Philips 5000 Series Handheld Garment Steamer - Grey - Kledingstomers

Philips 5000 Series Handheld Garment Steamer - Grey
Philips 5000 Series Handheld Garment Steamer - Grey
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 44,99 Bekijk alle aanbieders
7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 5000 Series Handheld Garment Steamer - Grey op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

samwisnie16-10-2024

Snelle, makkelijke handstomer

Ik heb deze handstomer mogen testen. Ik heb een hekel aan strijken, ik doe dit dus ook niet meer. Ik zocht naar een product om snel een shirt kreukvrij te maken en deze kledingstomer werkt daar goed bij. Hij is snel warm, makkelijk en gebruik en werkt goed!
Pluspunten
  • warmt snel op
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • geen uitgeprintte handleiding
k*******@h**********15-10-2024
Dit leek me nou echt handig als ik weer eens geen zin had te strijken. Helaas valt het wat tegen. Het apparaat is mooi en handzaam. Niet te zwaar. En snel warm. De bijgeleverde mat kun je ophangen of neerleggen om te stomen. De handschoen is ook fijn een veilig idee. Het is handig om iets wat gestreken is maar door dragen weer wat bijgewerkt moet worden weer netjes te maken, maar ik moet zeggen dat ik net zo snel mijn strijkijzer en plank klaar heb staan en daarmee krijg ik mijn kleding toch netter gestreken.
e uit o14-10-2024

handige handstomer met prima beschermingshoes

Dit product is bij mij gekomen via een test. Het werkt goed. Wat ik fijn vind is dat er een beschermhoes bij zit die kan je ophangen en daar kan je het te stomen kledingstuk voor plaatsen. De beschermingsmat beschermt je behang (met dit apparaat zou je zo je behang eraf stomen) dus daar is slim over nagedacht. Je krijgt je kleding mooi kreukvrij. Het is alleen geen strijkijzer, dus je moet het zeker niet kopen als vervanger van een strijkijzer. Je moet het meer zien als noodoplossing als je een shirt wil dragen dat niet gestreken is. Dan kan je dit apparaat prima pakken. Ik merk wel dat ik hem minder gebruik dan ik had verwacht, maar voor erbij is het handig.
Pluspunten
  • beschermingshoes
  • prijs/kwaliteit
Minpunten
  • niet vaak nodig
Dwight14-10-2024

Snel en makkelijk kreukvrij

Na een paar weken testen, ben ik erg tevreden over de handstomer. Het apparaat is compact en gemakkelijk op te bergen. De twee waterreservoirs bieden flexibiliteit voor zowel korte als lange stoomsessies. Binnen enkele seconden is de kledingstomer klaar voor gebruik, ideaal voor drukke ochtenden. Zelfs mijn sterk gekreukelde overhemden worden aardig kreukvrij gestoomd. Ik gebruik de stomer vaak 's ochtends snel voordat ik naar mijn werk moet. Wel is het snoer stug en zit daarom af en toe in de weg, en het apparaat blijft na gebruik nog even warm, wat voorzichtigheid vereist bij het opbergen.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Maakt zelfs de diepe kreukels redelijk kreukvrij
  • Klein en groot reservoir
  • Compact
Minpunten
  • Blijft best lang warm na gebruik
  • Snoer is een beetje stug
b******************@g********14-10-2024

Top stoomapparaat

Echt een toppriduct. Er zitten 2 reservoirs voor water bij zodat je altijd lang genoeg kunt stomen. Tevens zit er een “matje” bij waar je kleding op kunt leggen om te zorgen dat je zonder kreukels kunt stomen. Het product ligt prima in de hand, heeft zowel een eco stand als een normale stand. Zeker ideaal om mee op vakantie te nemen. Ik raad het iedereen aan