Ninja Foodi AF400EU Dual Zone Airfryer - 9.5L - Black - Frituurpan

Ninja Foodi AF400EU Dual Zone Airfryer - 9.5L - Black
Ninja Foodi AF400EU Dual Zone Airfryer - 9.5L - Black
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 129,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Ninja Foodi AF400EU Dual Zone Airfryer - 9.5L - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e*********@g********14-10-2025
Een héél fijne Airfryer met 2 laden. Voorverwarmen is niet nodig en zelfs knop voor 240 gr voor extra knapperige frites. In 1 lade vlees/ vis en/ofgroenten in de andere lade frites of andere aardappelproducten, instellen op verschillende tijden en temperatuur en toch tegelijk klaar. Ideaal!!!
fam. van den Breekel01-06-2024

ninja airftyer xl

was op zoek naar een nieuwe airfryer ik kwam via internet dij deze uit een super machine met vele functies en fijn dat hij twee bakken heeft die apert kunt regelijn
Pluspunten
  • werk fijn
  • is heel stil bij gebruik
  • vele mogelijk heden
Minpunten
s******************@g********21-07-2023

Airfryer Ninja

Na lang wikken en wegen besloten deze Airfryer aan te schaffen. Ik heb deze ook meteen uitgeprobeerd en ben erg tevreden hoe de gerechten uit de pannen komen. Tip: wel even handleiding doorlezen voor betere resultaten
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • Gerecht komt lekker krokant uit pan
Minpunten
  • grootte van de pan is ev wennen
  • lengte snoer. Had wel iets langer gemogen