De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bose SoundLink Micro Bluetooth Speaker - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na uitpakken uit de mooie, luxe doos valt het gewicht van de speaker direct op. Moet haast wel ten goede komen aan het geluid. Hij ziet er zelfs zeer robuust uit. Speaker bleek niet opgeladen. Na opladen met bijgesloten usb kabel bleek hij vrij makkelijk te koppelen met zowel mijn iphone als mijn ipad. Bij afspelen van muziek van beide apparaten via spotify en opgenomen nummers blijkt het geluid van een uitstekende kwaliteit. Zowel de bas als de hoge tonen komen goed tot hun recht. In vergelijk met mijn vorige (goedkopere) bluetooth speakers is dit 100 % beter geluid. Ook bij hoger volume geen vervorming. Het gewicht is voor dragen in je jaszak wel aan de hoge kant maar via de aan de speaker aanwezige band is hij eenvoudig en veilig aan je stuur te koppelen. Ook aan bijvoorbeeld een douchestang wat vanwege de waterdichtheid mogelijk is. Plat op tafel wordt het geluid prima verspreid omdat het van boven uit de speaker komt. De volume kopjes zijn dan goed toegankelijk en te bedienen. Na aansluiting op mijn MacBook en downloaden van de Bose updater kon ik de software update binnen halen en de in Engels gesproken berichten van de speaker (batterij lading, koppeling met iphone e.d.) omzetten naar Nederlands. Al met al een aan te bevelen kleine speaker met voor zijn afmeting enorm goed en vol geluid.
Heb nu ongeveer 1 week de Bose in huis en moet zeggen dat hij mij niet tegen valt.
ondanks het zeer compacte model komt er een heel zuiver geluid uit ook op de wat hardere muziek heb je weinig last van vervorming.
we hebben hem ook op grote afstand getest van de muziekvoorziening en ook dat was geen enkel probleem tot een meter of 10 geen enkel probleem.
als ik dan toch een minpunt moet noemen is dat je door het kleine model je hem nog weleens kwijt bent.
Klein maar met groots geluid!
De speaker bevalt echt super! Het is al een cadeautje om m uit te pakken! Het is een kleine box maar ziet er goed uit. Voelt ook degelijk aan. Maar geeft super geluid, hij doet niet onder voor een grotere! Hij werkt ongeveer 6 uur zonder opladen. Je kan hem ook nog verbinden met je andere Bose boxen via party mode. Ook fijn dat die waterdicht is zodat je hem onder de douche kan gebruiken en met een handige clip kan je m overal mee naartoe nemen.
Het is een mooi apparaat met [ vind ik ] een prima geluidskwaliteit. Een vol geluid. Het klinkt goeie bv de woonkamer.
De bevestiging on mee te nemen is wat onhandig / niet sterk.
Het geluid is prachtig, zeker tot ongeveer 80 procent van het totale vermogen. Het product is makkelijk in gebruik, start makkelijk op, zegt elke keer hoeveel batterij je nog hebt en op het moment dat hij verbindt met je device. De batterij gaat redelijk lang mee en laadt snel op. De box ziet er mooi en stevig uit. Heel fijn product en zeker een aanrader. Goed prijs kwaliteit verhouding, maar wel aan de wat dure kant.
Ik heb de bose speaker een 1,5 week in mijn bezit en het geluid is uitstekend vooral het basgeluid is formidabel.
Ik sluit de speaker meestal op mijn telefoon aan via blue tooth en luister muziek via het internet o.a stinray en soul radio.
Ik kan het iedereen aanbevolen om de speaker van bose aan te schaffen.
Ik heb de Soundlink te leen gekregen, om te kijken of het iets is. Het is een Handzame luidspreker, met een goed geluid voor zijn formaat. Er word een App geadviseerd om te downloaden, om de Soundlink te bedienen. Hiervan zie ik het nut (nog) niet in, aangezien de soundlink ook werkt op de volume toetsen van de telefoon.
Het geluid is goed, en niet vermoeiend om langere tijd naar te luisteren. De koppeling over bluetooth is makkelijk te maken, en werkt eigenlijk iedere keer.
Ik heb de Bose speaker nu een week in gebruik en ben er erg blij mee. Binnen een mum van tijd was deze geïnstalleerd. Ik heb de speaker gekoppeld aan mijn IPad en speel daar muziek mee af via Spotify. Erg mooi, vol en kwalitatief goed geluid. Na 11 uur muziek luisteren doet de speaker het nog steeds en krijg ik nog geen signaal dat de speaker op is. Ik bedien de speaker zowel via de telefoon als via de speaker zelf. De handige clip zorgt ervoor dat je de speaker overal mee naar toe kunt nemen. Ik heb hem meegenomen aan mijn riem bij het werken in de tuin en heb hem verder binnenshuis gebruikt. De speaker ziet er stevig uit en voelt zo ook aan. Ik ben niet bang dat hij stuk gaat mocht hij toch een keer vallen. Er wordt geen lader geleverd bij de speaker, de meegeleverde kabel sluit je aan op de stekker van de lader van de je telefoon. Het volledig opladen duurde bij mij twee en een half uur.
Na twee weken veelvuldig de speaker gebruikt te hebben ben ik nog steeds erg blij met de speaker. Goed geluid, compact en makkelijk te bedienen.
Kortom, ik ben super tevreden met deze kwaliteitsspeaker van Bose!
Wat een geluid uit zo'n kleine speaker. Geen ruis, goede bas en dan het design wat superstrak is en ook nog functioneel. De app is super eenvoudig te installeren. Na installatie gelijk klaar voor gebruik.
Wat een fantastisch product!! Het apparaat thuis gekregen en de doos was al een feestje op zich. De Bose Soundlink Micro uitgepakt en ligt door zijn siliconen behuizing lekker en stevig in de hand. De bediening en connectie met je device is simpel en eigenlijk gelijk klaar voor gebruik. Dan het meest fantastische is het geluid!! Het is helder, zuiver, in balans (bass, acoustiek) en zelfs op maximaal volume perfect! De batterij is erg zuinig en levert urenlange muzikale ondersteuning! Echt een aanrader is iedere cent meer dan waard!!! Klasse Bose!
Bij het uit de verpakking halen valt mij op hoe compact deze speaker van Bose is. je installeert de Bose app op je telefoon en er wordt in 3 stappen verbinding gemaakt met de speaker.
Als je voor het eerst het geluid hoort dan verbaast het mij hoe goed, zuiver en warm het geluid klinkt wat uit deze kleine speaker komt. wat ook heel erg handig is, is dat de speaker volledig water dicht is. je neemt hem gewoon mee onderweg, regen geen probleem of je luistert naar je favoriete muziek als je in bad ligt. de speaker wordt geleverd met een usb kabeltje om hem op te laden. deze kun je aansluiten op je telefoonlader.