Liebherr CNd 5223 Plus

Liebherr CNd 5223 Plus - Koelkasten

Energieklasse D

Liebherr CNd 5223 Plus - Koelkasten

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5223 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Steffie11-04-2024

apparaat voldoet aan de normen

De koelvriescombinatie van Liebherr CND 5223-20 Plus,die ik heb gekocht bij electroworld in Landgraaf voldoet gewoon naar behoren wat je van een koelvriescombinatie mag verwachten
Pluspunten
  • koeling
  • vriezen zonder ijsaanslag
Minpunten
  • beetje kwetsbaar en wat schade bij levering
s**t@h**e.nl15-09-2023

Zeer fijne koelvriescombinatie combi

Fijne indeling, koelt goed, is erg zuinig. Doet fluisterstil zijn werk. No Frost scheelt veel werk.
Pluspunten
  • Indeling
  • No Frost
c*********@o**********18-06-2023
het merk Liebherr staat goed aangeschreven en lange garantie geven vertrouwen
Pluspunten
  • handige ruime kast
  • stil
g****@z*******28-05-2023

Zeer tevreden mee

Onze keuze voor deze koelvries combinatie is gedaan op de ruimte en eenvoudigheid samen met de goede naam van het merk en de garantie van tot 7 jaar die na aanmelding gegeven wordt.
h********@u*********20-04-2023

Topproduct

Mooie, solide koelkast. Weinig geluid en handig in te delen. Topproduct. Nog geen 10 want heb hem pas twee dagen....
Pluspunten
  • solide
  • weinig geluid
Bernard06-02-2023

Topproduct

Prachtige koelvries combinatie. Heel ruim van binnen, mooie verdeling met flessenrek. Ik zocht naar een koel vries combinatie die ook in koude ruimtes kan. Met de huidige energiecrisis stoken wij bijna niet en van mijn oude combinatie viel de vriezer uit toen het 8 graden was in de keuken. Na een weekend te zijn weggeweest was alles ontdooid. Deze Liebherr combinatie heeft 2 motoren en stuurt de vriezer en de koelkast apart aan en kan heel koude omgevingstemperaturen opvangen. Ook is deze in vergelijking met alle andere combinaties heel zuinig. Een top product waarbij wij ook nog eens gratis 7 jaar garantie krijgen. Absolute aanrader.
Pluspunten
  • Ruimtelijke indeling
  • Mooi om te zien
  • Kan in koude ruimtes
  • Zuinig
  • Service en 7 jaar garantie
Minpunten
  • Slechte bescherming in doos bij levering
  • 1e gedeukt, maar direct vervangen
g******@g********03-02-2023

Aanrader.

Prima koel/vries combinatie, die ,als één van de weinige merken, wel in een koele ruimte werkt zoals het moet. Handige indeling en makkelijk te bedienen. En energiezuinig!
f********@v**********30-12-2022

Goed product

Kan dit nog niet zeggen pas gekocht alles ziet het er wel heel goed en stevig uit en heb goede recensie van het merk Liebherr gehad
Pluspunten
  • Indeling
  • Kwaliteit
g********@y********17-12-2022

Aanrader

Gekocht op basis van zuinig energievebruik en de betrouwbaarheid van Liebherr. Mooie degelijke uitstraling. Goed advies gehad in de winkel.
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Veel bruikbare features
Minpunten
  • Geen deelbaar groentelade
e************@h**********04-12-2022

Duo-cool

Uitstekende prijs/kwaliteit; met name gekozen voor deze Liebherr vanwege het duo-cool-systeem
Pluspunten
  • Duocool
  • Energielabel
Minpunten
  • Draairichting
witteroos16-11-2022

Liebherr een klasse apart!

Behalve de 7 jaar garantie zijn we heel blij met deze koel vriescombinatie van topkwaliteit van Liebherr. Prima voor het invriezen van producten en koelen, daarbij ook nog eens energiezuinig. We hebben afscheid genomen van onze oude koel vriescombinatie en daar hebben we geen spijt van, want door de aanschaf van deze Liebherr koel vriescombinatie gaat een wereld voor ons open denk alleen maar aan de Liebherr app waarmee je allerlei functies op afstand kunt besturen. Al met al een geweldige aankoop en daarbij genieten we ook nog van het prachtige design van deze koel vriescombinatie, want hij ziet er prachtig uit. Liebherr is echt een klasse apart!
Pluspunten
  • koelen
  • vreizen
  • op afstand bedienen
  • energiezuinig
  • mooi design
Minpunten
  • serienummer moeilijk te vinden
t*************@h********15-11-2022
Ruime, zuinige koelkast/vriezer, met mogelijkheid om functies via een app te besturen. Apart ijsblokjes compartiment in de vriezer Voldoet uitstekend. TIP1: Let erop dat bij de installatie het steunpootje onder de vries-deur wordt uitgedraaid; anders gaat die na een paar jaar hangen TIP2: De firma Buram in Amstelveen heeft een aangepaste set geleiders voor de afsluiting van de groentelade. Zeer nuttig om te laten monteren, omdat anders de groentelade-deksel makkelijk in de stand komt waarin het vocht niet weg kan. Met vriendelijke groeten, Thomas Kuipers Huizen (NH)
Koel vries combinatie29-10-2022

Koelvries combinatie

Wat een fijn en degelijk product en een natuur vriendelijk koelmiddel R600a zal hier heel veel jaar plezier van beleven!!
MC Mano24-10-2022

Zeer goede en zuinige Koel vries combi

Top koelkast vriezer combi. LCD scherm voor het aflezen van de juiste temperatuur. Mooi afgewerkt. Veel ruimte. Smart. Zeer stil en energie zuinig.
Pluspunten
  • LCD scherm
  • Smart
  • Zuinig
  • Werkt met lage omgevingstemperatuur
Minpunten
  • Prijzig
P.Hartmann20-09-2022

Heel goed product

Voor het eerst een combi koelkast wat ik er nu van vind deze is heel stil van binnen veel ruimte ben er heel blij mee
  • Mooi groot