Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA A2132HRVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martien 25-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

10,0
We hebben een nieuwe chalet laten bouwen en via Noviumkeukens een keukenblok laten maken met een Kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelakst en combimagnetron. Apparatuur is netjes geplaatst en ziet er gelikt uit. Voor de rvs afwerking vinden wij heel mooi. Tot nu toe werkt alles zoals het moet zijn. Hoe dat over een jaar is weet ik uiteraard nog niet. So far so good.

Pluspunten

  • Ziet erg mooi uit
  • Werkt zoals het moet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste Martien,

Bedankt voor jouw beoordeling, een 10!
Wat leuk dat jij in jouw nieuwe chalet ook gekozen hebt voor deze mooie combimagnetron!
Het RVS is natuurlijk prachtig, en jouw keuken vast en zeker een pareltje in het chalet!

Heel veel kookplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**p@k**l.nl 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
De Etna combi magnetron, 45cm en 32 ltr. is goed genoeg voor 2 personen.

Na de eerste week wel wennen, aan de nieuwe draai en druk knoppen, maar

nu gaat het steeds beter en vlotter.

Enigste nadeel, en dat mag ook gezegd worden is, dat de draaideur naar links

open gaat, dit is bij ons het geval omdat de combi in de keuken helemaal rechts

staat. In vele andere gevallen zal dit niet zo zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de combimagnetron. Dat jij tevreden bent, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

v.berloo 11-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe Combi Magnetron Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
Apparaat makkelijk zelf te installeren, luxe uitstraling en makkelijk in gebruik. Duidelijke instructies in het bijgeleverde boekje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw Berloo,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de uitstraling en gebruiksgemak van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcare ETNA

Reageer

m**2@z**t.nl 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
dat product is naar verwachting van werking goed en regelbaar.
een minpuntje te kort snoer stopkontakt zit op plinthoogte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij tevreden bent met de mogelijkheden en het gebruiksgemak van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel plezier met jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**b@g**l.com 17-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combimagnetron met uistekend prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

10,0
* De installatie is zeer gemakkelijk en ook zeer goed (andere merken doen dit slechter).
* De combimagnetron ziet er goed uit.
* De bediening is intuitief en snel.
* De combimagnetron werkt uitstekend, zeer snel zelfs. Sneller dan een veel duurdere die we eerder hadden. Bijvoorbeeld in 2 minuten is oven alvoorverwarmt op 220 graden!
* Bovenop de 2-jaar garantie, krijg je ook nog 'ns 3 jaar extra garantie bij registratie. Helemaal top!
* Al met al is de prijs-kwaliteit verhouding is echt uitstekend!

Pluspunten

  • simpele en solide installatie
  • zeer snel
  • makkelijke bediening
  • 5 jaar garantie
  • uitstekend prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het design en de gebruiksvriendelijkheid, en dat de oven snel en goed werkt. Wij wensen je nog veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

e**s@h**t.nl 17-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een mooie uitstraling. De bediening is niet moeilijk. Een mooie prijsklasse. Hoop dat ie lang meegaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn dat je tevreden bent met uw Combi magnetron, dat je tevreden bent is waar wij het voor doen. Wij wensen je nog veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

blije gebruiker 03-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

In no time heerlijke afbak broodjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
Gekocht op advies van keukenleverancier voor onze prachtige chalet in Uddel

Pluspunten

  • snelheid
  • bakkwaliteit

Minpunten

  • beetje klein

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-05-2022

Beste heer / mevrouw,

een blije gebruiker, dat zien wij natuurlijk graag!
Leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de snelheid en bakkwaliteit van de combimagnetron.

Wij wensen jou nog heel veel bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Anneke Schuurnan 15-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
Prima combimagnetron. Eenvoudige bediening. Werkt prima. Goede prijs. Mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goede prijs en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste Anneke,

Wat een fantastische beoordeling heb jij geschreven, bedankt hiervoor!
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de uitstraling van het toestel.
Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Fraver 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat, pas precies op zijn plaats, makkelijk instellen en voldoet meteen aan mijn wensen.
ziet er ook degelijk uit. een prettige aanwinst.

Pluspunten

  • snel gebruiksklaar
  • netjes afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste Fraver,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat de Combimagnetron gelijk aan al je wensen voldoet en het een aanwinst is voor u.
Wij wensen u nog veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

f**g@l**e.nl 04-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
kwam goed uit de beoordeling zit alles op en aan en extra garantie en makkelijk te bedienen en ziet er mooi uit

Pluspunten

  • makkelijk
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de combimagnetron. Dat u tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Richard 23-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met het product, veel mogelijkheden met deze combimagnetron. Ook het design past mooi in onze keuken.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste Richard,
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Fijn dat de combimagnetron makkelijk te bedienen is. U tevreden bent over de vele mogelijkheden en het design goed past in uw keuken.
Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

keukenprinses 01-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer blij met een combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
De combimagnetron heeft een mooi design.
Duidelijke gebruiksaanwijzing.
Heb direct na installatie het boekje ter hand genomen, de instructies (reinigen etc.) uitgevoerd en heb een pizza gebakken.
De pizza was gelijkmatig warm. Precies zoals ik van Etna verwachttte.
(was ik niet meer gewend met mijn oude combimagnetron - ander merk)
Ontdooien, opwarmen, bakken..... tot nu toe erg tevreden!!

Pluspunten

  • Duidelijke programma's
  • De inbouwmaten kloppen precies

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-02-2022

Beste keukenprinses,
Bedankt voor deze beoordeling. Fijn te lezen dat u voor een combimagnetron van ETNA hebt gekozen en deze voldoet aan uw verwachtingen. Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

H Hagedooren 24-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gelukkig een goede oplossing.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
Na 16 jaar gaf onze etna inbouw combi magnetron het op. Etna heeft gelukkig in de A2132 HRVS een vervanger die precies in de uitsparing past en de looks van de keuken niet aantast. Sterker nog het je ziet het verschil niet.
Erg blij mee.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Past in oude keuken letterlijk en qua looks
  • Scherpe prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-01-2022

Beste heer/mevrouw Hagedooren,

Erg leuk om te lezen dat u opnieuw voor ETNA hebt gekozen en dat de A2132HRVS aan al uw verwachtingen voldoet. Bedankt voor uw enthousiaste feedback en het vertrouwen.

Wij wensen u weer vele jaren kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Paulus 16-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima waarde naar geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
Eenvoudig te installeren. Heeft voldoende inwendige ruimte voor het bereiden van ovengerechten in schalen of een standaard maat appeltaart. Prima magnetron en oven functies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste Paulus,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de combimagnetron.
Wij wensen u veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

m**9@o**k.com 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA combi-oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
Deze combi-oven is een echte aanrader. Hij ziet er zeer mooi en afgewerkt uit.
De bediening van dit apparaat is natuurlijk even wennen, maar dat geldt voor bijna alle nieuwe apparaten.
Onze vorige combi-oven was een ETNA 2115 en die heeft het dus 30 jaar volgehouden, vandaar dat dit ook een ETNA geworden is.
Onze gerechten zijn tot nu toe perfect uit deze oven gekomen met een nog betere warmteverdeling dan ons vorige model.
Chapeau ETNA.

A.T.P uit Stein

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Ruim interieur
  • Prima werking

Minpunten

  • Geen plug and play. Handleiding goed doorlezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste heer/ mevrouw,

Bedankt voor deze mooie positieve review. Wederom Etna gekozen! Het is goed om te lezen dat je zo tevreden bent met uw combimagnetron. Wij wensen je nog jaren veel plezier toe met je nieuwe aankoop!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam Etna

Reageer

Linda en René 25-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

8,0
Veelzijdige magnetron/oven/grill, makkelijk in gebruik en mooi design. Minpunten zijn het ontbreken van vaste roosters voor de oven/grill functie en het constant meedraaien van de magnetronschaal. Het front moet wel steeds na gebruik schoongemaakt worden omdat er een vettige aanslag van vingers op het front achterblijft na bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Beste Lina en René,

Wat leuk dat jullie de moeite hebben genomen om deze review te plaatsen, hartelijk dank hiervoor.
Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het design en de gebruiksvriendelijkheid van de A2132HRVS.

Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Rachel 14-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lage kwaliteit

Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

3,0
Het voorglas komt los en er zit een opening aan de bovenzijde. Dus elke keer als ik de magnatron wil openen, moet ik er met mijn knie op duwen zodat het glas aan de deur blijft kleven en ik hem kan openen. Slechte kwaliteit.

Pluspunten

  • Magnetron en oven
  • Klein en handig

Minpunten

  • Verwarmt de lades eromheen
  • Glazen voorkant komt eraf

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 15-07-2021

Beste Rachel,
Vervelend om te lezen dat naast het enthousiasme over het handige en kleine formaat, u niet tevreden bent over de kwaliteit van deze combi magnetron. Graag ontvangen wij uw volledige adres- en contactgegevens via webcare@atagbenelux.com, dan kijken we graag met u mee.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ellen 19-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
Heb hem nu even in gebruik.
Gekozen voor een deur in plaats van klep naar beneden, veel veiliger.
Oven warmte snel op een de magnetron doet het ook erg goed.
Wat enorm tegen valt is de grill functie.
Een knapperig korstje op de kip doet hij niet, ook niet in de combi stand oven met grill.
En het klokje geeft een hoge constante aan uit toon.
Kan er niet aan wennen.
Helaas ik ga hem terug brengen.

Pluspunten

  • Magnetron doet het goed
  • Oven is in 3 minuten opgewarmd en doet het goed

Minpunten

  • Grill functie doet het niet zoals verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 20-05-2021

Beste Ellen,

Allereerst bedankt voor je beoordeling want feedback is voor ons altijd welkom. Wij vinden het spijtig dat je niet tevreden bent over deze combi magnetron. Wellicht is er een technisch probleem met de grillfunctie en klok en kunnen we dit door onze monteur laten beoordelen. Mocht dit wenselijk zijn ontvangen wij graag je gegevens via webcare@atagbenelux.com of je mag bellen naar 088-8821803 op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 16.30 uur.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

EllenvanR 20-05-2021

Net contact gehad met ETNA en er komt een monteur naar de combi magnetron kijken.

Erg blij met deze oplossing.
Vriendelijke groet, Ellen.

Reageer

Pascal 29-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, kindvriendelijk.

Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
Van de week de Etna combimagnetron binnen gekregen. Deze snel kunnen instaleren door de duidelijke handleiding. Nu na enkele dagen het gebruik te mogen ervaren ben ik erg blij met de werking van de magnetron. Simpel in gebruik en je hoeft niet te zoeken in hele menus om bij de gewenste instelling te komen.

Tevens zit onze magnetron op een hoogte dat onze jonge kinderen er bij kunnen. In dat geval is het kinderslot een hele mooie uitkomst. Ook de drukknop voor de deur is een stuk handiger dan de handgreep die de meeste magnetrons hebben.

Pluspunten

  • Kinderslot
  • Handig in gebruik
  • Makkelijk te instaleren

Minpunten

  • Inhoud had groter gekunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-02-2021

Beste Pascal,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen. Fijn dat zowel het kinderslot als de drukknop zo goed past in jullie huishouden.

We wensen je veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

hans veenendaal 20-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA A2132HRVS

Algemene score

9,0
ziet er mooi uit en heeft voorgeprogrammeerde kookprogramma's, makkelijk in gebruik en was snel te leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-12-2020

Beste heer Veenendaal,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen deze review te schrijven en goed om te lezen dat u zo tevreden bent over deze combimagnetron. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews