Siemens HB634GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Inbouwbreedte
56 cm
Inbouwdiepte
55 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HB634GBS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nameless 01-12-2016
  • Product paar weken in bezit

strak design en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

8,0
erg strak en mooi design. op en top.
menu is fijn en duidelijk.
word snel warm. inhoud is goed.
erg functioneel !

Pluspunten

  • snel warm
  • strak design
  • functioneel

Minpunten

  • geen self cleaning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schröder 21-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote oven, snel op temperatuur, voor programmeren.

Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

9,0
Voor een inbouw oven veel ruimte. Super dat je hem kunt voor programmeren.Vele programma mogelijkheden.Erg mooie strakke uitstraling, makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • rek vd zijwanden afhalen
  • Voor programmeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kastelein 15-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Warmt super snel op!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

9,0
Sinds wij deze oven hebben is het koken veel makkelijker geworden. Ideaal voor het gezin. Taarten, oven schotels noem het maar op en werkt super goed.

-

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • warmt snel op

Minpunten

  • display kon groter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chant1710 14-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
In 1 woord wauw,
We hadden een andere oven besteld maar was niet meer leverbaar nu kregen we deze eerst waren we beetje teleurgesteld dat we niet de oven kregen die we wouden.
Maar na deze te hebben gekeken zijn we dolenthousiast.
Werkt echt super makkelijk in gebruik,
Door de touchscreen maakt de oven nog luxer
Ik heb hem nog niet hoeven schoon te maken maar volgens mij moet dat net zo makkelijk gaan.
Er zit soft close op dus geen dichtknallende oven meer hoe blij kun je zijn :)
Binnen 5 min. Heb je de oven al voorverwarmd op 175 graden voor ons ideaal met werken even snel de oven aan en je hebt je avond eten alsnog snel op tafel staan

En mochten er vrienden komen eten of met kerst lekkere maaltijd je kan je borden voorverwarmen zo wordt je eten echt warm geserveerd :)


Of te wel wij zijn zeer tevreden en gaan er onwijs veel plezier van hebben :)

Wat zijn wij nu blij dat de andere oven uitverkocht is en dat we deze hebben mogen ontvangen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonlion 14-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De oven is heel erg goed. Deze wordt na 60minuten 200graden aan de buitenzijde nauwelijks warm. Tevens kan je de restwarmte zien dmv een indicatie op het display. De functies in het menu zijn erg duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 29-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

8,0
Oven is zeer gebruiksvriendelijk met de voor geprogrammeerde ovenstanden
Zelf vind ik ook het design heel fraai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nesser 22-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Geweldige oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

10,0
Zeer goede en ruime oven. Erg handig dat er meerdere ovenschalen in passen, bijvoorbeeld voor vlees en groente voor 4 personen. Ovenmaakt een herlijk diner en ik heb meer tijd met mijn gasten. Fijn dat er een groot stuk vlees in past. Bijvoorbeeld voor kerst, lamsbout voor 12 personen. Hele handige functies en ook makkelijk om te bedienen. Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • ruime oven, past veel in
  • veel handige functies
  • super snel op temperatuur
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • kwaliteit bakplaat slecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H Mak 11-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

8,0
Apparaat is makkelijk te bedienen en heeft diverse functies voor verschillende gerechten. Handig apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hus al 11-09-2016
  • Product paar weken in bezit

grote fijne oven

Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

8,0
fantastische oven. Komt snel op de juiste temperatuur en met de vele functies is alles snel en goed te bereiden. Enige minpuntje is dat verbranden resten in de oven niet makkelijk is schoon te maken.

Pluspunten

  • snel op warmte
  • gerechten lekker

Minpunten

  • schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 19-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Mijn oven op ooghoogte geplaatst heeft een prachtige uitstraling is daardoor gemakkelijk in gebruik en door zijn verlichting is het bakproces goed te volgen. Ook heeft de oven een overzichtelijk en makkelijk te bedienen display met veel mogelijkheden.
Over duurzaamheid kan ik niets zeggen.
Ik denk dat ik een goede aankoop heb gedaan ben er erg blij mee en hoop er nog heel lang veel gebruik van te kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kruizinga 12-11-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
We zijn super blij met deze prachtige oven! Hij werkt uitstekend, ziet er prachtig uit en is makkelijk schoon te maken. Bedankt Siemens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 06-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
geweldige oven, zo stil dat je niet hoort dat de oven aan staat. Mooie strakke vormgeving en voldoende volume in het apparaat. Veel mogelijkheden en gemakkelijk in te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 03-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, hebben een andere gekregen(luxere versie)ivm niet tijdig kunnen leveren. Netjes over gebeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

carmen90 28-08-2015

super oven!

Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

10,0
Een paar maanden geleden aangeschaft en al zeer veel gebruikt. Van pizza tot ovenmaaltijd tot borden voorverwarmen. Het zit er allemaal op! Zeer tevreden en aan te raden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rutger S 02-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Moderne vormgeving, genoeg keuze uit verschillende standen, duidelijk en simpel menu-instellingen. Softclose functie van de deur werkt uitstekend en versterkt de indruk van de luxe en kwaliteit van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

vrieskees 17-06-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Een geweldige oven.
Makkelijk in gebruik en vele mogelijkheden.
Mijn bak kunsten zijn vooruit gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke display

Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

6,0
ik vind de magnetron toch minder dan alleen een magnetron. de melk is na 1 minuut op hoogste stand warm maar niet heet

Pluspunten

  • display

Minpunten

  • magnetron

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Ben Blom 11-03-2018

Oven met een hoog temperatuurbereik

Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

10,0
Deze oven kan van 30 tot 300 graden. Dit maakt slow cooking mogelijk, zoals bij een ossenstaartstoofgerecht of een rundertong. HIj is makkelijk schoon te maken. Alle verwarmingsmethoden van een elektrische oven zijn aanwezig. Het instellen van de baktijd moet simpeler kunnen: nu moet je eerst de seconden door voordat je de minuten kunt in stellen. Ik moest wennen dat het display het te veranderen item donker maakt en de ander licht. De oven is erg stil, bij twijfel kun je op het display zien dat he wel degelijk aan is. Er zit een snelle mogelijkheid voor voor voorverwarmen op, dit scheelt tijd en energie. Ondanks de kleine verbeterpunten ben ik zeer tevreden over de oven, die nu dagelijks gebruikt wordt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michel van den Berg 02-03-2018

Geweldige oven (beste ooit)

Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

10,0
Geweldige oven, met veel mogelijkheden en een prachtig design!
Fantastisch om te merken dat de oven ook bijna geen geluid maakt!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

TD 08-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB634GBS1

Algemene score

9,0
Wat een fijne oven! Erg snel warm ook op hoge temperatuur en zeer veel verschillende functies. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • snel voorverwarmen
  • stil
  • groot

Minpunten

  • even wennen aan de instellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews