Tefal Duo Power 2-in-1 stoomstrijkijzer en kledingstomer JF4031E0 - Kledingstomers

Tefal Duo Power 2-in-1 stoomstrijkijzer en kledingstomer JF4031E0
Tefal Duo Power 2-in-1 stoomstrijkijzer en kledingstomer JF4031E0
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 55,00 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Duo Power 2-in-1 stoomstrijkijzer en kledingstomer JF4031E0 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

EAyla26-02-2025

Krachtige stoom en licht in gebruik

Een licht en krachtige 2 in 1 strijkijzer. Makkelijk in gebruik. Geen warmteregelaar, maar wel een lange snoer. De waterreservoir is apart.
Pluspunten
  • Licht
  • Krachti stoom
Minpunten
  • Reservoir niet makkelijk te vullen
  • Wennen dat de strijkijzer licht is
Dionysia 15-02-2025

Geweldig

Ik test dit product nu een paar weken. Ik ben erg enthousiast. Het is ligt van gewicht en ligt makkelijk in de hand. Het snoer is lang genoeg. Ook het waterreservoir is voldoende om er genoeg mee te stomen of te strijken. Makkelijk Om dat je het overal kan gebruiken met de meegeleverde strijk doek. Het design is erg mooi. Het stoomt en strijkt perfect. Wat voor mij echt een uitkomst is. In een woord geweldig.
Pluspunten
  • Lange snoer
  • Compact
Ixim13-02-2025

Klein apparaat met veel stoom

Ik gebruik sinds paar weken Tefal stomer, tot nu toe ben ik wel tevreden. Het bestaat uit twee delen en daarom ook groter dan een normale stomer, dat viel tegen tijdens het uitpakken. Maar het is niet zwaar, dus je kan hem zonder moeite verticaal gebruiken. Het apparaat warmt snel op in slechts 30 seconden en heeft een krachtige stoomstoot van 180 g/min, waardoor kreukels makkelijk verdwijnen. Als je klaar bent met kreukels dan kan je de kraag ook gelijk gladstrijken met de strijkijzer, alleen stomers hebben dat niet dus dit is een pluspunt voor mij. Het bestaat uit elektriciteit en stoomkabel, ik vind dat niet zo handig met opbergen, maar ik raad het product toch wel aan.
Pluspunten
  • Warmt snel op
  • Licht in hand
Minpunten
  • Heeft twee kabels
  • moeilijk met opbergen
demortel13-02-2025

snel kreukvrij

Had er eerst weinig vertrouwen in, maar toen ik het uitpakte en er mee ging werken merkte ik pas hoe licht het was en hoe vloeiend en snel het kon strijken, ook het stomen gaat snel en gemakkelijk, strijken met een snoer is in het begin wat lastig maar je went er snel aan, en gelukkig zit er een lange snoer aan. Kortom dit is een blijvertje
Pluspunten
  • gemakkelijk
  • kreukvrij
Minpunten
  • aan een snoer
DeryaK6313-02-2025

Bevalt zeer goed

De Duo Power 2-in-1 JF4031 is een handig apparaat dat zowel als strijkijzer en als stoomapparaat gebruikt kan worden. Het warmt snel op en de stoomfunctie werkt krachtig, waardoor kreukels makkelijk verdwijnen. Het ontwerp is gebruiksvriendelijk en licht van gewicht, wat het strijken minder vermoeiend maakt. Een klein minpuntje is dat het waterreservoir vrij snel leeg raakt bij intensief gebruik. Al met al een praktische oplossing voor wie een veelzijdig strijk- en stoomapparaat zoekt!
A**************@h**********12-02-2025

Top, snel en makkelijk

Ik ben tevreden met de nieuwe stroomstrijkijzer. Het apparaat is niet alleen licht en comfortabel in gebruik, maar het stoomt den kleding ook in een handomdraai perfect glad. Het apparaat warmt snel op. De lengte van de kabel zorgt voor bewegingsvrijheid tijdens het strijken, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ook is het strijkijzer erg stil, wat het strijken veel aangenamer maakt. Kortom, een apparaat die het strijken een stuk gemakkelijker en sneller maakt. Ik kan dit strijkijzer zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een snelle manier om zijn of haar kleding perfect glad te krijgen!
Pluspunten
  • Mooi glad
  • Snel warm
Minpunten
  • Wat zwaarder
Ancilla12-02-2025

Handzaam en krachtig

Ik gebruik deze stoomijzer al enkele dagen. Handig voor kleding met lichte kreukels prima apparaat voor erbij. Geeft veel stoom. Qua veiligheid voldoet doordat je het stoom activeert via indrukken van een knop. Als je deze loslaat stopt het direct. Het snoer van de stekker had langer gemogen. Geldt tevens ook het meegeleverde matje. Stoomijzer voelt wel wat zwaar aan maar prima voor een korte klus. Klein van omvang waardoor je het makkelijk kunt opbergen. Ik beveel dit product aan. Goede prijs kwaliteit!
Pluspunten
  • Klein formaat
  • stoomijzer heeft lange snoer
Minpunten
  • netsnoer te kort
Rubyn05-02-2025

Simpel strijken

De Duo Power 2-1 is een handig apparaat, vooral door het compacte formaat. Het warmt snel op, wat ideaal is als je haast hebt. Het meegeleverde matje vind ik echt een uitkomst, want ik heb niet altijd zin om de hele strijkplank erbij te pakken voor een paar kledingstukken. Zeker als je, net zoals ik, af en toe wat kleine dingetjes moet bijwerken, is dit echt fijn. Voor grote strijkbeurten is het minder geschikt. Het strijkoppervlak is gewoon te klein om lekker door te werken als je een hele stapel was hebt liggen. Ook de kabels kunnen wat onhandig zijn; ze zijn best dik en zitten soms in de weg, vooral als je wat meer moet bewegen. Maar voor snel en simpel gebruik vind ik het absoluut een aanrader. Ideaal als je weinig strijkwerk hebt of gewoon geen zin in gedoe!
Pluspunten
  • Simpel en eenvoudig
  • Compact formaat
Minpunten
  • Beperkt strijkoppervlak
  • Stugge kabel
Tim05-02-2025

Compact, snel en simpel : Mijn Nieuwe Strijkhulp

Ik gebruik de Tefal Duo Power JF4031 nu een tijdje, en ik ben er echt blij mee! Wat ik meteen fijn vond, is dat het apparaat zo klein en handzaam is. Het neemt weinig ruimte in beslag, en dat is superhandig als je geen grote strijkplank of veel opbergruimte hebt. Het 2-in-1 idee vind ik echt een uitkomst. Je kunt er zowel mee strijken als stomen, en dat laatste is vooral ideaal voor kledingstukken die je snel kreukvrij wilt maken. Bijvoorbeeld een blouse of een jurkje dat je net uit de kast pakt. Ik merk dat het stomen vooral goed werkt bij dunne stoffen. Wat ook fijn is, is dat het strijkijzer snel opwarmt. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt. De strijkzool glijdt soepel over de stof, en kreuken verdwijnen echt zonder al te veel moeite. Het waterreservoir is niet heel groot, maar voor een paar kledingstukken is het meer dan genoeg. Ik ben geen strijkexpert, maar dit apparaat maakt het echt een stuk makkelijker. Het is simpel in gebruik en doet precies wat je ervan verwacht. Als je iets zoekt dat compact is en fijn werkt, kan ik deze zeker aanraden!
Umnoor02-02-2025

Prima handstomer voor snelle strijkbeurt

is een geweldig apparaat voor wie snel en efficiënt kreukels wil verwijderen. Het is een ideale combinatie van strijken en stomen, vooral voor mensen die niet altijd zin of tijd hebben om de strijkplank uit te klappen. Voor alledaags gebruik en het opfrissen van kleding is het echt een aanrader!
Pluspunten
  • Snel warm
  • Compact
Minpunten
  • Te veel en lange snoeren
  • Harde kreukels krijg je er niet uit
Fabje02-02-2025

Handzaam en handig!

Ik heb deze kledingstomer nu een aantal weken in gebruik. Dat het compact en lichtgewicht is, maakt dat het fijn is in gebruik én ook dat ik hem vaak gebruik! Je ziet snel resultaat waardoor ik kan zeggen dat deze kledingstomer zeer effectief is. Het resultaat is een opgefrist en ontkreukt kledingstuk, naar mijn verwachting. Het zorgt ervoor dat ik er verzorgd uitzie en dat voelt fijn. Het snelle opwarmen vind ik pluspunt; ik doe dingen namelijk vaak last minute en heb daardoor vaak haast.... Deze stomer voegt echt iets toe. Ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
  • Compact
  • Lichtgewicht
  • Simpel in gebruik
  • Snelle opwarming
r****************@g********01-02-2025

Klein, maar krachtig!

Wanneer je zoals ik geen fan bent van strijken is dit echt een top apparaat! Materiaal is echt degelijke kwaliteit, terwijl de bout fijn en licht in de hand ligt. Het vullen van het waterreservoir gaat makkelijk en de opening is groot genoeg om niet te hoeven knoeien. Bij het eerste gebruik duurt het even, voordat er stoom uit het apparaat komt maar dit staat tevens vermeld in de handleiding. Zowel het strijken op de bijgeleverde mat als het strijken/stomen van kleding op een hanger werken perfect. Tip voor het verticaal strijken is echter wel dat je het te strijken voorwerp vrij hangt aan een rekje o.i.d. Het apparaat geeft namelijk zoveel krachtige stoom af dat de condens terug slaat op het te strijken kledingstuk wanneer je deze zoals ik aan de kast hangt aan een hanger. Mijn ervaring is dat de stoom krachtig genoeg is en de snoer lang genoeg om zelfs de gordijnen onder handen te nemen. Van mij persoonlijk had het waterreservoir groter mogen zijn om moeiteloos meerdere kledingstukken achter elkaar te verwerken. Ik vind dit apparaat dan ook zeker geschikt om snel (tussendoor) stukken op te frissen / strijken.
Pluspunten
  • Lange snoer
  • Sterke stroomstoot
  • Licht in de hand
  • Degelijke kwaliteit van materiaal
Minpunten
  • Klein waterreservoir
b******@h**********01-02-2025

Snel en handig

Ik heb een stoomgenerator maar het is altijd een gedoe hem te gebruiken voor een paar kleuring stukken . Deze 2-1 is het echt handig , licht en snel . Meteen pakken meteen gebruiken en direct stomen of stroken. Hij past voor alle soorten stoffen en hoeft geen instelling te doen . Echt een aanrader
Pluspunten
  • Snel warm
  • Handig
  • Krachtig
Minpunten
  • Iets te zwaar
d********@g********31-01-2025

Snelle retouches en kreukverwijdering

De Tefal Duo Power JF4031 is een veelzijdig 2-in-1-apparaat dat een stoomstrijkijzer en kledingstomer combineert. Met dit innovatieve ontwerp kunt u zowel delicate als hardnekkige kreukels eenvoudig aanpakken. Ik kan het gebruiken als een gewoon strijkijzer - het is veel lichter dan een gewoon strijkijzer en ik kan het verticaal gebruiken om delicate kledingstukken te stomen. In beide gevallen krijgt u een grote hoeveelheid stoom en kunt u het product uiterst effectief gebruiken.
Pluspunten
  • snel met veel stoom
  • Delicaat textiel dat voorzichtig gestoomd moet worden
  • Drukke personen die efficiënte kledingverzorging nodig hebben
Minpunten
  • Vervangt uw gewone strijkijzer niet
  • u moet de knop continu ingedrukt houden voor stoom
lammiemaris31-01-2025

Veel strijkplezier!

Veel strijkgemak met deze lichte en fijn in de hand liggende Tefal dual power. Het apparaat is makkelijk wendbaar waardoor je overleg goed bij kunt komen. Neemt ook niet veel plaats in bij het wegzetten. heel handig is de strijkmat, voor wanneer je geen strijkplank binnen handbereik hebt. Het is wel jammer dat er geen waterbeker bij geleverd wordt voor het bijvullen van het waterreservoir.
Pluspunten
  • licht in gewicht
  • snel op temperatuur
  • makkelijk overal bijkomen
  • Neemt niet veel plek in beslag
Minpunten
  • geen waterbeker bijgeleverd
Saskiaw31-01-2025

Eerste indruk

Eerste indruk is dat het stoomstrijkijzer gebruiken even wennen is: omgaan met de snoeren, de juiste manier vinden van hoe je het beste iets kan stomen, en de wissel tussen stomen en strijken. Het is even puzzelen en handigheid krijgen. voordelen: - de snoeren zijn erg lang, waardoor je niet de waterunit hoeft te verplaatsen tussen de taken in - krachtig stoom, maar ook goede hitte om te strijken - snel opgewarmd - waterunit kan voldoende water in voor flink wat kleding verbeterpunten: - mist informatie hoe je het beste je product kan stomen. Daardoor een vinger wat verbrand. Hoe hang je je kleding het beste op, en hoe kan je beste stomen - waterunit zou wat stabieler mogen staan het is nog even goed zoeken naar het samenwerken met Duo Power 2-in-1 Strijken & Stomen JF4031 maar ik heb de verwachting dat dit goed gaat komen :)
Pluspunten
  • Lange snoer
  • Voldoende groot reservoir
Minpunten
  • Tips hoe je het beste kan stomen
g*********@g********18-01-2025

Zeker een aanrader

Super blij mee. Makkelijk in gebruik.