Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL - Reviews

  • Test panel 8,1 mrt 2021
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patricia 24-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie en luxe goedwerkende Aerofryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

9,0
Ik heb de Aerofryer Deluxe xxl een paar weken mogen testen en het is een fijn apparaat,voor verwarmen was niet nodig . Super handig vind ik de 8 bakprogramma's die erop zitten waardoor het eten er perfect uitkomt . Wat ik ook fijn vind aan deze Aerofryer is dat als je tussendoor even kijkt of om wil schudden het apparaat uitslaat en meteen weer aanslaat als je de lade weer dicht doet.De lade gaat iets wat stroevig dat is even wennen en het enigste minpuntje wat ik ervan vind.Het apparaat is makkelijk schoon temaken,geen vieze luchtjes en een fijne display,grote bak en een zeer duidelijk eindsignaal

Pluspunten

  • Programma's
  • Mooi uiterlijk
  • Geen vieze luchtjes
  • Makkelijk schoon temaken
  • Fijn display

Minpunten

  • Iets wat stroevige lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Tina72 03-04-2021

Dank u wel

Reageer

Ronald Ka 21-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Bakt goed. Lekker groot. Bediening minder intuïtief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

8,0
Uitstraling
Inmiddels drie weken in bezit en uitgebreid getest.
RVS buitenkant en zwarte display geven strakke en moderne uitstraling. Bak trek je er niet makkelijk uit. Klinkt een beetje blikkerig en goedkoop. Ook even wennen dat er een klein schuifje zit om de mand los te maken van de bak.

Bediening
Geen aan/uit-knop. Kostte ons even tijd voordat we ontdekte dat met een tik op de display het apparaat aanspringt. En zet je hem uit, moet je even door hebben dat hij nog 20 of 30 sec. doorgaat voordat hij echt afslaat. Wennen dus. Diverse voorgeprogrammeerde. Ook zonder deze standen is hij eenvoudig te bedienen. Prettig grote cijfers voor temperatuur en tijd, stukken beter dan mijn huidige Airfryer.

Gebruik
Maakt behoorlijk wat lawaai, dus wij hebben hem naar de bijkeuken verbannen. Wat echt super is, is het formaat van de mand. Voor vier personen kunnen we nu in een keer de friet bakken. Goed resultaat Ook snacks (kroketten en bitterballen) gaat top. Met groenten (wortel, zoete aardappel en pastinaak) was het nog even zoeken naar de juiste tijd. Nieuwe toepassing voor ons was het oppiepen van bolletjes van een dag oud. Gaat aanzienlijk sneller dan met de oven.
Naast formaat, is een tweede pluspunt de constructie van bak en mand. Mijn huidige Airfryer heeft een mand met een soort gaasstructuur die dichtslibt en moeilijk schoon te maken is. Dit apparaat heeft geponste gaatjes, iets groter dan het gaas. Daardoor is hij aanzienlijk eenvoudiger schoon te maken.

Conclusie
Voelt als een middenklasser, even zoeken naar bediening, goed bakresultaat. Dubbele punten voor formaat en eenvoud van reiniging

Pluspunten

  • formaat XXL
  • Moderne uitstraling
  • eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • bak is gaat wat stroef
  • display niet erg intuïtief
  • voelt wat blikkerig aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Will 17-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

8,0
Na mijn eerdere ervaring met een Philips XXL airfryer, die precies na de garantie periode kapot ging, kreeg ik de kans om de PRINCESS DIGITAL AEROFRYER DE LUXE XXL een periode te testen van Kieskeurig.
Tot op de dag van vandaag gebruik ik de Airfryer bijna dagelijks, s'morgens heerlijk afbakbroodjes, zondags een gekookt eitje en voor het avondeten kook ik regelmatig aardappels (in de schil koken en daarna pellen, dan hoef je geen zout te gebruiken dus een stuk gezonder en heel lekker).
Door de grote inhoud van de mand kan er een behoorlijke hoeveelheid tegelijk bereid worden, zelfs friet wordt in grote hoeveelheden (ca. 1kg) toch krokant (wel regelmatig schudden) en dit alles zonder een vieze frituurlucht.
Het digitale display is overzichtelijk en gemakkelijk in te stellen met de voor-ingestelde programma's en eenvoudig aan te passen.
De buitenkant van het apparaat is vlak zonder uitstekende knoppen dus gemakkelijk schoon te houden, de mand en de lade kunnen in de vaatwasser, dus gemakkelijk en hygiënisch.
Kortom een top apparaat.

Pluspunten

  • mooi disign
  • snel warm/heet
  • eenvoudige reiniging
  • geen baklucht
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • lade gaat stroef open (klemt een beetje)
  • de lade valt als het ware uit de rails
  • icoontjes slecht zichtbaar
  • handleiding summier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angelique 16-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De Princess Aerofryer....een échte alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

8,0
De Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL heeft een strak en mooi design.Op de display zijn de temperatuur en tijd goed en makkelijk te bedienen , maar de overige functies zijn niet zo duidelijk zichtbaar. Ik heb zelf nauwelijks gebruik gemaakt van de voorgeprogrammeerde functies. Ik stelde de Aerofryer in, aan de hand van de verpakking van het te bereiden produkt. Frietjes, snacks en broodjes worden goed gaar en lekker krokant. Frietjes moesten wel langer dan de verpakking aangaf, maar de afbakbroodjes waren juist sneller klaar, dus daar moet je een beetje je eigen weg in zien te vinden. Deze Aerofryer heeft in ieder geval meer dan voldoende capaciteit om voor ons gezin, bestaande uit 4 personen, bijvoorbeeld voldoende frietjes in een keer klaar te maken. Tijdens het bereiden van het gerecht, maakt het apparaat wel flink wat geluid, dat als irritant gezien kan worden. Daarin tegen heb je helemaal geen last van vieze geurtjes nadat je de Aerofryer hebt gebruikt. De mand is heel ruim, waardoor alles even goed gaar en krokant wordt. De lade is wat lastig uit de Aerofryer te halen, je moet er behoorlijk hard aan trekken. Verder zijn de lade en de mand helemaal uit de Aerofryer te verwijderen, waardoor je alles goed en eenvoudig schoon kunt maken.
Dit was voor mij de allereerste keer dat ik een airfryer gebruikte en ik ben echt fan! Hij werkt gewoon makkelijk, goed en is erg makkelijk schoon te maken. Een uitgebreidere gebruiksaanwijzing had ik wel prettig gevonden, ook omdat voor mij alles nieuw was, maar al met al heeft deze Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL naar mijn mening een prima prijs-kwaliteitverhouding en is dus zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Bakcapaciteit
  • Design
  • Makkelijk schoonmaken
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geluid
  • Lade moeilijk erin en eruit
  • Geen duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carolien 15-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader! Grote capaciteit en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

9,0
De aerofryer heeft een mooi design, waardoor het niet erg is als deze in zicht blijft staan op het aanrecht.
Het heeft een helder en duidelijk scherm. Het is goed af te lezen. Alleen in het begin even zoeken naar de menuknop. Ideaal dat er verschillende voorgeprogrammeerde programma’s zijn.

De capaciteit is super. Er past echt veel in. Ook is het zelfs groot genoeg om een quiche in te maken. Ik heb verschillende dingen geprobeerd. Quiche, aardappelproducten maar ook fruitflapjes en broodjes. Het resultaat is top! Het heeft vaak kortere baktijd nodig dan een oven en ook voorverwarmen is niet direct nodig.

Hij geeft geen vieze luchtjes. Alleen bij het opstarten is het alsof hij opstijgt. Hij maakt dan veel geluid.
Het openen van de bak, gaat wat stroef, maar went wel.
Ik vind het fijn dat hij de tijd neemt voor het afkoelen en dan automatisch uitschakelt. Hij geeft ook duidelijk aan, als hij klaar is met een luide piep.

De buitenkant wordt niet heet. Dit is prettig en geeft een veilig gevoel met kleine kinderen.

Na gebruik is het apparaat makkelijk schoon te maken, doordat de bak en de mand volledig verwijderbaar zijn uit het apparaat. Een natte doek voldoet soms al. Ook de platte bodem (geen draadwerk) van de bak, is erg handig met schoonmaken.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Grote inhoud

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kristie Beijeman 15-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prachtig design, doet wat hij belooft!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

9,0
De Princess digital Arerofryer doet precies wat hij belooft, alles snel gaar en krokant .

De Princess digital Aerofryer Deluxe XXL heeft een mooi ontworpen design. Zilverkleurig met een groot en duidelijk display. De handleiding is makkelijk te volgen en de digitale grote blauwe tiptoetsen zijn logisch en makkelijk in het gebruik. Het eruit halen van de slede heeft even uitleg nodig. Het mandje zelf is ruim, voldoende groot voor 4 personen frites of 4 pistoletjes. Ik maak wel het mandje na elk gebruik even schoon, wat eigenlijk erg makkelijk en simpel gaat. De slede (of de pan) heeft een vlakke bodem, een hele verbetering met mijn vorige airfryer waar veel sneller restjes aan richels bleven zitten. Deze Princess is daardoor veel makkelijker schoon te houden. In ons gezin met 2 kinderen maken we veel warme pistoletjes voor het ontbijt. Het werd gelijk duidelijk dat dit sneller gaat dan ik verwachtte waarbij de broodjes er gaar en knapperig eruit komen. Ik mis wel een vooringesteld programma hiervoor. En in het weekend natuurlijk de ‘verplichte’ patat. Omdat de maat van het mandje extra groot is, past er voldoende frites in voor ons vieren. Wel 1 of 2 keer tijdens het bakken schudden, maar dan heb je ook voor het hele gezin lekkere frieten. Het standaard programma voor het bakken van frites staat op 20 minuten, dat is echt te lang. Bij ons is na 10-12 minuten de ovenfrites helemaal perfect en zonder allerlei luchtjes. Ondanks dat we een grote keuken hebben, hebben we de aerofryer in de bijkeuken gezet, hij maakt namelijk wel tamelijk veel lawaai.

Pluspunten

  • bakt goed krokant
  • voor geprogrammeerde programma's
  • mand en bak goed schoon te maken

Minpunten

  • maakt beduidend meer geluid
  • mand gaat best zwaar open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Xiendao 15-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snelle en compacte XXL Aerofryer

Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

7,0
Bij het uitpakken van de Princess Digital Aerofryer Deluxe XXL ben ik blij verrast over hoe deze er in het echt uit ziet. Een mooi, stijlvol apparaat(je), welke qua formaat perfect tussen mijn aanrecht en keukenkastje in past. Hij lijkt op het oog een stuk groter dan mijn huidige aerofryer, echter wanneer ze naast elkaar staan, blijken de buitenafmetingen amper van elkaar te verschillen. Een aangename bijkomstigheid, gezien het feit dat dit een XXL uitvoering betreft. Ondanks dat ik geen fan ben van RVS (iets met vingerafdrukken en poetsen ;)), moet ik eerlijk bekennen dat deze Aerofryer een luxere uitstraling heeft t.o.v. mijn huidige, geheel zwarte, aerofryer en het design mij meer aanspreekt. Na het lezen van het bijgeleverde boekje, de benodigde voorbereidingen getroffen, zodat ik snel aan de slag kan.

Als eerste viel mij op dat het openen van de lade zeer stroef gaat. Ik heb beide handen en behoorlijk wat kracht nodig om deze uit het apparaat te trekken, wat overigens gepaard gaat met een behoorlijk kabaal. Het mechanisme lijkt na een flink aantal keren gebruik iets minder stroef te gaan, echter heb ik nog steeds beide handen nodig om de lade eruit te trekken (en terug in het apparaat te doen). Wat mij betreft een minpunt wat betreft gebruiksgemak.

Eenmaal de lade gevuld, met mijn gebruikelijke portie friet, besef ik pas echt wat een verschil aan capaciteit deze heeft t.o.v. mijn huidige. Op het digitale touch display kies ik het programma voor friet en wacht ik netjes tot het signaal klinkt dat het programma klaar is. Bij het opstarten van het programma valt mij overigens op dat deze Aerofryer behoorlijk wat meer geluid produceert dan mijn huidige (93dB t.o.v. 74dB). Zelf ben ik overgevoelig voor auditieve prikkels, wat maakt dat ik de deur van de woonkamer op een kier zet, zodat ik er niet al te veel hinder van heb. Nadat het signaal klinkt dat de frietjes klaar zijn en ik de lade open, zie ik dat de frietjes rondom super knapperig zijn en had ik ze achteraf gezien zelfs iets minder lang hoeven bakken dan de voorgestelde 20 minuten. Deze snelle(re) baktijd is zeker een groot pluspunt wat mij betreft!

Verder heb ik er van alles en nog wat in gebakken: van (plantaardige) burgers tot aan gevulde champignons en van gegrilde ovengroenten tot aan zelf gemaakte verse broodjes. Alles komt er snel(ler) en krokanter uit dan uit mijn huidige aerofryer. Het digitale touch bedieningspaneel met 8 voorgeprogrammeerde programma’s vind ik persoonlijk erg prettig werken en is ook voor mijn neefjes makkelijk te bedienen. Het schoonmaken van de lade is zo gedaan: even wat heet water en afwasmiddel erin en zowel het mandje als de bak waar het mandje in hangt, zijn binnen no time met de hand schoongepoetst. Over de duurzaamheid kan ik helaas niets zeggen, gezien de tijd dat ik deze in bezit heb (gehad).

Pluspunten

  • Snelle(re) baktijden
  • Design
  • Grote bakcapaciteit
  • Digitaal touch bedieningspaneel
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Lade eruit halen: 2 handen + veel kracht nodig
  • Lade erin doen: gaat stroef + 2 handen nodig
  • Produceert veel geluid (93dB)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jopiewaal60 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super aerofryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

9,0
Wij hebben de aerofryer nu een paar weken in ons bezit en gebruiken hem bijna dagelijks, hij bevalt ons perfect.
Het digitale display is overzichtelijk en makkelijk te bedienen, het nadeel hierbij is het zeer luide geluid bij het aanraken van het scherm.
De capaciteit van de aerofryer is ruim voldoende voor vier personen.
Het bakresultaat is verbluffend.
Patat en snacks zijn knapperig en bruin.
De baktijd van de patat en snacks is langer dan wij gewend met onze eigen airfryer, die we al 5 jaar gebruiken en de baktijd is ook langer dan op de verpakking van de producten vermeld staat.
Vlees is lekker sappig, mooi bruin en niet droog, ziet er lekker uit, is gaar en smaakt overheerlijk.
Broodjes en muffins zijn perfect te bereiden.
Het keuzemenu is uitgebreid, makkelijk, maar bakken kan ook prima zonder het keuzemenu.
Het frituren met lucht geeft een perfect resultaat en zonder toevoeging van vet, dus veel gezonder dan een gewone frituurpan.
De aerofryer heeft een mooi design en is zeer gemakkelijk te reinigen.
Zowel het mandje als de binnenpan zijn binnen enkele tellen brandschoon door de antiaanbaklaag en dat zij we beslist niet gewend van onze eigen airfryer.
Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk reinigen
  • Design

Minpunten

  • Hard aanraak geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Silvie van Ruth 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie gebruiksvriendelijke Aerofryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

8,0
Het design van de Aerofryer is erg mooi. Bij aanvang is het wel zoeken naar de "aan" knop, deze is alleen in het donker goed zichtbaar. De programma's zijn erg handig, maar je kunt ook zelf de temperatuur en een tijd ingeven. Opwarmen is niet echt noodzakelijk omdat het in verhouding een kleine inhoud is. De capaciteit is bij deze XXL versie groot. Je kunt een zak diepvriesfriet van 750 gram in één keer bakken. De friet wordt dan lekker krokant met het gebruik van de voorgeprogrammeerde frietstand. De prestaties van de Aerofryer zijn erg goed, vanalles geprobeerd, van afbakbroodjes / worstenbroodjes, gebakken aardappeltjes (rauw in de pan) tot een ovenschotel. Allemaal even smakelijk. Dit is een blijvertje! Vlees bakken en/of opwarmen van een restje gaat perfect en heeft een hele goede smaak. Een klein nadeel zijn de 5 wel erge harde piepen als de Aerofryer klaar is. In heel het huis te horen, dat mag best wat minder luid of instelbaar. En tot slot is het schoonmaken een makkie, echt zo gebeurd vanwege de antiaanbaklaag.

Pluspunten

  • Bakt krokant
  • Snel klaar
  • Mooi design
  • Uitgebreide voorgeprogrammeerde programma's

Minpunten

  • Luide piepen als hij klaar is, niet instelbaar
  • standby knop bijna niet te zien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 13-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Luxe multifunctionele Aerofryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

8,0
Vanuit Kieskeurig deze Digital Aerofryer de luxe 2 weken mogen testen.

De oven ziet er aan de buitenkant mooi afgewerkt uit. Dit komt door de RVS afwerking aan de voorkant van het apparaat. Het display aan de voorkant maakt de uitstraling compleet. Het geluid van het display is wel hard en helaas niet in te stellen.

Het apparaat bestaat uit de behuizing met hierin de “lade”. In deze lade zit nog een binnenbak die uitneembaar is. Dit gaat door middel van een vergrendeling. Hier lijkt wat spelling in te zitten maar werkt verder goed.
De binnen mand is erg groot en er kan dus veel in. Een zak van 750g ging er makkelijk in en zelfs 1kg is geen probleem. Hier dien je uiteraard wel de baktijd wat op aan te passen en tussentijds een paar keer doorschudden.

Bij ons was de patat niet overal even goed gebakken maar dit voorkomen je dus door iets vaker te schudden. 2de keer was het gewoon goed.
Voor hapjes(bittergarnituur, worstenbroodje, etc) werkt deze Aerofryer echt perfect. Je kunt ze er zo inleggen zonder eerst voor te hoeven verwarmen.
Ook groenten en kip komen er heel goed en lekker uit!

Het schoonmaken van de Aerofryer zelf is makkelijk te doen. Je klikt de lade en de binnenbak los en kunt ze afwassen.

Deze mooie multifuntcionele Aerofryer is zeker het aankopen waard!

Pluspunten

  • Design
  • Grote inhoud
  • Snel lekker hapjes
  • Makkelijke schoonmaak
  • Gebruik

Minpunten

  • Geluid display
  • Geluid werking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Emstelon 13-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige toevoeging in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

7,0
De Princess Digital Aerofryer Deluxe XXL heeft een prachtig design met zwart en rvs combinatie. Echt een luxe uitstraling en staat mooi op de aanrecht.
Het display ziet er ook mooi uit, met 8 handige voorgeprogrammeerde opties waarmee je diverse producten of gerechten zou kunnen maken.
De temperatuur en tijd is duidelijk zichtbaar maar de rest van het display niet. Dat vind ik wel een tegenvaller, want er zit geen fysieke aan/uitknop. Op het display zit een aan tiptoets, echter is het gokken om raak te drukken als de keukenomgeving licht is. In het donker wel te zien, maar overdag niet. Als alles goed verlicht zou zijn is de bediening overigens eenvoudig.
Of je deze voorgeprogrammeerde opties gaat gebruiken, is nog maar de vraag omdat elk gerecht een andere instelling nodig heeft.
De Aerofryer is groot genoeg voor een gezin van 4 á 5 personen en is lekker snel tot een gewone oven om snel wat broodjes af te bakken.
Je kunt er echt veel producten in afbakken en frites komt er krokant uit(bij grote hoeveelheden geregeld opschudden), maar ik blijf er bij dat je temperatuur en tijd zelf het beste kan instellen. En geregeld controleren of het gerecht al goed is.

De Aerofryer maakt best veel lawaai, maar volgens mij hebben alle Airfryers dit probleem. Er moet toch een luchtverplaatsing komen.
Qua lucht in de keuken valt ook wel mee, maar je moet wel uitkijken met vette producten.
Bij deze producten komt de vet vrij en komt tegen het verwarmingselement waardoor je rookontwikkeling krijgt in de keuken.

Schoonmaken is gemakkelijk en snel gedaan.

Verder moet je vrij hard trekken aan handgreep om de pan uit de Aerofryer te krijgen. Voor oudere mensen misschien een probleem.

Deze Aerofryer heeft zo zijn voor- en nadelen maar doet niet onder voor de duurdere merken.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Mooi design
  • Gezonder dan frituren of
  • Snel broodjes afbakken
  • Bediening eenvoudig

Minpunten

  • Hard trekken om pan te verwijderen
  • Diverse icoontje op display slecht zichtbaar
  • Geen duidelijke gebruikershandleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Minkhorst 12-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie solide ogende Princess Aerofryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

8,0
De Aerofryer beschikt over een duidelijke digitale display die gemakkelijk en logisch te bedienen is.
Doordat ik de XXL uitvoering getest heb is de capaciteit meer dan voldoende.
De Aerofryer presteert uitstekend, vlees blijft lekker sappig maar schroeit wel goed dicht.
Worstenbroodjes blijven krokant en smakelijk. Frites kwamen krokant en knapperig uit het apparaat. Fijn dat je al deze producten caloriearm en smakelijk kunt bereiden door te frituren met hete lucht.
Nadeel is dan wel dat de Aerofryer ongeveer evenveel geluid maakt als de afzuigkap.
De verschillende functies zijn makkelijk in te stellen en werken naar behoren.
De grote / diepe lade biedt genoeg ruimte voor een recept voor 4 personen en is gemakkelijk te hanteren. Dit doordat het mandje gemakkelijk los te koppelen is. Jammer is daarbij wel dat het afsluitbare kapje over de vergrendelknop wat goedkoop oogt.
Het schoonmaken van de lade is in een handomdraai gebeurd. Een beetje afwasmiddel en heet water in de lade, omspoelen, afdrogen en klaar.
Het Design van het apparaat spreekt mij aan, oogt stevig, staat stabiel en past in veel interieurs.
Voordeel is ook dat op het RVS geen vingerafdrukken achterblijven zodat het apparaat er netjes uit blijft zien.

Pluspunten

  • design
  • duidelijke display
  • geen vingerafdrukken op RVS
  • smakelijke producten
  • Veilig door stabiele antislip voetjes

Minpunten

  • geluid
  • kapje over vergrendelknop oogt goedkoop
  • geen geluidsignaal als product klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob25 11-03-2021
  • Product getest

Frituren met lucht

Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

9,0
Ik vind de aerofryer echt geweldig!
Wij hebben nu ongeveer 3 verschillende aerofryers gehad en deze is wel echt het beste.

Deze aerofryer ziet er mooi en stevig uit. Hij past erg goed bij al onze apparaten omdat deze allemaal zwart/zilver zijn.
Het digitale display vind ik zelf ook erg fijn in gebruik. Alles staat duidelijk aangegeven en je hoeft niet hard te drukken om een programma te kiezen.
Wat ik zelf ook fijn vind is de capaciteit. Met een gezin van 4 heb je de xxl variant nodig wil je iedereen tegelijk eten serveren.

Als eerste hebben wij natuurlijk frietjes geprobeerd. Onze vorige twee aerofryers duurde 45 minuten en nog was het friet slap. Met deze xxl aerofryer waren de frietjes binnen 10 minuten klaar en heerlijk krokant.
Kippendrumsticks zijn via het ingestelde programma binnen 20minuten kroktant en gaar. En ook cupcakes hebben wij geprobeerd en ook dit was met het juiste programma echt een makkie.
Je proeft dat het eten gezonder smaakt doordat het niet vet meer is. Het frituren met lucht is voor ons echt een pluspunt aangezien je de kinderen wat lekkers wilt geven, dat ook gezond is.

Het schoonmaken is een kleine moeite omdat de bak erg makkelijk losgemaakt kan worden. Even een sopje en hij kan weer verder.

Wij hebben deze aerofryer mogen testen en zijn zeer tevreden over zijn resultaten.
Wij raden zeker aan!

Pluspunten

  • Knapperige friet
  • Snel gaar
  • Zonder vet dus gezonder
  • Veel capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie Brakkee 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Aerofryer met veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

7,0
Nadat mijn oude Philips Airfryer na 7 jaar het had begeven ben ik op zoek gegaan naar een betaalbare Airfryer. Zo ben ik op de Aerofryer van Princess gekomen. Ben er tot nu toe blij mee. Ben zeer verrast over hoe de Aerofryer werkt.

Patat en aardappelkroketjes word zijn knapperig en niet vet. De Aerofryer heeft een flinke inhoud, waardoor je gerechten voor meerdere personen tegelijk kan maken. Het is nog even zoeken hoe je het beste je vlees en vis kan bereiden. Mijn ervaring tot nu toe is dat je snel geneigd bent om de tempratuur te hoog te zetten.

Het digitale display werkt prettig en simpel, je kunt wel makkelijk de temperatuur en tijd instellen. De Aerofryer heeft geen aan en uit knop, het apparaat schakelt zichzelf naar 20 seconden uit .
Het is een goed product: geen vieze geur, redelijk stil, kan veel in, makkelijk schoon te maken en erg handig in gebruik!

Wil je geen €200,- besteden aan een Aifryer dan is de Princess Aerofryer Deluxe XXL een zeer goed alternatief.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Prijs
  • Inhoud van het mandje
  • Makkelijk te bedienen
  • Schoonmaken

Minpunten

  • Tempratuur
  • Mooi design maar ook groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

b-SONder 07-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grote, gezins Aerofryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL

Algemene score

8,0
Deze Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL, is geschikt voor een (gemiddeld) gezin.
Het digitale display is duidelijk en overzichtelijk en door een ieder gemakkelijk te begrijpen.
Stekker erin en het display licht op en is klaar voor gebruik. Zowel de tijd als temperatuur zijn snel en gemakkelijk in te stellen d.m.v. met de vinger op het daarvoor bestemde gedeelte te toetsen.
In de grote lade past met gemak een gehele zak friet, waardoor je niet in etappes hoef te "bakken". Olie of vet zijn overbodig, terwijl de smaak optimaal wordt. Als we het hebben over de krokantheid van de producten, ben ik minder enthousiast. De aangegeven tijd op de zak van friet of aardappelproducten is niet voldoende. Mijn ervaring is dat ik er gemiddeld 5-10 minuten bijdoe om ervoor te zorgen dat mijn producten de gewenste krokantheid bereiken. De smaak is overigens wel top en goed heet. Ik heb de fryer in onze garage gezet om geen "frituur"geur in huis te hebben. Maar ik moet zeggen dat de geur enorm meevalt.

Laten we het dan eens over het design hebben. Ik vind de fryer een mooi uiterlijk hebben. Zwart met chroom. Alleen jammer dat er afdrukken van vingers op het chroomgedeelte achterblijven. Deze niet gemakkelijk weg te poetsen, helaas. De verschillend functies en display zijn gemakkelijk in gebruik en door een ieder snel te begrijpen. Het geluid van het instellen is erg aanwezig. Dat geldt ook voor het geluid tijdens het fryen. Dat had m.i. wel wat minder gemogen.

Het schoonmaken is een relatief snel klusje, tenminste als je dit direct na het fryen doet. De bak is er gemakkelijk uit te halen en met een sopje te reinigen.

Al met al een goed Airfryer, maar of hij beter is dan zijn concurrenten????? Ik weet het nog niet zo zeker.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksgemak
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Niet helemaal krokant -> langere tijd nodig
  • Geluid erg aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer