Inventum GF254HLD - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Inventum GF254HLD
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1500 watt
Regelbare thermostaat
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

perfecto49 24-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Wat een fijne Airfryer van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze Airfryer sinds 14 dagen, wat een fijn ding. Hij is zeker zo goed en goedkoper dan de bekende Ph-Viva. daarbij komt ook nog eens dat je er een fijne set , zoals een gril en een bakpan plus 6 siliconen cupcake vormpjes voor € 29.00 gelijk bij kan bestellen. Hij is makkelijk te bedienen en schoon te maken (wat nogal eens problemen geeft bij de veel duurdere Ph. Viva ook zijn de accesoires bij voorgenoemde vele malen duurder.) Kortom een zeer tevreden gebruiker. Uiteraard kan ik nog geen duurzaamheid aangeven, maar moet het toch invullen vandaar.
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Fredo 28-11-2016

Kun je misschien aangeven waar je de set met grill en bakpan kunt kopen? Ik zie hem nergens bij de accessoires staan.

Nana 27-03-2017

Ik zou ook graag een grill en bakpan aanschaffen voor de Inventum GF254HLD. Waar zijn die te koop ?

Jeannette 07-05-2017

Wil ik ook graag weten,heb het apparaat besteld...

Jeannette 08-05-2017

Er zijn volgens Inventum geen accessoires bij te bestellen...weet dus niet hoe jij eraan gekomen bent...

Arual 17-11-2017

Al googelend vind ik de Wartmann accessoire set voor hete luchtfriteuse WM-926 ACC voor € 29,99. Is dus eigenlijk voor een Wartmann en niet voor de Inventum bedoeld.

Reageer

Frans 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede en voordelige airfryer

Algemene score

9,0
We wilden minder vet gebruiken, dus na veel zoeken op internet de GF254HLD gekocht. Waarom een duurdere kopen als deze prima voldoet. De producten voor oven en of airfryer komen er krokant en lekker uit. Frietjes zijn droger dan in olie gebakken, maar niet vet wel lekker krokant en daar ging het ons om. Zeer tevreden, had ik veel eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening.
  • goede resultaten met bakken
  • geen vet reuk
  • eenvoudig te reinigen
  • ziet en degelijk en mooi uit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stan R 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Inventum Airfryer GF254

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze redelijk stille airfryer is eenvoudig te bedienen en geeft werkelijk een goed bak/frituur resultaat.
Hij verspreid bijna geen hinderlijke geurtjes en laat zich makkelijk schoonmaken.
De Airfryer van Inventum is een goede koop/

Pluspunten

  • Bediening eenvoudig
  • Redelijk stil
  • Weinig geurtjes
  • Goed schoon te maken
  • Geweldig bak/frituur resultaat

Minpunten

  • De functieknoppen zijn niet zo duidelijk
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Edwin 03-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat en gunstig geprijsd

Algemene score

9,0
Mooie airfryer met veel mogelijkheden, prijs / kwaliteit verhouding absoluut de beste.
We hebben al veel geprobeerd (friet, loempia's, kroketten, vis, enz) en alles was naar tevredenheid.
Spijt dat ik niet eerder een airfryer heb gekocht.

Pluspunten

  • Digitaal
  • Groot
  • Plaatje om bak in twee te verdelen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.Versluis 22-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en heel makkelijk schoon te houden.
Perfecte bakresultaten.
Duidelijk display.
Had eerst een Philips die na een maand niet meer goed schoon te maken was.
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Heel makkelijk te reinigen
  • Perfecte bakresultaten
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 14-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik...geen vieze luchtjes meer...al diverse producten geprobeerd en alles prima gelukt....goede prijs/kwaliteit verhouding...voor mij geen friteuse meer...👍...

Pluspunten

  • Krokant
  • Geen vieze luchtjes
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niets ontdekt...
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kkqs 05-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne airfryer

Algemene score

9,0
De frituurpan begaf het dus nu maar gelijk een airfryer gekocht, inventum omdat deze bijzonder gunstig uit de test kwam.
Tot nu toe nog geen slechte ervaringen met de airfryer gehad, alleen de te gebruiken tijd dat is even uitproberen omdat dit op veel producten nog niet specifiek staat aangegeven.
Hij oogt goed en heeft digitale bediening waardoor alles tot op de seconde nauwkeurig is in te stellen, het bedieningsgemak is groot, de pan kan in zijn geheel of gedeeld gebruikt worden, echt een aanrader voor mensen die minder vet willen eten, deze airfryer is bijzonder geschikt voor 2 personen.

Pluspunten

  • Digitale bediening
  • Goed bakresultaat
  • Makkelijk te reinigen
  • Geen vervelende geurtjes
  • Is niet zwaar
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.S. 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht ter vervanging van een Phillips airfryer en er is geen verschil merkbaar alleen de prijs is merkbaar lager. vormgeving en afmeting vergelijkbaar. prima airfryer.

Pluspunten

  • prijs
  • vlakke panbodem
  • duidelijke temp. en tijd instelling

Minpunten

  • tot nu geen
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pelzer Jolanda 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Perfect scherm heerlijk eten en vetvrij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekregen op mijn verjaardag en ben super tevreden in alle opzichten. Het eten is heerlijk en ook is hij goed schön te maken.
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airfryer Inventum

Algemene score

9,0
Deze airfryer is een aanrader, makkelijk te bedienen en de prijs is niet te veel voor dit product is ook makkelijk schoon te makken en de digitale bediening is top en makkelijk

Pluspunten

  • Digitaal display
  • makkelijke bediening
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • weet er geen
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman Sterken 16-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goed apparaat

Algemene score

9,0
Prima lekker snel gaar ,makkelijk schoon temaken, dank zij anti aanbak laag .Prijs is hij waard .wil hem aanbevelen.

Pluspunten

  • Snel gaar en lekker bruin.
  • Handig

Minpunten

  • Lamp van temperatuur blijft knipperen
Geschreven voor: Inventum GF254HLD

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer