Liebherr T 1410-22 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr T 1410-22 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G****************@i********* 27-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Voldoet aan de omschrijving en advies. Keurig netjes geïnstalleerd. Erg zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**t@l**e.nl 05-09-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Keurige koelkast, netjes, ruim met een goede indeling die eenvoudig te wijzigen is.
Daar komt de vertrouwde kwaliteit nog bij.

Reageer

f*******@g******** 29-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Goede koelkast gekozen door de reviews en het klopt. Grote inhoud, goede prijs en top merk!

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r********@g******** 22-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede prijs/kwaliteit koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
Zeer goede koelkast.
Hij is stil en specificaties komen exact overeen waardoor die precies paste.
Goede service van Expert Pijnacker, hij was bij hun niet op voorraad maar kon daarna alsnog een showroom model ophalen bij Expert Gouda.
De koelkast verbruikt weinig stroom en beschikt over 4 lades waardoor je alles ruim kan wegleggen en dus gemakkelijk weer kunt pakken.

Pluspunten

  • Geluidsstil
  • Zuinig
  • 4 lades

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

b. gekniptvooruwtuin@me.com 19-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
We hebben deze als extra koelkast gekocht.
Hij doet het perfect, en neemt ook niet teveel ruimte in.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g***********@h****** 30-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
Dit product is van goede kwaliteit en vorige product was ook een Liebherr. Tevreden hierover en heeft een redelijke prijs voor een topproduct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m*************@k********* 16-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteitsprodukt met laag energie verbruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
In onze keuken is jaren geleden ( 2004) een Liebherr koelkast ingebouwd. Een prima product. nooit storingen of problemen. Naar aanleiding hiervan afgelopen jaar een nieuwe Liebherr diepvries gekocht.
Waarover we zeer tevreden zijn, belangrijk is het lage energieverbruik en de prima afwerking. Dit was voor ons de reden om nu ook onze oude koelkast te vervangen door een nieuwe Liebherr, wederom perfecte afwerking en een laag energie verbruik. komend jaar gaan we ook onze keuken koelkast vervangen door wederom een Liebherr met laag energieverbruik en wat ook belangrijk is gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Gemakkelijk schoon te houden.
  • perfecte afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**************@k********* 31-10-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Mooi en compact. Goede overzichtelijke indeling. Ideaal voor drank en andere artikelen.

Reageer

r*******@h********** 27-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
We hebben deze koelkast nu enkele maanden in gebruik en zijn hier meer dan tevreden over. Geweldige kwaliteit, makkelijk schoon te maken en koelt uitstekend, zelfs in die hitte die we afgelopen zomer hadden. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk schoon te maken
  • Koelt uitstekend

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

l******@w****************** 26-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
Het is een mooi en ruimtelijke koelkast. Past precies bij de rest van onze spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**@m****************** 14-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bierkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

7,0
Gekocht door merknaam
Onhandige plaats thermostaat instelling
kleiner dan verwacht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

o*********@y******** 21-09-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

7,0
Ideaal als extra ijskast. Geen overbodig extra vriesvak. past goed in de keuken die een te kleine inbouwijskast heeft

Reageer

Nee 31-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Een hele goede koelkast, zijn er erg blij mee in, zal anderen deze ook aanbevelen,

Pluspunten

  • Goed
  • Goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r*******@x******** 20-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Topproduct!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
De koelkast koelt zeer goed! Plateaus zijn uitneembaar en op verschillende hoogtes in te stellen, wat zeer nuttig is. De koelkast is makkelijk te reinigen en je kunt er veel in kwijt. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Pluspunten

  • Koelt zeer goed.
  • Veel ruimte.
  • In hoogte verstelbare, uitneembare plateaus.
  • Maakt nauwelijks geluid.
  • Prijs-kwaliteitverhouding.

Minpunten

  • Magnetrons e.d. mogen niet op koelkast staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**********@z******* 20-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk, we hebben hem weer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Wij moesten een nieuwe koelkast hebben.
In eerste instantie kozen wij voor een ander merk, goedkoper.
Maar na een week waren wij zeer ontevreden over de ruimte in de koelkast.
Wij verlangden weer terug naar onze oude Liebherr. Gelukkig werkte de verkoper heel goed mee en konden we snel omruilen. Nu zijn we weer zeer tevreden met onze Liebherr. Wat veel binnenruimte voor een koelkast met een breedte van maar 50 cm.

Pluspunten

  • Slechts 50 cm. breed
  • Van binnen veel koelruimte

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r*******@h********** 09-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede en degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Degelijke kwaliteit. Plateaus zijn prima naar eigen afstand in te delen. Koelt geweldig goed. Ideaal dat de deur links- of rechtsom gezet kan worden.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Deur links- of rechtsom
  • Komt heel degelijk over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Wittenboer 02-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een stille kracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Voor slechts onze dranken en groenten zochten wij een smalle koelkast en zonder vriesvak. Na advies van de leverancier kozen wij ondanks de iets hogere prijs voor de Liebherr 1410-22. Door voldoende schappen is het een ideale koelkast waarvoor wij deze hebben aangeschaft. Toen ik de koelkast zelf in de bijkeuken plaatste viel mij op hoe degelijk hij is. Ook opvallend is de stille motor en de verlichting! Ik ben er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Degelijk
  • laag verbruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**********@c******** 07-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr is klasse!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

8,0
Liebherr staat voor hoge kwaliteit. Vorige Liebherr-koelkast ging meer dan 30 jaar mee en was nog niet versleten. Dik tevreden met de nieuwe koelkast

Pluspunten

  • kwaliteit
  • prijs

Minpunten

  • geeen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 08-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
In één woord geweldig! Koelt goed, ook op de lagere stand, prima indeling en klein maar fijn!

Pluspunten

  • Klein
  • Ook op lagere stand goed gekoeld

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j************@h********** 12-01-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

8,0
Een no-nonsense koelkast die mooi smal is en in ons geval dus makkelijk te plaatsen was als extra koelkast. Mooie afwerking, glazen platen. Met de extra 5 jaar garantie (2+5 jaar) een zekere aankoop.

Reageer

w************@k********* 09-12-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

8,0
Ideale koelkast als 2e koelkast er bijte hebben hoop er net als de vorige koelkast veel plezier van te hebben

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Van Gent 08-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
Apparatuur werkt goed. Is meer dan we er van verwacht hadden. De apparatuur maakt weinig tot geen geluid. We zijn echt enorm tevreden.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Geluid
  • Model

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Hanrath 08-04-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een goede koelkast, ben heel tevreden,kan ik aanbevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over deze koelkast, heb al eerder een Liebherr koelvriescombinatie gekocht waar ik ook zeer tevreden over was, dus voor mij weer een Liebherr. Prima product. Kan ik alleen maar aanbevelen!

Pluspunten

  • hast niet te horen
  • veel ruimte

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 27-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tafelkoelkast no nonsens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

8,0
Had hiervoor 22 jaar ook een probleemloze liebherr koelkast. Daarom dit merk weer gekozen.
Tevreden, doet wat ie moet doen.

Pluspunten

  • Klein, compact en toch heel veel ruimte

Minpunten

  • Slaat aan en dan hoor je schrapende geluiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews