De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver BTV-230 - Draagbare Bluetooth Speaker - Zwart - Met Lichteffecten op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Handig formaat met verrassend goed geluid. De lichteffecten geven een leuke sfeer, en draadloos koppelen is eenvoudig. Perfect voor casual gebruik of kleine feestjes.
We hebben in de afgelopen weken deze bluetooth speaker mogen testen. Het is een compact mode, niet te zwaar en heeft een mooi ontwerp. De led lichten met lichteffecten, maken van het muziek luisteren een feestje. De boxen hebben een goede kwaliteit en de muziek komt tot zijn recht, je kunt zelfs een microfoon aansluiten en je telefoon koppelen via usb, het is draadloos en kan tot 3,5 uur gebruikt worden. De bluetooth speaker is van stevige kwaliteit en kan tegen een stootje. Je kan spreken van een goede prijskwaliteits verhouding en ik ben er erg tevreden over.
Ik heb deze speaker gekregen om te testen. Het geluid is gezien de prijs/kwaliteit goed. De speaker heeft leuke lichteffecten en het is fijn dat je meerdere speakers kan koppelen.
Stoere speaker die goed koppelt met bluetooth, eenvoudig in gebruik is, goed geluid produceert en leuke lichteffecten heeft Tevreden over de goede prijs-kwaliteitverhouding.
Mooi klein formaat bluetooth speaker.
Makkelijk in gebruik en geeft goed geluid. Meer dan je zou verwachten. De verlichting geeft het net dat extra. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Twee weken geleden heb ik dit product aangeschaft om uit te proberen. Ik ben positief verrast. Er komt een mooi geluid uit, de accu gaat lang mee en de speaker is gebruiksvriendelijk.
Hij kan tegen een stootje en hapert niet bij het verplaatsen of neerzetten. De lichteffecten is leuk als extra. Deze kunnen eenvoudig anders ingesteld worden of uit worden gezet. Prima speaker voor een prima prijs!