Samsung BRB26602FWW/EF

Samsung BRB26602FWW/EF - Koelkasten

Energieklasse F

Samsung BRB26602FWW/EF - Koelkasten

7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung BRB26602FWW/EF op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w*************@o**********11-07-2022

Mooi, maar te luid voor een zgn stille koelkast

Opzich een mooi apparaat. De vrieslades zijn alleen niet zo praktisch in gebruik. En wat meest tegenviel was geluid. Zogenaamd 35dB, maar dat is waarschijnlijk gemiddeld over een periode van 24uur ofzo. Als de compressor niet loopt is ie inderdaad stil, maar dat is ie ook al ie uit staat. Maar als de compressor wel loopt maakt ie meer 44dB, en dat duurt rustig een halfuur. Dus overdag maakt ie bij regelmatig openen in de praktijk dus een hoop kabaal.
Pluspunten
  • ruim
Minpunten
  • geluid
  • vrieslades onpraktisch
n************@s**********26-06-2022

Degelijke koel/vries combinatie voor deze prijs

De groentelade is wel klein (diepte) en (vries)motor maak een brommerd geluid. Verder is het een degelijke koel/vries combinatie die met de bediening erg makkelijk is en gelukkig een deur alarm heeft.
Pluspunten
  • Langer vers
  • Temperatuur makkelijk te regelen
Minpunten
  • Kleine groentelade
  • Geluid
j********@g********08-06-2022

Bevalt goed

Ruim koel en vries gedeelte goede letverlichting handig flessenrek. Duidelijk bedieningspaneel met handige vakantiefunctie. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Goede letverlichting
  • Vakantiefunctie
h*********@g********07-06-2022

Aanrader!

Ik ben heel tevreden met deze inbouw koel-vriescombinatie omdat hij een ruime, efficiënte indeling heeft, goed helder, fel verlicht. Ook een vooruitgang op mijn oude model is de digitale bediening (geen risico dat de temperatuur per ongeluk verdraaid door onbedoeld aanraken) én het deuralarm als de deur (onder of boven) open blijft staan. Tot slot het no-frost systeem is super fijn omdat ik nu niet meer hoef te ontdooien.
Pluspunten
  • No- frost systeem
  • Deur alarm
  • Efficiënte en ruime indeling
  • Goed verlicht
a**************@u*********29-05-2022

Top apparaat

Heb voor deze koel vries combinatie gekozen omdat het prachtig uitziet. Goede verhouding koel en vries gedeelte Display goed te regelen Top apparaat
Pluspunten
  • Duidelijk display
  • Goede verhouding koel en vries gedeelte
D@vid25-05-2022

Goede prijs-/ kwaliteit verhouding

Goede prijs- / kwaliteitsverhouding; voldoende opbergruimte in zowel vriezer als koelkast. Indeling deur irt overige vakken (mn onderste plank) koelkast niet optimaal
Pluspunten
  • prijs/ kwaliteit
Minpunten
  • indeling koelkast
n********@h**********13-05-2022

Koelvries combintie

Ben erg tevreden over de koel vriescombinatie. Veel ruimte en een goed kwaliteit prijs verhouding
Pluspunten
  • Ruim
  • Degelijk
  • Goede prijs kwaliteits verhouding
Minpunten
  • iets meer geluid dan mijn oude koelkast