Aarke Carbonator Pro - Matte Black - Frisdrankapparaten

Aarke Carbonator Pro - Matte Black
Aarke Carbonator Pro - Matte Black
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 299,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Aarke Carbonator Pro - Matte Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s**************@g********23-09-2024
3.0

Veel te duur voor veel te weinig koolzuur.

3.0
De Aarke Carbonator Pro is z'n geld niet waard. Tijdens een vakantie waren we op bezoek bij een familie met een Sodastream. Heerlijk koud bruisend water bij het avondeten. We kregen wel de tip om een variant met een glazen fles te kopen. Thuis op zoek gegaan en na lang wikken en wegen de Aarke Carbonator Pro gekocht. Wat een tegenvaller: 1. De hoeveelheid koolzuur verschilt sterk per keer. Je moet meestal twee keer lang drukken om wat koolzuur in de fles te krijgen. 2. Bij de Sodastream zag je keurig op een display hoeveel koolzuur je had toegevoegd. Zoiets simpels moet makkelijk kunnen voor deze prijs. 3. De flessen zijn niet uitwisselbaar met andere Aarke producten. Totaal niet duurzaam en ronduit een slecht ontwerp. Een glazen fles is prima voor in de koelkast, maar niet ideaal om mee te nemen. Er passen echter geen andere flessen op dit apparaat. Tip van Aarke was om het uit de glazen fles over te schenken. 4. Extra flessen zijn belachelijk duur. Kortom: kijk nog even verder en maak niet dezelfde fout als wij.
Pluspunten
  • Glazen fles
Minpunten
  • Lekt
  • Weinig koolzuur
  • Te duur
  • Flessen niet uitwisselbaar