Tefal AeroSteam DT9814F0 - Kledingstomers

Tefal AeroSteam DT9814F0
Tefal AeroSteam DT9814F0
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 115,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal AeroSteam DT9814F0 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Wilfried 06-02-2026

Teval aerostream

Teval kleding stomer geweldig apparaat, Werkt geweldig,alles kreukel vrij snel en makkelijk
Pluspunten
  • Geweldig
Sandy31-01-2026

Top aankoop!!

Het is echt een grote aanwinst in mijn huishouden, de kinderen (18+) kunnen er ook goed mee overweg. Hij maakt de kleding weer netjes zonder kruek door de voortreffelijke, krachtige stoomfunctie en kan ondersteund worden met de zuigkracht! Fantastisch!
Pluspunten
  • Stoomkracht
  • Zuigkracht
Minpunten
  • Kleine waterreservoir
m************@o**********30-01-2026
Wij hebben dit product besteld om snel 1 a 2 kledingstuks mooi 'gestreken' te krijgen. Water reservoir is hier meer dan toereikend voor. Door het apparaat langs de kleding te halen gaan de kreukels er snel en netjes uit. Zoals in andere reviews te lezen is het apparaat niet heel licht, maar je hoeft er ook geen 10 minuten mee in je handen te staan. Ofwel: zeer tevreden!
a**********@l******28-01-2026

Rechtgestreken tshirt

Eergisteren gekocht. Vandaag aan de praat gezet en man wat apparaat. Bij de eerste baan was mijn shirt al helemaal rechtgesstreken.
Veldwachters20-01-2026
Het is een geweldig apparaat de beste in zijn soort. Hij voelt robuust aan en je kunt je kledingstuk ophangen en strijken en je kunt het plat leggen. Hij zuigt en stoomt tegelijk. Nadeel kan zijn hij is best zwaar, moet in het stopcontact en het waterreservoir vind ik te klein. Je gaat er in ieder geval geen spijt van krijgen.
n*************@g********16-01-2026

Zeer zeker een aanrader

Ik ben echt blij met mijn Tefal AeroSteam! 😊 Hij doet ontzettend goed z’n werk, hij stoomt snel en rimpels verdwijnen zonder gedoe. Het apparaat voelt stevig aan en is super gebruiksvriendelijk. Ideaal om kleding snel even op te frissen of netjes te krijgen. Tot nu toe top ervaring! 👕✨
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Degelijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Klein waterreservoir
V***************@g********13-01-2026

Mooi Kerst cadeau

Geweldig Aerosteamer ben er blij mee want ik hoef nu mijn strijkbout minder te gebruiken dat scheelt veel tijd en ruimte
j***********@g********13-01-2026

Mooi product, stevig en werkt snel!

Mooi product, voel stevig aan en is makkelijk in gebruik. Veel beter dan mijn vorige stomer waar ik altijd de stof strak moest houden en tegen de achterkant van de stof aan moest drukken. Over het algemeen is de zachte zuigstand voldoende en ik ben 2x zo snel klaar als met een traditionele hand stomer. Enige nadelen zijn dat het apparaat wat zwaarder is en dat die niet draadloos gebruikt kan worden. Hij lever echter veel strakkere en consistentere resultaten dan een standaard stomer en dat in de helft van de tijd of soms zelfs sneller. Al met al een echte aanrader!
Pluspunten
  • Werkt snel
  • Consistente resultaten
  • Stevig apparaat
Minpunten
  • Aan de zware kant
  • Moet in stopcontact
Stefan337808-01-2026

Mijn Evaring met de DTY 9810

Ik gebruik deze kledingstomer nu een tijd en ben er echt blij mee. Het grootste voordeel vind ik dat hij supersnel klaar is: binnen een halve minuut kun je beginnen. Wat mij vooral opvalt, is hoe goed hij kreukels verwijdert. Zelfs dikkere stoffen worden netjes glad, en voor delicate stoffen zoals zijde is hij ook veilig. De zuigfunctie is een slimme toevoeging: je hoeft niet meer met je andere hand de stof strak te trekken, wat het veel makkelijker maakt. Qua gebruiksgemak scoort hij uitstekend. Je kunt hem in alle richtingen gebruiken, zelfs ondersteboven, en dat maakt het handig voor last-minute touch-ups. Een overhemd is in een paar minuten kreukvrij, zonder dat ik een strijkplank hoef te gebruiken. Er zijn misschien een paar hele kleine minpunten: hij is iets zwaarder dan sommige andere handstomers en het waterreservoir is niet groot, dus bij veel kleding moet je tussendoor bijvullen. Maar eerlijk gezegd weegt dat niet op tegen het gemak en het resultaat. Zelf gebruik ik de stomer alleen voor de kleding die ik die dag nodig heb dus waar praten we over. Kortom: als je een kledingstomer zoekt die snel werkt, goed ontkreukt en makkelijk te hanteren is, dan is dit een uitstekende keuze. Bij Tefal kan je momenteel naast de 10% korting ook gebruik maken van de Cashback actie !! Een no Brainer.
Pluspunten
  • kreukvrij
  • snel
  • Cashback van eur 30
Minpunten
  • iets zwaarder dan anderen
  • klein reservoir als je meerdere kledingstukken moet stomen
v***s04-01-2026

Top ding!

Lang gezocht naar een goede, eindelijk gevonden! Doe écht wat ie moet doen! Echt top! Enige kleine minpunt is het gewicht en dat waterreservoir snel leeg is, maar ja die is zo weer gevuld!
Pluspunten
  • Haalt echt kreukels eruit!
  • Ondanks reservoir snel leeg zo weer gevuld en zo weer aan de slag
Minpunten
  • Zwaar
  • Reservoir snel leeg
S******************@g********30-12-2025

Aanrader

Fijn product om even snel en makkelijk je kleding op te frissen en glad te maken. Vervangt een strijkijzer niet volledig maar voor pantalons en blousjes wel ideaal.
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Handzaam
Minpunten
  • Niet zo strak als met een strijkijzer
l************@h**********28-12-2025
Very happy with my Tefal AeroSteamer. It heats up quickly, is easy to use, and does a great job removing wrinkles. Practical and efficient — I really like it.
x*************@h**********26-12-2025

Fijn en makkelijk in gebruik

Na goed advies in de winkel en na het vergelijken is onze keuze de Aerosteam geworden. Werkt super en gemakkelijk in gebruik. We zijn er super tevreden mee.
Pluspunten
  • Licht
  • Gemakkelijk
Ina17-12-2025

Tefal Handstomer

Super handig strijken in een handomdraai. Geen kracht zetten maar laat de stoom het werk doen.
Pluspunten
  • Stoomt de kleding fris
  • Kreukels gaan er ook uit
Minpunten
  • Beetje zwaar
t**********@h**********04-12-2025

Beter dan strijken ;)

Echt zo veel makkelijker dan strijken, alleen regelmatig water aan vullen als je veel was hebt maar dat is niet zo erg
Pluspunten
  • Snel
  • Makkelijk
Minpunten
  • Vaak bijvullen
p**********@g********13-11-2025

Professioneel product

Zeer goede product het is gewoon professioneel stomerijen bedankt Tefal
Pluspunten
  • Snel
  • Makelijk
E.H.J. Peeters22-10-2025

Makkelijk in gebruik, zelfs voor beginners zoals ik!

Ik woon alleen en dit is de eerste keer dat ik zelfstandig kleding stoom in plaats van strijk. De Tefal AeroSteam verraste me positief met hoe eenvoudig hij in gebruik is. Nadat je het waterreservoir hebt gevuld, is de stomer binnen 30 seconden klaar. Ik hang mijn kleding aan een hanger op een kledingrek – meer heb je niet nodig, super praktisch voor een eenpersoonshuishouden. Grote oppervlakken zoals de voorkant van een blouse krijg ik heel snel mooi glad. Binnen een paar minuten is mijn kleding draag klaar. Als starter merk ik wel dat naden en vooral de mouwen iets meer oefening en techniek vereisen; die krijg ik nog niet perfect glad. Dit maakt het voor mij duidelijk dat de basis heel toegankelijk is, maar dat er bij mijn gebruik nog winst te behalen valt. Toch gebruik ik de stomer inmiddels standaard iedere twee weken. Voor een paar kledingstukken is dit apparaat ideaal. Wil je veel kleding achter elkaar stomen, dan zou een ander model handiger zijn. Het waterreservoir is vrij klein. Tip aan de fabrikant: ik zou graag een uitgebreider instructiefilmpje zien waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je naden, mouwen en moeilijkere delen écht perfect glad krijgt. Dat zou het stomen niet alleen makkelijker maken, maar eerlijk gezegd ook een stuk leuker! 😉 Conclusie: een handige kledingstomer die perfect past bij zelfstandig wonen en snel resultaat geeft zonder gedoe met een strijkplank. Grote oppervlakken worden eenvoudig glad, en met wat extra instructie zou dit apparaat ook voor de lastige stukken helemaal perfect zijn.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel gebruiksklaar
  • Handig voor dagelijks gebruik
  • Ideaal voor kleine huishoudens
  • Snel resultaat
Minpunten
  • Naden vergen oefening
  • Mouwen vergen oefening
  • Beperkte instructievideo's
Kelly02-10-2025

Zeer fijne stomer, zuigfunctie is een aanrader!!

Aangekocht voor de kleren van mijn kinderen. Makkelijk om even snel een kreukel eruit te stomen. De zuigfunctie maakt het een fantastisch apparaat. Hij zuigt de kleren aan en bij 1 keer rustig naar beneden bewegen is de kreukel weg. Het apparaat is groter dan verwacht maar dit merk je niet bij gebruik.
Pluspunten
  • Stoomfunctie
  • Snelle opwarmtijd
Minpunten
  • Groot
Mirella27-09-2025

Snel en makkelijk er goed gestreken uitzien

Deze kledingstomer werkt echt fantastisch. 's Morgens als je toch die ene blouse aan wilt is deze binnen 3 minuten gestreken. Dit is zelfs met de opwarmtijd meegerekend. Zeker een aanrader!!
Pluspunten
  • Snelheid van het strijken
  • Werkt echt fantastisch
Karolina18-09-2025

100% recommend

Our whole family is extremely satisfied with this purchase. It’s absolutely worth the price — 100% recommend!
Pluspunten
  • Fast ready to work
  • Fast result
S********@g********09-09-2025

Top product!

Wat een top product! Er gaat een wereld voor me open! Niet meer strijken, maar wel binnen een minuut een kreukvrije blouse in handen. Echt super blij mee!
Pluspunten
  • Snel
  • Handig
b********@g********17-08-2025
Het werkt echt zoals in de reclame. Makkelijk in gebruik en ik vindt wel meevallen hoe zwaar hij is in gebruik Ik heb er plezier en gemak van
estheratnl@gmail.com22-07-2025

Het meest bijzondere is de zuigfunctie

Ik heb de Tefal AeroSteam DT9814F0 gekocht en ben er zeer tevreden mee. De kleur en het design zijn erg mooi, en het formaat is niet te groot, waardoor het gemakkelijk op te bergen is in een kast of lade. Het meest bijzondere is de zuigfunctie, die het strijken echt efficiënt maakt. Ik ben er ontzettend blij mee!
n***@h****************12-07-2025

Top apparaat

Super apparaat, ik draag voor mijn werk veel overhemden. Met deze handstomer krijg ik iedere kreukel er binnen. seconden eruit. Hij is snel warm en werk klaar. Enige minpuntje is het kleine waterreservoir, maar dat is even wennen. de kraan zit in de buurt.
Pluspunten
  • snel warm
  • snel kreukelvrij
  • lekker handzaam
Minpunten
  • klein water reservoir
d********@g********09-07-2025

Ideale en makkelijk

Ideale en makkelijk te bedienen.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen