Philips 3000 Series HD9200/90 Airfryer Compact - 4.1L - Black - Frituurpan

Philips 3000 Series HD9200/90 Airfryer Compact - 4.1L - Black
Philips 3000 Series HD9200/90 Airfryer Compact - 4.1L - Black
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 109,99 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 3000 Series HD9200/90 Airfryer Compact - 4.1L - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Frans D.29-02-2024

Ontdekking

Na 8 jaar was mijn oude airfryer (Inventum) defect en zag de Philips HD9200/900 in de aanbieding. Wat een goed besluit om dit apparaat aan te schaffen. Echt een geweldige kwaliteit. Frietjes en kippendrums komen er heerlijk knapperig uit en de machine is gemakkelijk schoon te maken. Een aanrader dus!
Pluspunten
  • Hoge kwaliteit
  • Niet meer voorverwarmen
  • Makkelijk schoon te maken / houden
Minpunten
  • de plaats van de knoppen
Bart Doets23-05-2021

Niet voor verzienden

Mijn vorige airfryer was zo'n beetje het oermodel van Philips, waar iets mechanisch aan stuk was. Toen we deze nieuwe eenmaal in gebruik hadden bleken de instelknoppen (temperatuur en tijd) eigenlijk niet makkelijk afleesbaar. Kwestie van altijd je leesbril ervoor moeten pakken, als je geen leesbrilgebruiker bent zal je met dit apparaat geen probleem hebben.
Minpunten
  • Leesbril nodig voor instellen