Steba KB 41 - Oven - 40 liter - RVS

Steba KB 41 - Oven - 40 liter - RVS - Grillovens en spitten

Steba KB 41 - Oven - 40 liter - RVS - Grillovens en spitten

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Steba KB 41 - Oven - 40 liter - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Downpayment27-12-2013
We waren op zoek na een grotere vrijstaande oven en kwamen uit bij deze Steba KB41. Deze is inderdaad lekker ruim. Kunnen nu tenminste 2 ovenschalen naast elkaar; hoeven dus niet in etappes te eten. Maakt weinig lawaai en voldoende sleuven voor het rooster c.q. bakplaat. Nu dus enkele weken in bezit en voldoet aan de verwachting. Verschillende keren al gebruikt voor 2 keer ovenschotel, zelfgemaakte pizza's, broodjes, ovenfrieten en aardappelschijfjes en resultaat was PRIMA! Qua duurzaamheid; dit moet nog blijken daar we hem net hebben. Maar we hebben daar wel een goed gevoel over; de draaiknoppen en deurtje voelen degelijk aan en dan komt er ook nog bij dat ze er 10 jaar garantie voor durven te geven. Een klein min puntje is dat het lampje alleen aan kan als de oven in bedrijf is. Conclusie is dat we er zeer content mee zijn en verwachten er nog lang gebruik van te maken.
JoostB.22-12-2013
Omdat onze oude combi-oven niet goed bakte en bovendien te klein was, hebben we deze over (Steba KB 41) gekocht. Deze oven biedt voldoende ruimte voor een overschotel en grote cake. Tot nu toe hebben we een cake gebakken in de oven. Prima resultaat. (wel iets langer laten bakken dan voorgeschreven). Jammer dat bij de meegeleverde recepten in de handleiding geen baktijd en baktemperatuur is opgenomen.
WillyJHM21-12-2013
Handige oven, snel op temperatuur en lekker groot qua formaat. Werkt prima met ovenschotels en ben erg benieuwd naar het grillen van kip.
Florine is mijn naam13-12-2013
Een mooie grote oven. Wordt snel warm en ziet er degelijk uit. Wat ik op internet niet kon vinden, zit er wel op: warmte lucht circulatie door een ventilator. Over de duurzaamheid na een paar dagen sporadisch gebruik valt nog niet veel te zeggen.
Florine is mijn naam13-12-2013
Mooie oven en lekker ruim. Onze grootste ovenschalen passen er met gemak ik. Komt snel op temperatuur en er zijn veel instelmogelijkheden. Er is ook een geforceerde warme lucht functie (ventilator), dat kwam kon ik nergens terugvinden. Jammer dat er geen mogelijkheid is om de oven verlaat in te schakelen dmv een timer.
algro10-12-2013
Een prachtig grote grill/bakoven waarmee je ook grote haantjes kunt grillen e.d.Zeer mooie vormgeving.Kortom een prima product voor de prijs.
hefra07-11-2013
Na het voorverwarmen meteen alle functies uitgeprobeerd. Prima verlichting, super warmte, 2 hanen op het spit, daarbij 10 jaar garantie. (Dus dat zit gebakken)
Pgraat5001-11-2013
Al ruim 15 jaar bak ik glutenvrij brood, waarbij het beste resultaat geeft bij een onder en boven element. Toen de oude oven het begaf, heb ik uitgebreid gezocht naar de meest geschikte oven en kwam ik uit bij de Steba KB 41. Ik heb inmiddels 6 broden gebakken, het resultaat is naar volle tevredenheid. Daarnaast is het ook lekker eens een kippetje te kunnen grillen, wat bij de oude oven niet kon.
lorainaaa08-10-2013
ik heb vandaag de Steba kb41 binnengekregen, en heb 'm gelijk uitgeprobeerd. de oven is makkelijk te gebruiken, en heeft een grote inhoud. hij is mooi, en er zit een handig ding bij waarmee je de ovenbladen uit de oven kan halen. er staat dat de oven 40 liter is, maar op de doos staat 38 liter. ik ben superblij met deze oven!
devriesjg30-09-2013
Prima oven tot nu toe, al lees ik in een review dat na 2 weken verf gaat bladderen en de cijfers rond de knoppen vervagen. Ik hoop dat me dat bespaart blijf want qua bakken is hij prima.
Morteza2011-09-2013
Het is erg makkelijk om mee te werken. makkelijk te bedienen. Je hebt binnen noodtime cake gebakken.
Wannesje31-08-2013
Keurig nette oven, waar alles op en aan zit wat je verwacht. De over wordt gebruikt voor het bakken van polymeerklei. Hiet is deze goed geschikt voor. Wel wijkt de werkelijke temperatuur wat af van de ingestelde temperatuur, maar door dit goed te controleren met een oventhermometer is dit goed op te lossen. De over ziet er netjes afwerkt uit. Wel de is de plastic rand een beetje vervormd door de hitte tijdens het in gebruik nemen (je moet de oven "inbranden", door deze een tijd op maximaal vermogen te laten draaien). Overall: prima prijs/kwaliteit verhouding voor een ruime mini oven.
floor6417-08-2013
5.0
5.0
Heb deze oven gekocht een Steba KB 41. Waardeloze oven, niet kopen! De verf bladert op de plaats waar je het rooster en bakplaat in de oven steekt af, dit al na slechts twee weken gebruik. De verf bij de getallen op de knoppen voor instellen van temperatuur, tijd en programmakeuze lost op als je het aanraakt. Dit betekent dat de oven niet goed meer in te stellen is. Zwaar teleurgesteld, het zag er zo goed uit. Ben benieuwd wanneer ik van Max ICT BV https://maxict.nl/, na het indienen van de klacht, iets verneem.
gerrit-jan10-08-2013
degelijk duits apparaat, mooie r.v.s behuizing en voldoende binnenruimte.als je een tafelmodel oven zoekt is dit een prima model.
bakoven09-08-2013
Wij hebben voor deze oven gekozen omdat we over Steba alleen maar goede recensies tegenkwamen. En..........dit is de enige oven waarin een echte Limburgse vlaaiplaat(30 cm)past. We hebben hem vanmorgen gebruikt om "apple crumble" te bakken en het resultaat was perfect.