Inventum KV501 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
enkeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
84 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV501 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Timo Gielgens 17-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ik heb deze koelkast gekocht, omdat ik als student op mijn kamer een stille koelkast nodig had die onder mijn aanrecht paste. Daarnaast vond ik ook de energiezuinigheid belangrijk en dat zit bij deze koelkast wel goed: A++. In de praktijk hoor je de koelkast (bijna) niet en dat komt goed uit, aangezien de koelkast dicht bij mijn bed in de buurt staat. Met slapen heb ik van deze koelkast dus geen last. Verder is de koelkast verassend ruim en kan ik prima een aantal dingen nog invriezen. Al met al een goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter V 26-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De Inventum KV501 begin 2018 aangeschaft. Wat een drama.

Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

4,0
Tussen het vriesvakje en de rubberrand van het deurtje zit wekelijks 3 à 4 millimeter ijs. Gebeld met de leverancier maar die zegt dat het aan het type koelkast ligt. Ik krijg als motivering mee dat dit type koelkast met vriesvak niet automatisch ontdooit. Is bij aankoop nooit verteld. Nu zit ik wekelijks voor het koelkastje om een ijsrand weg te krabben. Frustrerend.

Minpunten

  • vriesvak ontdooit niet
  • ijsvorming op de rand van het vriesvak
  • een brommend geluid als de motor draait

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Karim harder 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

9,0
Mooie koelkast vandaag gekocht bij expert in neede .we hebben dit model gekocht om dat deze lekker zuinig is en omdat ik alleen ben samen met mn vader is dit model koelkast met vriesvak voor ons groot genoeg genoeg

Pluspunten

  • Lekker zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Reins 17-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Korte levensduur, slechte service

Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

1,0
Veel plezier van deze koelkast gehad maar helaas heeft deze koelkast het na een kleine 5,5 jaar begeven!!!???? Dat mag toch niet zo snel...
Kom thuis en allemaal water in de koelkast en op de vloer. Het vriesvak is defect en de koelkast koelt niet meer. Echt een miskoop. Had wel verwacht dat de levensduur zeker een paar jaar langer zou zijn. Destijds gekocht omdat ik niet meer kan missen financieel. Echt zeer spijtig en geen Inventum meer. Vertrouwen weg ivm deze korte levensduur. Garantie en service hoef je niks van te verwachten na 5,5 jaar.

Pluspunten

  • Maten voor kleine keuken
  • Goede ruimte koeling en vriesvak

Minpunten

  • Snel defect
  • Korte levensduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Marja 14-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein formaat koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

10,0
Voor kleine huishouding is dit een ideale koelkast.
Ondanks zijn formaat past er genoeg in.
Hij is geruisloos, wat ik heerlijk vind.
Ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • klein en van binnen toch groot
  • geruisloos en zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-01-2020
  • Product gekocht

Slechte ervaring

Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

3,0
De uitvoering is economisch gestript met flinterdunne wanden. Het bovenvlak is gemaakt van plastic dat na korte tijd begon te golven. Kwetsbaar en niet duurzaam.
De glazen plaatjes binnenin zijn ook niet in hoogte verstelbaar.
Uiteindelijk na korte tijd de koelkast uit onvrede weggedaan.
Een slechte ervaring dus.

Pluspunten

  • Koelt goed

Minpunten

  • Slechte bouwmaterialen
  • Niet duurzaam
  • Topblad niet goed te gebruiken

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Jan van Hien 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook in de voortent van onze caravan werkt hij prima

Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

8,0
Ik heb dit model gekozen vanwege de 4* sterren beoordeling voor het vriesgedeelte. Ook is hij stil.
Het is een prima ‘no nonsens’ koelkast

Pluspunten

  • Simpel
  • Stil

Minpunten

  • Geen handgrepen om te dragen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nvandenderen 05-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

in verhouding met de prijs zeer goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

9,0
Een zeer goed product zeker gezien de prijs,de garantie van 5 jaar van inventum zegt al genoeg.geluidsarm en plus a++.prima koelkast

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • A++
  • Vriezertje werkt enorm goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DMF 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en veel ruimte

Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

9,0
Fijn koelkastje! Er past meer in dan ik gewend ben van tafelmodel koelkasten. De platen/rekjes voelen wat goedkoop aan en ben bang dat als je er een keer een fles frisdrank wat lomp in legt, de boel gelijk knapt. Verder erg stil en koelt snel/goed. Diepvries biedt ook meer ruimte dan ik gewend ben.
Al met al voor de prijs een zeer goede koop.

Pluspunten

  • veel ruimte koelkast
  • meer ruimte vriesruimte dan gedacht

Minpunten

  • goedkope platen/rekjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Robbert Pol 05-10-2017
  • Product paar weken in bezit

zuinig

Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

8,0
Een goede prijs/kwaliteitsverhouding,maakt weinig lawaai en zeer zuinig.Het vriesvakje is ook ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

10,0
Een volwaardige koelkast met enorm handige afmeting en een zeer laag geluidsniveau, maken dit apparaat ideaal voor een studentenkamer. Toppertje.

Pluspunten

  • Mooie indeling
  • Goed 4* vriesvak
  • Zeer laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HNV 13-06-2016
  • Product maand in bezit

Een prima koel-vries-combinatie-tje

Geschreven voor: Inventum KV501

Algemene score

9,8
We hebben hem inmiddels 1 maandje, express even eerst een maand in gebruik voordat we een review gingen schrijven. Dat geeft een beter en nauwkeuriger beeld. Het oogt compact van buiten en is ruim van binnen. Genoeg koel en vriesruimte voor kleine huishoudens. Maakten bij aankoop wat zorgen over het geluid bij het aanslaan, omdat we het hier en daar hebben gelezen. Het maakt uiteraard geluid maar zo minimaal waardoor het te verwaarlozen is. Zeer aan te raden, want wij zijn tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. J. van Dijk 05-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een fijne compacte koelkast voor op ons nieuwe recreatietuin. Handig met het ijsklontjes vak.
Makkelijk schoon te houden en een prima handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer