George Foreman 25040-56 - Reviews

  • Best Reviewed jan 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de George Foreman 25040-56 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**n@g**l.com 10-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig goede grill.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: George Foreman 25040-56

Algemene score

10,0
Ik ben op zondag 9 januari 2022 voor het eerst in contact gekomen met het merk George Foremann. Bij vrienden van ons kregen we een heerlijke tosti voor geschoteld, gelijk gevraagd hoe deze was gemaakt en het bleek een George Foremann grill te zijn.
Direct via een webshop een grill besteld en op maandagmorgen 10 januari was hij al binnen. Nu gelijk maar uitproberen, maar dat hoeft eigenlijk niet meer we waren bij onze vrienden al overtuigd van de kwaliteit.

Pluspunten

  • Kwaliteit/prijs
  • Grootte, fijn formaat
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
haeles 15-01-2022

Update:
Je kunt er ook heerlijke gegrilde zalm, kipburgers en hamburgers mee maken.

Reageer

r**e@f**l.nl 08-01-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: George Foreman 25040-56

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een goede vervanging van ons inmiddels defecte tosti ijzer.
Deze George Foreman geeft ons de mogelijkheid in elk geval twee tosti's tegelijk te maken. Plus de mogelijkheid nu ook groente te grillen. Super!

Reageer

elahuis@hotmail.com 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tosti

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: George Foreman 25040-56

Algemene score

9,0
Makkelijk schoon te maken.
Redelijk groot grill oppervlak, makkelijk 2 tosti's.

Pluspunten

  • Grill oppervlak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b**n@g**l.com 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: George Foreman 25040-56

Algemene score

9,0
Goeie grootte van de grillplaat en goede prijs.
Geeft plaats aan veel verschillende etenswaren

Pluspunten

  • Groot oppervlak
  • Verstelbare hoogte

Minpunten

  • Kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 10-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tosti grill

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: George Foreman 25040-56

Algemene score

10,0
Zelf heb ik een grill van George Foreman. Bevalt super goed, fijn voor tosti ook met bijvoorbeeld turksbrood. Nu voor mijn zoon een gekocht voor de kerst :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pazsie 02-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: George Foreman 25040-56

Algemene score

9,0
Na een paar weken de grill gebruikt te hebben beveel ik deze zeker aan. Het vet druipt via de lekbakjes uit het vlees, waardoor je verantwoord een hamburger kunt eten zonder "schuld gevoel". De platen zijn ook makkelijk schoon te maken met een vochtig stukje keukenrol.

Pluspunten

  • Vetafdruipend
  • Verticaal opbergen

Minpunten

  • Snoerlengte

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robin 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grill

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: George Foreman 25040-56

Algemene score

9,0
De grill bevalt goed! Eenvoudig in gebruik, makkelijk schoon te maken en een goede anti-aanbaklaag. Door het opstaande randje op de onderste grillplaat blijft het eten eten, zoals gesmolten kaas, goed op de plaat en loopt dit er niet via de zijkant vanaf. Bij de vorige grill moesten we vaak de bovenkant aandrukken om ook het eten aan de bovenkant te grillen. Bij deze grill is dit heel eenvoudig, de bovenplaat je kantelbaar waardoor je deze plaat eenvoudig op het eten kan doen. Kortom, een fijne grill!

Pluspunten

  • Kantelbare bovenkant
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Temperatuur niet aan te passen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: George Foreman 25040-56

Algemene score

8,0
De George Foreman Grill is een fijn product om vlees en/of vis op te grillen. Ook kan je er goed gebruik van maken voor een overheerlijke tosti. Deze komen er krokant uit. Vlees en/of vis heeft na het gebruik van deze grill mooie strepen alsof ze zo van de barbecue afkomen. Enige minpunt aan het artikel is dat het niet op slot kan, waardoor bij verticaal opbergen (uit de doos) deze open kan gaan. Verder zeer tevreden en aan te raden.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Krokante tosti's
  • Eenvoudig te reinigen
  • Opvangbak is fijn en handig

Minpunten

  • Kan niet op slot/vastgezet bij verticaal plaatsen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer