We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Zie mijn bovenstaande 'klacht'. Ik heb na overleg met Tefal het apparaat ter inspectie opgestuurd, en nu krijg ik als antwoord: het apparaat was sterk vervuild en het vet was ingebrand! Het vet zou naar achteren gelopen zijn en daar een steekvlam veroorzaakt hebben. Nergens wordt gerept over mijn opmerkingen over de thermostaat etc. Het is ook een rare conclusie: het apparaat werd regelmatig schoongemaakt en hoewel wordt beweerd dat de grillplaten in de vaatwasser kunnen heb ik dat niet gedaan omdat bleek dat dan het tefallaagje los laat. Kortom, telkens het apparaat en het lekbakje schoongemaakt. Het apparaat heeft nooit op z'n kant gestaan, dus altijd op een vlakke ondergrond en gewoon plat. Het vet kon onmogelijk naar achteren lopen. Bovendien zat er vrijwel geen vet aan en de steekvlam is niet aan de achterzijde ontstaan (zoals de technicus van Tefal) beweert maar ontstond toen we het apparaat, na opwarming, wilden openen. En toen is het apparaat, brandend en wel, met grote vaart in de tuin geworpen. En ja, daardoor kan het vuil geworden zijn....... Tefal meldt mij nog dat zij geen vergoeding willen geven, maar het gekke was dat ik daar absoluut niet om gevraagd had. En daar ging het mij ook niet om. Ik wilde alleen dat men eens goed naar de thermostaat e.d. zou kijken om te voorkomen dat een dergelijk voorval nog eens zou voorkomen. Met evt. dramatischer gevolgen.......... Voor mij dus geen Tefal contactgrill meer. Jammer!
Pluspunten
Minpunten
ahh, ik heb het net gekocht en na het lezen van uw review wil ik het terugbrengen! Al die rook en vet voor een zo duur product, ik kan niet geloven...
Tja, ik neem aan dat er 2 jaar garantie op het apparaat zit. Ik ga mijn klacht maar eens nij tefal melden.
Al iets gehoord van Tefal?
Ik van il er ondanks jou input toch 1 aanschaffen. Er zijn verder goede kritieken. Maar ik ben wel benieuwd of je al iets had gehoord van Tefal.