Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 35 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF254HLD op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**4@g**l.com 24-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
De airfryer voldoet prima aan mijn verwachting. Ideaal vind ik de mogelijkheid om de mand te verdelen en de beveiliging voordat de mand verwijderd kan worden.

Pluspunten

  • Meerdere producten tegelijk berijden
  • Beveiliging voor de mand
  • Prima ( naar mijn smaak ) design

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Rico 23-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
Dit is onze 2e airfryer. De Inventum gekozen vanwege de grove maas structuur en anti aanbaklaag van het mandje. Deze is hierdoor zeer eenvoudig schoon te maken en blijft als nieuw! De bakresultaten zijn uitstekend! Een prima aankoop!

Pluspunten

  • Uitstekende bakresultaten
  • Zeer eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mira 20-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, makkelijk in onderhoud

Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
Top airfryer. Doet wat hij moet doen! Lekker krokant en eenvoudig te bedienen. Daarnaast makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Top 22-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie goede airfryer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen,zeer blij mee,en zeker een blijvertje al drie dingen getest,en is prachtig,en makkelijk,en lekker,en bijna geen vet,alles gemaakt zonder iets toe te voegen van olie

Pluspunten

  • Mooi,uitzicht
  • Stil

Minpunten

  • Weinig accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sipkje 30-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum Heteluchtfriteuse GF254HLD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

10,0
Gewoon geweldig doet wat hij moet doen. Dat lekker krokant en mooi van kleur echt een aanrader om aan te schaffen.

Pluspunten

  • Knapperig en lekker

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot Scherm er gaat veel in!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

10,0
Een aanrader! Geen olie geurtjes meer! Je voelt u na het eten zoveel lichter!
Dadelijk proper zalig die uurtjes aan poetswerk deze je uitspaart!

Pluspunten

  • Superlekker de friet en kroket vlees!
  • Dadelijk proper

Minpunten

  • Baktijden voor voeding is langer
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Timmermans 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
Werkt prima en een mooi design heel handig in gebruik.
Het toestel is bijna geruisloos en verwarmd perfect.
Voor diegene die een Airfryer willen aanschaffen een prima apparaat tegen een goede prijs.Hiervoor Philips gehad maar deze evenaart en is zelfs beter.💪👌

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke van Houten 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

10,0
makkelijk schoon te houden door gladde materialen
grote bak met tussenschot
simpele bediening; aan, uit, temperatuur en benodigde tijd
vereist wel kennis van hoe lang moet iets in de airfryer

Pluspunten

  • bedienpaneel
  • grote bak met tussenschot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny Bakker 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functionele airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

10,0
Een geweldige airfryer, gemakkelijk te bedienen, schoon te maken, te verplaatsen. Overal is aan gedacht. Zeer gebruiksvriendelijk.
Voldoende inhoud voor 3 à 4 personen.
Een hele goede investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 03-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke gerechten uit deze luxe airfryer

Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
Handige en gebruiksvriendelijke airfryer met duidelijk display voor de tijd en temperatuur. Goede prijs/kwaliteit! Goed hoeft kennelijk niet altijd zo duur te zijn!!

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Heerlijke knapperige snacks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A. 25-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
Ik heb deze anderhalf jaar in gebruik en ben er super tevreden mee.
Heb een app op de telefoon van de baktijden en alles komt eruit zoals verwacht wordt.
Frietjes, vlees ,vis, broodjes enz.
Makkelijk schoon te maken en geen geurtjes of luchtjes
Ik gebruik hem zowel thuis als op de camping .

Helaas is het handvat afgebroken en jammer dat dit onderdeel niet los te koop is .
Dat was dan toch een stuk goedkoper
Dit kost ons dus een nieuwe en natuurlijk toch dezelfde ,want het is een fijn, makkelijk en betaalbaar product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
R. Louwe Kooijmans 01-02-2020

Bij mij is het handvat ook na meer dan 2,5 jaar na vrij intensief gebruik (een aantal keer per week) afgebroken. Kost 20 euro bij inventum zelf inclusief gratis bezorging. Is wel het onderdeel wat het warmst wordt en het meest slijt (ook het mandje en de antiaanbak laag!). De constructie met een paar minischroefjes in een plastic!!!! onderdeel wat nogal heet wordt is niet echt een goed ontwerp maar je hoeft tenminste het hele apparaat te vervangen.

Reageer

Ineke Mulder-Loman 27-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat, mooi om te zien.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen voor deze omdat hij in testen er erg goed uit kwam en omdat hij in de aanbieding was, en ze hadden gelijk, ideaal om mee te werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 18-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hopeloos

Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

1,0
Na 4x in twee dagen bezorg tijden veranderd te zijn eindelijk de Airfryer in een gerafelde doos maar (nog wel intact verder) 15 02 19 in huis , de 16e wat schoongemaakt en getest of hij het deed en dat deed tie.
Dezelfde dag ,s avonds visite dus de al gekochte hapjes bakken ,,,, nee hoor hij deed het niet, wat ik geprobeerd heb vele keren getest zit de stekker en bak wel goed etc , hij deed het NIET ! Morgen gaat tie terug, wel hem niet meer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Hendrik 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Buitengewoon tevreden, strak design en perfect resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

10,0
Een compact formaat met een strak design en een mooie gemakkelijk bedienbare digitale display. Heb hem net in gebruik en natuurlijk meteen getest met bereiding van een snack die in mijn combi magnetron 27 minuten duurt en nu in de airfreyer 10 minuten! Met eenzelfde en perfect resultaat. Voor mij als single het ideale formaat met een mandje dat voldoende inhoud heeft. Buitengewoon blij mee en tevreden.

Pluspunten

  • Perfect resultaat in korte tijd
  • Mooi en strak (digitaal)design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Schiebaan 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldige aanwinst!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
Sjonge, wat hebben wij lang lopen dubben over het kopen van een airfryer. Dat had zowel te maken met de verhalen die nogal wisselend waren over de kwaliteit, als met de prijs die je voor zo'n ding moest neertellen.
De vrees voor dat laatste verdween als sneeuw voor de zon toen we een aanbieding van Expert onder ogen kregen. Voor die prijs (een koopje: € 69) kon je je nauwelijks een serieuze buil vallen.
We probeerden loempia's, maar dat was geen succes. Maar kroketten en bitterballen van Mora (niet speciaal voor airfyer) waren heerlijk. Frikandellen weer wel speciaal voor airfryer van AH.

Het spannendste was de frites. En dat werd best een zoektocht. We kwamen uiteindelijk terecht bij de airfryer frietjes van AH. Werkelijk heerlijk knapperig met goede fritessmaak.

Erg leuk was, dat we gratis een receptenboekje van Inventum kregen. Daar gaan we binnenkort mee aan de slag.
Inventum levert goed spul. We hadden al ervaring opgedaan met een prima broodbakmachine. En deze airfryer voldoet ook al 100% aan de verwachtingen!

Pluspunten

  • Gunstige prijs
  • Makkelijk te bedienen
  • Geen nare luchtjes meer
  • Prima voor 2-persoons huishouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 1002 24-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Op zich prima

Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

4,0
Ik had eerst het kleinere model. Die gaf snel roestvorming. Mijn moeder had dezelfde. Bij haar ging de lade heel slecht open. Beide omgeruild. Ik heb de grotere genomen. Deed het enkele maanden prima. Daarna begonnen de problemen. Als je de lade eruit haalde liet het mandje los dus de hete lade knalde op t aanrecht, oom laten de schroeven van t mandje snel los. Gisteren bij gebruik viel het mandje er weer uir, toen ik het er weer in deed en oppakte braakt het handsvat af. Voor mij geen inventum meer.

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • Na 9 mnd brak het handsvat af
  • Schroeven mandje gaan snel loszitten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

lies cox 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima airfryer, zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
compact en zeer gemakkelijk in gebruik, krokante gerechten. heerlijke frietjes en lekkere snacks. aan te bevelen

Pluspunten

  • compact
  • krokante gerechten
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

helma66 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airfryer

Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

10,0
Eindelijk overstag, na het kapotgaan van mijn traditionele frituurpan.
Mijn moeder had al wat jaren ervaring, dus ik wist dat dit de uitgelezen kans was.

Deze airfryer is mooi van design, en doet wat het beloofd.
Het instellen van temperatuur en minuten is heel simpel en eenvoudig, dus door een ieder zeer makkelijk te bedienen.

Als men tussentijds de Fryer open maakt dan stopt het programma, maar als men de bak terug erin doet en op aan drukt gaat het programma verder.

Ik ben zeer tevreden en de friet en snacks komen er perfect uit, en qua smaak gewoon heerlijk, overigens had ik geen olie gebruikt en het was verukkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact design, heerlijke frites en snacks

Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

10,0
Mooi ontwerp
Compact, zeer geschikt voor kleine(re) huishoudens
Heerlijke frites en snacks
Gezonder door hete lucht i.p.v. frituren in olie/vet
Makkelijke bedieding

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser
  • Gezonder door hete lucht, geen olie

Minpunten

  • Ik eet meer frites en snacks ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CCD 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Het is even wennen hoe lang bijv. de patat erin moet dat hangt ook af van welk soort patat je hebt. In het begin deed ik ze er te lang in en teveel tegelijk. De tips in de handleiding kwamen daarbij goed van pas. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews