Liebherr ICBNd 5163-20 - Koelkasten
Energieklasse D
Liebherr ICBNd 5163-20 - Koelkasten
Super mooie koel/vries combinatie met geweldige ijsmachine
Hele mooie koelkast met vriezer en ijsmachine. perfecte indeling met veel ruimte en goede kwaliteit. ijsmachine is top. Menu is super makkelijk te bedienen.
Pluspunten
- IJsblokjes machine
- Koelkast indeling
- Menu bediening
- Mooi van binnen, goede kwaliteit
Minpunten
- Temperatuur Biofresh veranderen
Fijne koelkast met vriezer met ijsklontjes compartiment
Fijne koelkast. Niet al te groot. Met koude koelkast lades tot 0 gaden. Vriezer heeft een ijsklontjes compartiment. Wij willen niet anders meer.
Pluspunten
- Klein
- Ijsklontjes compartiment/maker
- Stil
Minpunten
- Voor huishouden met max 3-4 personen.
YES, zo blij met deze koel/vriescombi!
YES, wat zijn wij blij met deze koel/vriescombinatie! De koelkast is overzichtelijk en de BioFresh lades zijn zelfs briljant! Onze groentes en fruit blijven langer houdbaar en heerlijk knapperig. De geintegreerde ijsblokjes-machine is ook een echte aanwinst, we genieten volop van ons koude drankjes op deze manier! Een aanrader :)
Pluspunten
- IJsblokjes
- BioFresh
- Overzichtelijk
Super Koelkasten
top koelkasten.
Mooi binnenwerk.
Inbouwen en montage front is voorzien van een zeer degelijke constructie.
Pluspunten
- montage inbouwen
- luxe binnenwerk
- montage front
Minpunten
- geen
Jarenlang probleemloos genieten van Liebherr!
Al meer dan 35 jaar kiezen we bewust voor de koelapparaten van Liebherr. In al die jaren hebben we nog nooit een storing gehad. Alle apparaten zijn van hoge kwaliteit waardoor ze probleemloos voor lange tijd functioneren. Onlangs hebben we voor onze nieuwe keuken uiteraard weer voor een koelkast, een diepvries en een wijnklimaatkast van Liebherr gekozen. De oude apparatuur (+25 jaar) is werkend naar het vakantiehuis van een vriend gegaan.
Top service en kwaliteit
Top kwaliteit en service! Wij hebben al jaren apparaten van Liebherr en dat bevalt ons uitstekend.
Pluspunten
- Top service
- Mooi apparaat met lange levensduur
Een aanrader
Prima product alleen een probleem met de ijsblokjesmachine Verder is het een fijne koelvriesinstallatie en de nazorg van Liebherr is uitstekend