HEOS by Denon Denon HEOS 7 HS2 - Zwart - Multiroom Speaker - Bluetooth/Wifi/USB

HEOS by Denon Denon HEOS 7 HS2 - Zwart - Multiroom Speaker - Bluetooth/Wifi/USB - Hifi speakers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 90 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de HEOS by Denon Denon HEOS 7 HS2 - Zwart - Multiroom Speaker - Bluetooth/Wifi/USB op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

SanderVer25-11-2017

Schitterend Product!

Wij stapten vorig jaar over van een hifi systeem naar een HEOS systeem en het verschil is enorm. Het instellen van de box verliep zeer vlot. Even de iPhone uithalen en hop hij was ingesteld. Eén box vult makkelijke een grote open ruimte terwijl de kwaliteit van het geluid schitterend is. Ik vergelijk het vaak met SONOS boxen en telkens opnieuw merk ik het verschil in geluidskwaliteit op waarbij de HEOS 7 alle versies verslaat. Het is moeilijk om geluid te beschrijven, maar je hoort zowel de hoge als de lage tonen en de bass is net goed. Je kan trouwens het geluid per box nog wat finetunen. Naast geluidskwaliteit is de noodzakelijke app zeer simpel te gebruiken (zelfs mijn ouders vinden hun weg erin terug). Grote tegels zorgen voor een groot gebruiksgemak. Wat ik wel jammer vind, is dat ik geen timer of welker voor muziek kan instellen (bv een vast slaap liedje instellen op een bepaald uur zodat de kinderen weten dat het bedtijd is). Dat zou nog een mooie toevoeging zijn. De integratie met spotify werkt ook zeer goed en zo leren we elke dag weer wat nieuwe muziek kennen. Jazz als er vrienden zijn, dance voor het wat meer energieke koken en ga zo maar wat door. Het grootste gemis is PLEX ondersteuning. Al mijn muziek staat daarop en je kan wel via DNLA werken, maar een geïntegreerde PLEX tegel binnen de app zou toch nog wat beter zijn. Maar tjah, op welk product vind je geen verbeterpuntjes.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Snelheid van instellen
  • Finetunen van geluid mogelijk
  • Gebruiksvriendelijke App
  • Integratie Spotify
Minpunten
  • Geen wekker functie
  • Geen Plex integratie
eric lunenborg25-11-2017

Een fantastische kamervullend geluid

Deze box overtreft mijn verwachting. Hij heeft een mooi warm en diep geluid, absoluut geen digitaal geluid. Om een keuze te kunnen maken heb ik hem direct naast de sonos gezet met dezelfde muziek en om en om aangezet. Daarbij ben je met een sonos afhankelijk van wifi. De Heos heeft bijvoorbeeld ook een USB-aansluiting, bluetooth mogelijkheid. Ook de bediening ideaal, met telefoon of I-pad.
Pluspunten
  • warm geluid
  • zowel hoge als lage tonen goed hoorbaar
  • voldoende vermogen voor grote kamer
Minpunten
  • Je wil gelijk wel een tweede
  • hangt wel een prijskaartje aan
een blije luisteraar25-11-2017

Fantastische speakers, wat een geluid

Wat een geweldige Heos 7 luidsprekers. Inmiddels hebben we er 3 in huis, eerst begonnen met 2 stuks en vanwege het gemak nog een extra speaker bijgekoct. Twee in een grote woonkamer, als stereo set gekoppeld. En nog een 3e in de werkkamer. Door het aanmaken van separate ruimtes op de app kan je in iedere ruimte aparte muziek afspelen. Qua geluidsterkte zit het meer dan goed. Het maximale volume is niet nodig geweest ondanks dat ik graag bepaalde muziek hard afspeel. Ik heb wel de bas, die standaard vrij sterk aanwezig is, door middel van de equalizer neerwaarts bijgesteld. Wij gebruiken door middel van de HEOS app de muziek op de Iphone of Ipad om naar de speakers te streamen of Spotify. Storingen qua ontvangst hebben we nog niet meegemaakt. Kortom, super ervaring.
Pluspunten
  • multi room mogelijkheden
  • voldoende volume voor grote ruimten
  • storingsvrij bij gebruik van muziek apps
  • gebruikersvriendelijkheid van de Heos app
  • stereo mogelijkheid van 2 speakers
Wim25-11-2017

Super geluid, ook ideaal bij feestje

Wij hebben de Heos 7 gekregen als relatie geschenk en zijn er zeer tevreden over, nooit eerder zo, n goed geluid gehoord, hij heeft al bij verschillende barbecues aangestaan, buren maar uitgenodigd om problemen te voorkomen :-). Echt een aanrader, wij zijn van plan om de sound bar van Heos ook aan te schaffen!
Pluspunten
  • Super geluid
  • Heel mooi vormgegeven, maar toch compact
  • Eenvoudig te bedienen met telefoon
Leo van Heertum25-11-2017

Perfect geluid en mooi design

Wij hebben sinds een jaar een compleet HEOS systeem in huis, Soundbar , Heos 1 , Heos 3 en een Heos 7. De Heos 7 springt er uit wat betreft geluid, het geluid is helder zonder enige vervorming de bassen zijn mooi en diep ook zonder enige vervorming. Het design is mooi en past in elk interieur. We hebben in het hele huis perfect geluid, in de zomer gaat de Heos 1 met batterij mee de tuin in zodat we daar ook kunnen genieten van muziek. Al met al een prachtig systeem.
Pluspunten
  • geluid
  • bassen
  • design
Robert25-11-2017

Prachtig geluid in een stijlvolle kast

Ik heb meerdere multiroom systemen bekeken en beluisterd voordat ik voor HEOS koos. De geluidskwaliteit van de HEOS 7 verslaat wat mij betreft alle andere systemen op de markt (ook de kleinere HEOS boxen). In de twee ruimtes waar ik het meeste zit heb ik een HEOS 7 HS2 en in twee andere ruimtes een HEOS 1 HS2. En speel vaak (lossless .flac) muziek vanaf mijn NAS en luister via Spotify en Tunein (Internet radio). Dit werkt allemaal prima. Het multiroom werkt ook uitstekend. Met een schuifbeweging op mijn telefoon groepeer ik meerdere boxen zodat ze volledig in sync dezelfde muziek spelen. Ook kan mijn zoon kan op zijn kamer ook zijn muziek luisteren terwijl ik in mijn kamer mijn muziek luister. De bediening gaat via een app op mijn telefoon of tablet en rechtstreeks vanuit de Spotify app. De bediening kan volgens mij soms iets makkelijker maar is niet beter of slechter dan die van de andere systemen die ik geprobeerd heb. Op het apparaat zelf kun je de muziek harder en zachter zetten of muten. Het belangrijkste nadeel voor mij is dat je niet even muziek aan kunt zetten als je je telefoon niet bij je hebt. Maar dit geldt denk ik ook voor alle concurrenten.
Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Speelt ook lossless bestanden
  • mooie vormgeving
  • Multiroom werkt goed
  • HEOS heeft een oplossing voor iedere ruimte
Minpunten
  • Altijd telefoon nodig
Edwin de Bruin25-11-2017

Muziek is nooit meer hetzelfde

Nadat de radio het had begeven op zoek naar een andere. Van vrienden kreeg ik de tip om voor sonos te gaan. In de winkel werd mij echter een Heos by Denon aangeraden om zijn betere geluid. Van dit advies heb ik geen seconde spijt gehad wat een volume zit erin. Als ik een minpuntje moet benoemen is dat de opstartsnelheid nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken wat sneller mag maar het is het wachten zeker de moeite meer dan waard
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super geluid
Minpunten
  • Opstart snelheid na stekker in stopcontact
Jasper25-11-2017

Topper

Na uitvoerig de 2 leidendende merken te hebben doorgelicht toch gekozen voor HEOS En meteen de HEOS 7 het parade paardje Na wat opstart problemen en flink wat geduld geen seconde spijt van gehad
Pluspunten
  • Geluid vervormt niet
  • Gaat hard
  • Klinkt bij alle muziek stijlen goed
Minpunten
  • 2 apps naast elkaar maar dat went
Mo25-11-2017

Subliem geluid.

Zeer mooi en goed product, zodra wij hem aan zetten gaan onze kids lekker los. Makkelijke gebruiksvriendelijke apparaat lang getwijfeld welke we zouden nemen maar we hebben er veel plezier van. Een tweede zou het helemaal compleet maken. Aanrader voor de mensen die twijfelen.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Snel aan te sluiten
  • Goed geluid
Minpunten
  • Misschien iets meer kleuren.
S. De Bruin25-11-2017

Heos 7

Wij hebben na lang wikken en wegen tussen de sonos en de heos toch voor de heos gekozen. Wat een mooi geluid komt eruit!! De heos 7 zorgt voor een mooi diep en rijk geluid in onze hele woonkamer. Erg fijn dat de bas en tremble aan te passen zijn. En het grote verschil met de sonos de optie om naast Wi-Fi (met de app) ook via bluetooth je favo muziek af te spelen was voor ons erg belangrijk. Zo kan je hem ook meenemen op een vakantie waar misschien geen Wi-Fi beschikbaar is. Een paar minpuntjes zijn toch wel te vinden in de app van de heos. Deze is nog niet helemaal goed ontwikkeld. Hij werkt prima samen met de afspeellijsten van mijn iPod, maar 1 van mijn andere vaak gebruikte apps als soundcloud werkt er nog niet goed op. Erg jammer. En dan de grootste teleurstelling, hoe kan je een app ontwikkelen voor zulke geweldige apparatuur, zonder er een optie op te maken om nummers door te spoelen?? Dat is toch een basis functie? Die word hier in ieder geval erg gemist. Een ander minpunt is dat er niet standaard een Bluetooth adapter bijgeleverd word om de bluetoothfunctie daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Waarvoor wij de heos eigenlijk hebben verkozen boven de heos (na vergelijking van geluid). De verwachting is gelukkig dat heos de app zal verbeteren dus daar hopen wij zeker op. Dat verdiend deze serie boxen zeker!! Want al wege de pluspunten: het geweldige geluid en de optie om de heos uit te breiden met meerdere boxen over verschillende kamers er ze te koppelen of apart te schakelen, zeker op tegen de kleine minpuntjes. Een geweldige box met super geluid en ik zou hem zeker iedereen aanraden. Ik hoop er snel nog 1 te kunnen aanschaffen voor de bovenverdieping!!
Pluspunten
  • Heldere en mooie geluid
  • Bas en tremble aanpasbaar
  • Koppelen meerdere boxen
  • Wi-fi en Bluetooth optie
Minpunten
  • Slechte app
  • Nummers niet vooruit spoelen via de app
  • Connecten via de app met wifi soms lastig
  • Geen bijgeleverde bluetooth usb adapter
Johan25-11-2017

Schitterend geluid, matige app

Het geluid uit de HEOS 7 is onovertroffen. Ik heb er zelfs 3 en ook nog een HEOS 1 voor buiten. Maar na lang gebruik en diverse updates is dit eigenlijk het enige positieve dat ik nog te zeggen heb. Ik draai vooral muziek vanaf mijn NAS via mijn WiFi netwerk. Zeker vlak na installatie, na een verhuizing maar soms ook na enige tijd niet gebruikt te hebben, lijkt het er op dat de HEOS moet "wennen" aan het netwerk. De verbinding valt dan regelmatig weg. Na een paar dagen vallen de haperingen weg, op af en toe een keertje na. Een bedraad netwerk zou dit wellicht oplossen. De app vind ik ronduit waardeloos. Ook hier valt de verbinding regelmatig weg waardoor de instructies niet of erg vertraagd binnenkomen of er time out foutmeldingen worden gegeven. Ook het afspelen van mijn favorietenlijst is een uitdaging als die uit meer dan 300 nummers bestaat. Dat de app slechts de eerste 300 nummers aan kan, is niet het grote probleem al heb ik lijsten met meer dan 1500 nummers. Ik loste dat op door de favorietenlijst regelmatig een andere sortering te geven. Maar na enkele updates hanteert de app niet meer de sortering van mijn favorietenlijst. Afhankelijk van het besturingssysteem (Android of iOS) sorteert de app automatisch op artiestennaam of bestandsnaam waardoor steeds hetzelfde rijtje nummer voorbij komt. Ik vraag me nog steeds af waarom die automatische sortering er is want ik zie de toegevoegde waarde niet. Maar als je geen favorietenlijsten hebt met meer dan 300 nummers, heb je dit probleem natuurlijk niet want je kunt ze altijd nog random afspelen. Als ik alleen albums wil afspelen of korte afspeellijsten werkt het verder wel prima.
Pluspunten
  • Schitterend geluid
  • Mooie vormgeving
  • Multiroom
  • Draadloos
Minpunten
  • Verbinding hapert
  • Slechte app
Lucinda24-11-2017

Beste koop !

Wat een geluid komt er uit deze Heos! Il sta versteld vd kwaliteit. Ik heb geen grote stereo meer nodig en xo handig met de app. Er lsn xelfd erm usb stick iin. Nu nog sparen voor de andere boxen voor de rest van het huis.
Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
A Stamps24-11-2017

Luidspreker

Mooi en gemakkelijk apparaat geluid is erg goed maar de prijs is hoog daarom maar een gekocht zou erg graag een tweede willen zodat ik het aan beide zijde van de kamer geluid hoor, hoop het als kerst cadeau te krijgen
Henk-Jan24-11-2017

Mooi design, goed geluid, erg gebruiksvriendelijk

Wel enige tijd getwijfeld of ik zo'n speaker in huis zou halen, toen nog onbekend met de mogelijkheden. Echter me in de winkel laten overtuigen door het mooie design en het prima geluid, mooie volle tonen en goed bereik qua volume. Dit exemplaar (HEOS 7) vervangt mijn home cinema set en de bijbehorende speakers en subwoofer, dvd's keken we toch al niet meer. Dat ruimt lekker op. Geluid van de TV doen we er ook over, ideaal. Spotify is vanaf telefoon of tablet eenvoudig te bedienen. En zelfs vrouwlief, normaal niet zo van de gadgets, is erg content met het gebruiksgemak en zet regelmatig weer even een muziekje op van haar favoriete (digitale) radiostation. Nog nadelen? Misschien de prijs, maar dat vergeet je snel genoeg.
Pluspunten
  • Design
  • Mooi geluid
  • Volle tonen, voldoende bass
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Prijskaartje
David Goossens24-11-2017

Heos sound is the limit

Momenteel overtreft het geluid van een Heos multiroom systeem elk geluid van alle andere systemen zoals oa. Sonos, .... Hoe kan het anders ook ! Wie kan er ineens opboxen tegen de jarenlange ervaring van Denon.? Niemand natuurlijk ! Denon heeft niet al die merchandising nodig om zich te bewijzen.
Heos24-11-2017

Geniaal geluid

Ik was in de veronderstelling dat deze compacte speaker niet zo goed zou zijn als mijn oude grote stereo speakers. Maar ik ben echt meer dan tevreden met de aankoop top echt een aanrader. Ook de heos 1 maar gekocht 2 stuks ,om het geheel compleet te maken. Geniaal geluid.
Rene Heemskerk24-11-2017

Heos 7 woonkamer

Het geluid is echt verbazingwekkend goed , ik dacht dat er uit zo'n kleine speaker niet zoveel en mooi geluid kon komen , maar tijdens het luisteren in de winkel was ik al om. heel zuiver geluid met diepe bass , kortom perfect.
Pluspunten
  • spotify connect
  • makkelijk te configureren
  • makkelijk in gebruik
  • geluidkwaliteit
Ivo C.24-11-2017

Grootse klank voor 'kleine' luidspreker

Ik zocht iets 'draagbaar' om tuin en buurtfeestjes te voorzien van muziek. Wat een kracht en volume voor een luidspreker van dit formaat. Wat me nog eens verraste was de uitzonderlijk goede geluidskwaliteit. Gebruik dit nu ook vaak om de woonkamer van achtergrondmuziek te voorzien. Bassen en hoge tonen zijn dan wel niet altijd juist gedoseerd, maar he, het is geen hifi installatie he.
Pluspunten
  • Veel power
  • Goede klankkwaliteit
Minpunten
  • Mocht iets 'draagbaarder' gemaakt worden
  • Relatief hoge prijs
Arthur24-11-2017

Perfect geluid

Ik ben verrast door het geluid soos kan hier niet aan tippen betreft wel de 7 serie .ik heb ook hepta boxen van 4000 euro maar de Heos boxen komen voor 70 procent in de buurt dat is heel knap.
Pluspunten
  • Vol geluid
  • Midden gebied verrassend
Minpunten
  • Kan alleen sterio met andere 7 serie
Pascal Zorenc24-11-2017

De beste sound ever HEOS 7

De HEOS 7 is een Topper. Hij heeft een geweldig Bas en genoeg volume. Het is een vol geluid en je kunt deze speaker los of in stereo gebruiken. Als je in bezit bent van een Denon reciever kun je de HEOS7 zelfs gebruiken in combinatie. Kort heerlijk, geweldig , super
Pluspunten
  • Bas
  • Volume
  • Sound
  • Bluetooth
  • WiFi
Minpunten
  • Geen Apple music via WiFi
E. Van den Hoeven24-11-2017

Pracht geluid

Geluid van hoge kwaliteit. Handig dat aansturing via een app gaat. Deze geeft naasr een equalizer ook veel afspeel mogelijkheden zoals: Deezer, Spotify en Tunein. Daarmee een keuze uit duizenden zenders van over de hele wereld. Zeer eenvoudig zoeken en gegroepeerd op b.v. Muziekstijl. Ik ben zeer tevreden en hoop spoedig uit te breiden met een AVR receiver. Geweldig om mijn huidige uitstekende speakers die bedraaf zijn dan te combineren met wireless Heos. Eerst goed vergeleken met andere systemen, maar Heos kwam er bij mij als beste uit. Goed vol geluid.
Pluspunten
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
Minpunten
  • Kan niet op standbye gezet worden.
Wuf24-11-2017

fantastisch warm geluid

Gekocht bij Harrods vorige maand. Ik had inmiddels al de HEOS HomeCinema .... en uiteraard was ik al verkocht... Deze Heos 7 ... wel oude model was goed afgeprijsd. Bij Harrods hadden ze aangegeven dat de bluetooth dongel in de verpakking zat... uiteraard bij thuiskomst niet. Contact met Denon opgenomen en gratis de dongel opgestuurd gekregen... grote klasse !!!!! Euhhh het geluid.... heerlijk !!!!! bediening via de app... homecinema en Heos7 spelen samen door het huis.
Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • Service vanuiut Denon !!!!!
Minpunten
  • geen geintergreerde bluetooth
Heos 724-11-2017

HEOS7: AANRADER!!!

HEOS 7 is een absolute aanrader. Fantastisch geluid, en streamt elk willekeurig radiostation of playlist op bijvoorbeeld Spotify. Heb de HEOS7 nu anderhalf jaar in bezit, en ben zéér tevreden.
Pluspunten
  • Geluid
  • Alle muziek streamen
Remco24-11-2017

Geweldige alle round speaker

Ik heb deze box gekocht voor een draadloze muziekbox in mijn slaapkamer, hier heeft de box nog veel in zijn reserve en ik zet hem nooit harder dan 60/100. In de woonkamer of een grotere kamer komt hij echt tot zijn recht! Ik verbaas me erover hoe goed het geluid door de ruimte wordt verspreid! Al met al vind ik dit een hele fijne all round speaker, ik zat te twijfelen tussen deze en de Bose. Doordat deze lichter, mooier was en meer aansluitingen had voor deze gegaan. Geen moment spijt van gehad!
Pluspunten
  • Licht
  • Goed kamervullend geluid
  • Bass en trebble in te stellen
  • Mooi en kwalitatief design
Minpunten
  • Niets
Ruud24-11-2017

Had ik jaaaaren eerder aan moeten beginnen

Na jarenlang werken en proberen om met balance, bass, treble etc. d perfecte afstemming te krijgen en waar ik op den duur erg verveeld van werd deze box gaan beluisteren. . Krachtig helder geluid prima te regelen en snel aan te sluiten. Geen gedoe met draden etc . Gewoon makkelijk en goed geluid. Snel daarna nog twee HEOS 1 boxen gekocht om in andere ruimtes ook geluid te hebben. Perfecte opstelling en prima vol geluid.
Pluspunten
  • Prima geluid
  • Gemakkelijk te installeren
  • Makkelijk te verplaatsen