Siemens HB634GBS1 - Reviews

Best Reviewed sep 2016 Siemens HB634GBS1
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Inbouwbreedte
56 cm
Inbouwdiepte
55 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kastelein 15-08-2016 Product paar maanden in bezit

Warmt super snel op!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds wij deze oven hebben is het koken veel makkelijker geworden. Ideaal voor het gezin. Taarten, oven schotels noem het maar op en werkt super goed.

-

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • warmt snel op

Minpunten

  • display kon groter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 29-03-2017 Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Oven is zeer gebruiksvriendelijk met de voor geprogrammeerde ovenstanden
Zelf vind ik ook het design heel fraai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nameless 01-12-2016 Product paar weken in bezit

strak design en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
erg strak en mooi design. op en top.
menu is fijn en duidelijk.
word snel warm. inhoud is goed.
erg functioneel !

Pluspunten

  • snel warm
  • strak design
  • functioneel

Minpunten

  • geen self cleaning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nesser 22-09-2016 Product paar maanden in bezit

Geweldige oven!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en ruime oven. Erg handig dat er meerdere ovenschalen in passen, bijvoorbeeld voor vlees en groente voor 4 personen. Ovenmaakt een herlijk diner en ik heb meer tijd met mijn gasten. Fijn dat er een groot stuk vlees in past. Bijvoorbeeld voor kerst, lamsbout voor 12 personen. Hele handige functies en ook makkelijk om te bedienen. Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • ruime oven, past veel in
  • veel handige functies
  • super snel op temperatuur
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • kwaliteit bakplaat slecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schröder 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Grote oven, snel op temperatuur, voor programmeren.

Algemene score

9,0
Voor een inbouw oven veel ruimte. Super dat je hem kunt voor programmeren.Vele programma mogelijkheden.Erg mooie strakke uitstraling, makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • rek vd zijwanden afhalen
  • Voor programmeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H Mak 11-09-2016 Product paar weken in bezit

Goed gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat is makkelijk te bedienen en heeft diverse functies voor verschillende gerechten. Handig apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hus al 11-09-2016 Product paar weken in bezit

grote fijne oven

Algemene score

8,0
fantastische oven. Komt snel op de juiste temperatuur en met de vele functies is alles snel en goed te bereiden. Enige minpuntje is dat verbranden resten in de oven niet makkelijk is schoon te maken.

Pluspunten

  • snel op warmte
  • gerechten lekker

Minpunten

  • schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 19-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Mijn oven op ooghoogte geplaatst heeft een prachtige uitstraling is daardoor gemakkelijk in gebruik en door zijn verlichting is het bakproces goed te volgen. Ook heeft de oven een overzichtelijk en makkelijk te bedienen display met veel mogelijkheden.
Over duurzaamheid kan ik niets zeggen.
Ik denk dat ik een goede aankoop heb gedaan ben er erg blij mee en hoop er nog heel lang veel gebruik van te kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kruizinga 12-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,3
We zijn super blij met deze prachtige oven! Hij werkt uitstekend, ziet er prachtig uit en is makkelijk schoon te maken. Bedankt Siemens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 06-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
geweldige oven, zo stil dat je niet hoort dat de oven aan staat. Mooie strakke vormgeving en voldoende volume in het apparaat. Veel mogelijkheden en gemakkelijk in te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 03-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, hebben een andere gekregen(luxere versie)ivm niet tijdig kunnen leveren. Netjes over gebeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chant1710 14-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
In 1 woord wauw,
We hadden een andere oven besteld maar was niet meer leverbaar nu kregen we deze eerst waren we beetje teleurgesteld dat we niet de oven kregen die we wouden.
Maar na deze te hebben gekeken zijn we dolenthousiast.
Werkt echt super makkelijk in gebruik,
Door de touchscreen maakt de oven nog luxer
Ik heb hem nog niet hoeven schoon te maken maar volgens mij moet dat net zo makkelijk gaan.
Er zit soft close op dus geen dichtknallende oven meer hoe blij kun je zijn :)
Binnen 5 min. Heb je de oven al voorverwarmd op 175 graden voor ons ideaal met werken even snel de oven aan en je hebt je avond eten alsnog snel op tafel staan

En mochten er vrienden komen eten of met kerst lekkere maaltijd je kan je borden voorverwarmen zo wordt je eten echt warm geserveerd :)


Of te wel wij zijn zeer tevreden en gaan er onwijs veel plezier van hebben :)

Wat zijn wij nu blij dat de andere oven uitverkocht is en dat we deze hebben mogen ontvangen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger S 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Moderne vormgeving, genoeg keuze uit verschillende standen, duidelijk en simpel menu-instellingen. Softclose functie van de deur werkt uitstekend en versterkt de indruk van de luxe en kwaliteit van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

vrieskees 17-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Een geweldige oven.
Makkelijk in gebruik en vele mogelijkheden.
Mijn bak kunsten zijn vooruit gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonlion 14-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De oven is heel erg goed. Deze wordt na 60minuten 200graden aan de buitenzijde nauwelijks warm. Tevens kan je de restwarmte zien dmv een indicatie op het display. De functies in het menu zijn erg duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RYU37 31-03-2017

Uitstekend

Algemene score

10,0
Ontzettend veel ruimte, veel talen voor multi culti gezinnen, voorverwarming is top, 3 plateaus is altijd handig en menu an sich wat je er allemaal mee kan is ongelooflijk. Leuk dat er een kookboekje bij zit! Altijd handig.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

P. de Weijer 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling, goede oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke oven. Weer helemaal bij de tijd met deze oven. Snel voorverwarmen en een goed resultaat. Ook een plaatje in je keuken.

Pluspunten

  • snel voorverwarmt
  • uitgebreid programma

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Douwe 26-02-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke en snel opwarmende oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne en mooie oven, op basis van goede reviews gekocht en erg tevreden mee tot nu toe. Warmt snel op met de voorverwarmingsfunctie. Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen, maar ziet er op het oog robuust uit.

Pluspunten

  • snel opwarmen
  • twee bakplaten en 1 rooster
  • warmteafvoer mooi verwerkt in design
  • programmeerbaar

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hansM 28-12-2016

Mooie prima oven

Algemene score

10,0
Mooie prima oven, ruim en stil met veel instel mogelijkheden. Erg mooi design. FIjn de digitale display.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

matthijs 21-12-2016

Super oven met 1 klein minpunt

Algemene score

8,0
Oven bakt alles: pizza's, taarten. Werkt super en snel opgewarmd. Enige wat beter zou kunnen is de gebruiksvriendelijkheid van het aanzetten van timer. Ik denk steeds dat de oven loopt maar dan blijk ik nogmaals op de start knop te moeten drukken.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Toon meer reviews