De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Pure Pop DT2022 Kledingstomer - Cape Town Coral op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Misschien niet de allerkrachtigste kledingstomer die op de markt verkrijgbaar is, maar wel een heel goede. Ideaal voor wat lichtere materialen zoals shirtjes, overhemden en blousjes. Licht in gewicht en perfect voor op reis of af en toe thuisgebruik.
Leek me de ideale stomer voor onderweg. Bleek binnen 3 maanden kapot en haperend. Binnen garantie teruggestuurd maar ongerepareerd terug gekregen.
Ik zou het ding dus echt niet kopen. Geen succes.
Fijn en mooi apparaat! Sputtert een beetje soms, ik denk dat ik er nog wat handigheid mee moet krijgen. Wanneer je veel kledingstukken wil doen kan het kleine waterbakje irritant zijn.
Wat een uitvinding. Even snel een blouse of shirt gladmaken. Het is zo gepiept. Met een paar seconden is deze al op temperatuur en dan is het klusje ook zo geklaard. Ook is deze meegegaan in de koffer op vakantie en daar heeft ie ook zeker zijn dienst bewezen. Topaankoop!
In het begin was ik niet erg tevreden, ik wilde als eerst 2 lange jurken stomen en daar is de stomer niet voor bedoeld naar mij idee. Het duurde te lang, ik moest het reservoir vaak bijvullen en hij lag na verloop van tijd zwaar in de hand! Voor kleine kreukels of even opfrissen is het handig maar voor hele jurken toch handiger om de strijkbout te pakken. De kleur is gaaf, zakje erbij is handig, snoer vind ik dan weer onnodig dik, maar het opzetstuk is weer handig. Al met al tevreden, maar niet voor grote ontkreukelprojecten!