Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 72 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF250HL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**n@l**e.nl 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige kleine airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

10,0
Een makkelijke kleine airfryer zeer geschikt voor 2 personen . Handig om te verplaatsen en vooral het schoonmaken is een plezier in vergelijking met veel andere dure apparten. Het resultaat is echter niet klein maar gwoon supergoed als je de aanwijzingen goed volgt.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • lichtgewicht
  • neemt weinig ruimte in beslag
  • resulaat is prima

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

n**a@l**e.nl 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

had ik eerder moeten kopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

10,0
Tijdens black friday gekocht , dus heel goedkoop . Makkelijk in gebruik , en makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d**s@g**l.com 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

9,0
Perfect apparaat. We hadden een frituur maar die hebben we meteen weggegooid nadat de airfryer ook perfecte friet kon bakken. Hij kan op meerdere manieren gebruikt worden wat ook ideaal is

Pluspunten

  • Goede friet
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Airfryer 22-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

10,0
Geweldige airfryer! Heerlijke frietjes, mooie vormgeving en goede prijs. We zijn er erg blij mee 😉 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inventum 18-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

8,0
Ik vind een fijn product het stinkt niet zo hard als een friteusepan is makkelijk schoon te maken en hij maakt heerlijk frikandellen en patat had veel eerder moeten doen

Pluspunten

  • Goed
  • Goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans & Wilma 04-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weg met het frituurvet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

9,0
Na heel veel jaar de frituurpan weer uit de kast gehaald, omdat de snackbar bij ons nieuwe huis niet om de hoek zit. Maar de lucht van frituurvet stond ons al snel tegen. Een reclamespotje over een airfryer leek de oplossing te bieden. We hebben wat consumentenmeningen gelezen, en gekozen voor de Inventum GF250HL.
We sluiten ons aan bij al die positieve beoordelingen. Knapperige frites zonder vetsmaak. Echt heerlijk!

Pluspunten

  • Gezonder eten
  • Snelle bereiding
  • Precies goed voor 2 personen
  • Bakken zonder geur van vet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieanne 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

9,0
Deze airfryer is heel makkelijk in gebruik. Ideaal om lekker frietjes te bakken zonder dat heel je keuken vies wordt van het vet. Ik kan het iedereen aan raden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed op te bergen
  • Makkelijk schoon maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Renees 08-01-2021
  • Product gekocht

Compact, makkelijk schoonmaken, snel stuk

Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

3,0
Perfect ding! Compact, makkelijk schoon te maken alleen helaas wel snel kapot. Onderdelen zijn dan prijzig. Handvat is eraf komen zetten. Toch een jaartje plezier van gehad.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Snel kapot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 13-01-2021

Beste 'Renees',

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat uw Inventum heteluchtfriteuse kapot is gegaan. Heeft u hierover al contact gehad met onze afdeling Service? Wij geven namelijk standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Onze Service-collega's zijn het beste per e-mail te bereiken op service@inventum.eu en helpen u graag met een passende oplossing!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

H. van de Velde 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijn product. Ziet er mooi uit en doet wat hij moet doen.
Hij is precies groot genoeg voor 2 personen

Pluspunten

  • uiterlijk
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra jacqx 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

9,0
Super lekker wat je er in klaar maakt en makkelijk in gebruik ben er heel erg blij mee maakte voor de eerste keer bitterballen in een airfryer en yessss ze zijn niet ontploft wat met normale friteuse altijd gebeurt ben zoooo blij rn ze zijn zoooo lekker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Airfryer GF250HL 12-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Robuust

Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

9,0
Ik heb precies dezelfde airfryer aangeschaft die ik had. Heb er 8 jaar veel plezier van gehad.
Bakken,grillen en afbakken van broodjes. Teveel om op te noemen.
Het is een sterk merk!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Sekertzis 21-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit, prima prijs/kwaliteit verhouding,alleen jammer van de kleine cijfers. Kan in vaatwasser, koude zone buitenkant.

Pluspunten

  • klein,compact
  • kan in vaatwasser

Minpunten

  • kleine moeilijk leesbaar cijfers

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

H.P.Siegers 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fryer met een sierlijk uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

10,0
Geweldige mooie fryer zeer gebruiksvriendelijk en zeer veel mogelijkheden Prijstechnisch uitstekend een echte aanrader.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • graden aanduiding mag iets grotere cijfers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Archie 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

9,0
Prima snel apparaat die de snacks krokant en lekker bakt. Vandaag gekocht en uitgebreid geteste met snacks en saucijzenbroodjes.

Pluspunten

  • Snel
  • Bijna geurloos

Minpunten

  • Kleine cijfers op de knoppen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gielgul 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

air fryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

9,0
prima koop. lekkere frites. Voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Ben alleenstaand en heb weinig ervaring met koken, bakken enz.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening, kind kan de was doen

Minpunten

  • nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

passie68 03-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gezond frituren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

10,0
Vergeleken bij andere airfryers. sommige zijn duurder, andere goedkoper maar deze Inventum doet prima z,n werk voor een mooie prijs

Pluspunten

  • makkelijk
  • lekker
  • gezond
  • leuke prijs
  • variabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Leeuwarden 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

10,0
Sinds dit weekend deze inventum hetelucht friteuse in gebruik genomen en ik moet zeggen hij bevalt echt prima. Op de eerste dag kippenpoten in bereid en deze waren zo mals van binnen dat ze bijna van het bot vielen. Vandaag afbakbroodjes voor lunch en gehakt cordon bleu en oven frikandellen en friet voor diner in bereid en ook deze waren zalig. Kortom tot zover gewoon top apparaat. Enige puntje van kritiek is dat de tijd en graden cijfers erg klein zijn en niet geweldig zijn af te lezen.
Heb meerdere apparaten van inventum in huis en ook deze bevallen zeer goed. Kortom een zeer tevreden klant er bij inventum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne Joosten 28-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

10,0
We hebben de hetelucht friteuse afgelopen weekend gekocht en vandaag voor het eerst uitgeprobeerd. We hadden al eens eerder overwogen om er een aan te schaffen, omdat we de vieze luchtjes in huis altijd vreselijk vinden. We waren echter bang dat de vieze lucht zou blijven en dat de frietjes niet zo lekker zouden zijn. Nou, na vandaag zijn wij verkocht. De frietjes waren heerlijk!! Daarnaast ziet het apparaat er ook nog eens mooi uit. Wij zijn zeer tevreden :)

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geen vieze luchtjes in huis
  • Heerlijke frietjes

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Janssen 23-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch en krokant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

8,0
Hetelucht friteuse net - tegen zeer schappelijke prijs - gekocht. Eerste ervaringen, zoals bakken frites, saucijs e.d. zijn positief. Frites zijn gaar, krokant en mooi van kleur, saucijs goed op temperatuur en krokante buitenkant. Alles binnen de aangegeven tijden. Zoals bij nieuwe apparaten en de eerste ingebruikname ruikt het apparaat enigszins.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs
  • Kwaliteit gebakken produkten (tot nu toe)
  • Kompakt

Minpunten

  • Reuk (zal na gebruik wel verdwijnen)
  • Kleine cijfers bedieningsknoppen is even wennen.

Reageer

Wil Maas 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine krachtige hetelucht friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF250HL

Algemene score

8,0
Prachtige aanbieding. Kleine porties mogelijk. Snel en reukloos bakken. Voor een 2 persoons huishouden groot genoeg.

Pluspunten

  • prijs prestatie
  • energieverbruik

Minpunten

  • onbekendheid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews