Tristar KA-5011 Quartz Electric Space Heater - 800W - Grey - Kampeerkooktoestellen

Tristar KA-5011 Quartz Electric Space Heater - 800W - Grey
Tristar KA-5011 Quartz Electric Space Heater - 800W - Grey

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar KA-5011 Quartz Electric Space Heater - 800W - Grey op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Johan01-12-2017

Handige bijverwarming overal met stopcontact te plaatsen

Prima kleine verwarming op 2 kwartslampen 400 watt. dus zuinig in gebruik. Lekkere bijverwarming voor bv. je voeten. voor een paar euro. Vreemd is wel dat de aan en uit schakelaars rood doorzichtig geen verlichting hebben.
Pluspunten
  • zuinig
  • warmte is goed
  • licht en handig verplaatbaar
  • zeer scherpe prijs
Minpunten
  • geen verlichting in de aan/uit schakelaars
Bryan29-03-2017

Fijne straling

Fijne kachel.. hij heeft fijne straling en zeer snel opgewarmt, daarnaast word de ondergrond niet zo heet als sommige andere kacheltjes, Zeker een aanrader voor weinig geld
Pluspunten
  • Fijne straling
  • Snelle opwarming
  • Weinig grondhitte
Koukleum23-02-2017

Fijne warmte straling

Fijn kacheltje met een fijne warmte straling met twee standen. Verbruikt natuurlijk minder energie dan de ventilator kacheltjes van 2000 Watt, maar functioneert minstens net zo goed. Geen ventilator, geen herrie. Oscileert niet, maar dat is geen gemis.
Pluspunten
  • snelle opwarmingstijd
  • prettige straling
  • prijs/kwaliteitsverhouding
Minpunten
  • zwak voetje
Ida22-01-2017

gemakkelijk om erbij te hebben

De straalkachel is handzaam en gemakkelijk om te gebruiken om bij te verwarmen. Het is snel warm en het apparaat geeft geen geluid. En ze kan op twee niveaus verwarmen.