Philips Lumea Advanced SC1999/00 IPL - Lichtontharingsapparaat - Roze/Wit - IPL-ontharingsapparaten

Philips Lumea Advanced SC1999/00 IPL - Lichtontharingsapparaat - Roze/Wit
Philips Lumea Advanced SC1999/00 IPL - Lichtontharingsapparaat - Roze/Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 359,00 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 48 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Lumea Advanced SC1999/00 IPL - Lichtontharingsapparaat - Roze/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ankie16-06-2016

Tevreden over gebruiksgemak

Ik heb dit product nu een maal gebruikt, zowel op benen, bikinilijn en oksels. Bij zo een eerste gebruik is de uitleg natuurlijk van groot belang en ik heb deze dan ook goed doorgenomen. Wat me verraste is hoe gedetailleerd de beschijving van de IPL is, incl. een aantal goede tips (zoals het gebruik rondom zonnebaden). Tijdens het gebruik schrok ik eerst een klein beetje van de flits, maar hier had het boekje me al voor gewaarschuwd. Zodra ik wist dat deze zou komen, was het enkel een teken om door te gaan. Wat ik als erg positief ervaar is dat de IPL duidelijk aangeeft wanneer je kunt flitsen, zodat je zeker weet dat je flits optimale impact heeft. Tevens is prettig dat het apparaat de optie bied om zowel opdracht te moeten geven per flits voor kleinere oppervlakten, maar ook de optie om sneller te flitsen op grote gebieden (natuurlijk moet je voor deze mogelijkheid wel de kop goed op je lichaamsdeel plaatsen). Tenslotte is het voor mij, als waterpoloster zéér positief dat ik niet eerst een maand niet mag scheren voor gebruik. Het enige nadeel dat ik op dit moment ervaar is dat je bij het gebruik op de benen niet goed kunt zien waar je al geflitst hebt. Echter, dit zorgt er wel voor dat ik geconcentreerder handel. Helaas kan ik nu nog niks zeggen over de resultaten, want die zijn nog niet zichtbaar naar 1 behandeling.
anja15-06-2016

perfect apparaat voor een pijnloze ontharing

Ik gebruik de Philips lumea SC1999/00 nu sinds 4 weken en heb de behandeling 2 keer uitgevoerd. Mijn haarkleur is donkerblond, maar ik heb ook veel lichte haartjes. De lumea is erg gebruiksvriendelijk en een stuk sneller dan de eerdere modellen. De lichtflitsen volgen elkaar nu veel sneller op, waardoor het behandelen van de benen maar weinig tijd in beslag neemt. Dit is een hele verbetering. Ook is dit type geschikt voor de gezichtsbeharing. Ik heb dat nu 2 keer gedaan en merk dat de haartjes op de bovenlip minder snel groeien. Ook de haartjes op m'n benen komen minder snel terug en de stoppeltjes zijn zachter. Al met al ben ik tot nu toe heel tevreden met m'n nieuwe aanwinst en hoop een haarloze zomer tegemoet te gaan.
Suzan15-06-2016

mooi apparaat, makkelijk in de omgang!

Ik heb de Philips Lumea nu twee weken in mijn bezit. Ik vind de Lumea een heel fijn product, omdat ik na verloop van tijd geen stress meer hoef te ervaren of ik mijn benen/bikinilijn/oksels wel of niet heb geschoren. Ik kan op een zomerse dag zorgloos mijn jurkje aan doen, zonder me druk te maken over mijn lichaamshaar. Mijn eerste ervaring is dat de Lumea een mooi apparaat is en heel gebruiksvriendelijk is. Ik moest even zoeken hoe het automatische 'schuif en flits' werkte en wat een handige manier is om mijn onderbenen te flitsen zonder een stukje te vergeten. Toen ik eenmaal het ritme te pakken had, ging het gesmeerd. Het voelde alsof er elastiekjes tegen je been schoten, maar dan zonder de pijn. Oksels en de bikinilijn waren binnen mum van tijd behandeld. Ook het omwisselen van de opzetstukjes is simpel. Waar ik ook gelukkig van werd is het zakje met twee aparte opbergzakjes voor de verschillende opzetstukken. Ik zou de Lumea zeker aanraden aan mijn omgeving. Vooral als ik deze vergelijk met de oude IPL apparaten, is de Lumea duizendmaal gebruiksvriendelijker. Philips heeft aan mij de Lumea beschikbaar gesteld met het verzoek dit te testen.
Car8115-06-2016

Testen Philips lumea

Sinds 2 weken gebruik ik de Philips Lumea SC1999/00. Philips heeft mij gevraagd om dit product voor hen te testen. Het apparaat ziet er prachtig uit en zijn 3 verschillende opzet stukken voor verschillende delen van het lichaam, deze zijn makkelijk te wisselen. Ik ben 2 weken geleden begonnen met het behandelen van mijn oksels. Het apparaat was snel opgewarmd en de beschrijving was duidelijk dus ik kon snel aan de slag. Het is me alleen nog niet duidelijk wanneer je kan zien dat het apparaat klaar is, nu wacht ik gewoon een minuut tot dat ik ga flitsen. Het flitsen gaat erg snel en makkelijk, in een minuut heb je beide oksels geflitst. De behandeling is pijnloos, je voelt een klein prikje en warmte. Maar dit is snel weg. na 2 weken zou er resultaat moeten zijn, helaas is dit bij mij niet het geval. Maar ik ben heel blond en er wordt gewaarschuwd dat het dan minder kan werken. Ik heb wel nog een keer geflitst dus hoop dat er over 2 weken wel resultaat is. Aangezien het flitsen weinig werk is herhaal is dit graag. Omdat ik nog geen resultaat zie vind ik het lastig om een volle review te schrijven, ik hoop over een paar meer behandelingen wel resultaat te zien. Aan het gebruiksgemak van de lumea geef ik een 8, uiterlijk van het apparaat een 9.
ils202002-06-2016

Makkelijk in gebruik - ik zie al resultaat

Het apparaat is makkelijk in gebruik. Ligt fijn in de hand en werkt simpel. Je kunt meteen aan de slag. Ontharen van benen heeft even een klein handigheidje nodig (het apparaat moet recht op de huid staan om te kunnen flitsen), maar vervolgens ben je zo klaar. In 10 minuten heb ik beide benen gedaan. Ik gebruik het apparaat nu ongeveer een maand en zie al resultaat. Je moet wel blijven flitsen en het bij blijven houden, maar wat mij betreft is dat het waard. Een aanrader!