo goed wat de consument aanspreekt, zoals mij dus ;) . Een mooi vormgegeven koelkast, met goede verlichting en een gemakkelijk te gebruiken ijsblokjes machine en heerlijk koud water. Bovendien zuinig (A++) en stil, één van de voorwaarden die ik stelde.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • ruim
  • stil
  • zuinig
  • praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig design! en zeer zuinig!

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

9,0
ik ben een grote fan van samsung!! de ijskast heeft een mooie uitstraling en een mooi design en is bovendien erg zuinig!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kozebaas 27-02-2020

prachtig design en erg energiezuinig!

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
ik heb de ijskast nu een paar dagen in huis en ben zeer tevreden met het prachtige design en de energiezuinigheid!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

PatrickD 26-02-2020

Mooie, zuinige koelkast met veel ruimte

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
Deze koeKoelt perfectlkast is 1 week in ons bezit. Eenvoudig te bedienen. Mooi design.
Koelt perfect.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pierre 19-02-2020
  • Product gekocht

Enorm ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

9,0
Ruim, mooi licht van binnen en prachtige indeling. Omvang viel mee. Daarbij zeer handig dat er wieltjes onder zitten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

George077 19-02-2020

Geweldige koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
Ik heb de koelkast op een zondag gekocht en direct op maandag ontvangen. Geholpen met naar binnen dragen en hij werkt perfect. Heel eenvoudig aan te sluiten en alles werkt prima.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HARSH CHAWLA 17-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good storage space

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

9,0
Very Nice refrigerator with ample of space for the freezer aswell. Decent looks and very sturdy. Personal preference :Grey Color

Pluspunten

  • Value for money
  • Inner space
  • Strong Built

Minpunten

  • Bit Bulky

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PascalB 16-02-2020

Geweldige aankoop

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
Super mooie Amerikaanse Koelkast, veel ruimte om je boodschappen in op te bergen.
Strakke en nette uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-02-2020

Uitstekende koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
Na 18 jaar begaf onze oude Amerikaanse koelkast het. We kwamen uiteindelijk uit bij de Samsung RS68N8221S9. Een prachtig apparaat, strak, RVS, ijsblokjes, waterdispenser en degelijk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

B van Osch 05-02-2020
  • Product gekocht

Fijne koelkast met ijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

8,0
Fijne mooie design koelkast met ijsblokjes en crunch en ijskoud water! Inhoud van de koelkast is fijn en ruim .
En energie zuinig

Pluspunten

  • Zuining
  • Gee inhoud

Reageer

Johnas 02-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

8,0
echt een mooie koelkast ik vind het zeer ruim en groot er past veel in en houd alles goed koel ik raad dit aan iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Enriette 28-01-2020

Mooi design en je hoort hem niet

Geschreven voor: Samsung RS68N8221S9

Algemene score

10,0
Mooi model. Alleen even wennen omdat er geen lange greep op zit alleen aan de binnenzijde een uitsparing. Wel fijn dat de ijsblokjesmaker nu aan de binnenkant van de deur zit en niet aan de achterwand zoals bij onze oude. Een hele verbetering want nu heb je meer ruimte in de diepvries Onze andere amerikaanse koelkast, ook een Samsung van bijna 20 jaar had een lange greep op de deur. Hij deed het nog steeds maar je moest hem steeds vaker ontdooien omdat hij aan de binnenkant bevroor en dan herrie ging maken. Kwalitatief een goede koelkast en hij zag er nog als nieuw uit. Maar hij heeft het heel lang goed gedaan. Wel fijn dat je deze niet hoort.en te hopen dat deze ook weer zo lang meegaat.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews