Meest populaire keuze
Bekijk product 8.6(10)
Sansbeauté EssentiaPRO® Hair Dryer - 2000W - Ionic - 3 Attachments - White - Föhns
Fijn gebruiksgemak
Eindelijk een föhn die niet aanvoelt als een baksteen. Ik gebruik hem elke ochtend en de bediening is heel intuïtief. Het resultaat is vergelijkbaar met veel duurdere merken die ik in het verleden heb gehad. Vooral de combinatie van een krachtige luchtstroom en een diffuser die de natuurlijke vorm van mijn haar respecteert, vind ik erg fijn.
Pluspunten
- Mooie prijs-kwaliteitverhouding voor een föhn die professioneel aanvoelt. Snel resultaat bij zowel drogen als stylen.
- Effectieve ionische werking tegen statisch haar. De opzetstukken voelen robuust aan en vallen er niet af.
Minpunten
- De hoogste warmtestand is erg intens; ik gebruik bijna altijd de middelste stand om mijn haar te sparen.
- Het snoer zou voor mij net iets langer mogen (het is nu standaardlengte)
- maar dat is een klein detail.
Premium
Ik gebruik de Sansbeauté Föhn met Diffuser nu een tijdje en over het algemeen ben ik er erg tevreden over. Ik heb zelf krullend haar. Het design is mooi en heel slank, waardoor hij prettig in de hand ligt en weinig ruimte inneemt. Hij ziet er modern en stijlvol uit. Het enige kleine minpuntje is dat het plastic wat goedkoop aanvoelt, waardoor hij iets minder luxe overkomt.
Qua prestaties is hij erg krachtig en droogt hij mijn haar snel. Daarnaast is hij eenvoudig in gebruik, met duidelijke standen die makkelijk te bedienen zijn. Zonder accessoires is hij niet heel luid, wat fijn is. Wanneer je er accessoires op zet, zoals de diffuser, kan hij wel wat meer geluid maken.
Al met al vind ik het een hele goede föhn die snel zijn werk doet en makkelijk te gebruiken is. Zeker een aanrader als je een krachtige en praktische föhn zoekt.
Pluspunten
- Design
- Geluid
- Makkelijk te gebruiken
Zeer handige Föhn met fijne hikpstukken
k heb de Sansbeauté® EssentiaPRO nu een aantal weken in gebruik en ben er erg blij mee.
De bouwkwaliteit is uitstekend en het apparaat voelt lekker en gebalanceerd in de hand. Een specifiek punt dat ik echt moet benadrukken, is hoe handig de magnetische hulpstukken zijn. Het voelt heel "hufterproof". Door het krachtige magnetische systeem krijg je geen slijtage en zal dit jaren mee gaan. Het is ook super handig dat je de hulpstukken 360 graden kunt draaien terwijl ze op de föhn zitten, zodat je altijd de juiste hoek te pakken hebt voor het stylen.
Ik merk dat mijn haar veel minder statisch is sinds ik deze föhn gebruik, waarschijnlijk door de ionische technologie die erin zit. Ook het geluidsniveau valt me alleszins mee; het is een zachter, minder irritant geluid dan ik gewend ben. Ik ben er echt ontzettend blij mee en ik merk dat ik nu vaker de tijd neem om mijn haar echt mooi in model te brengen in plaats van het alleen maar even snel droog te blazen."
Pluspunten
- Magnetische hulpstukken zijn makkelijk te wisselen
- gekleurde led lamp voor warmtestand is erg duidelijk
Minpunten
- Prijs
Prachtige föhn die ook nog is goed werkt.
ik zocht toevallig naar een fohn die goed werkt en bij mijn haar past. De Sansbeautè föhn met diffuser scoort op beide punten. Het is zo’n apparaat dat je zonder schaamte op je plank laat liggen, hij oogt luxe.
Ik stijl mijn haar bijna dagelijks en wissel tussen een gladde blow-out en natuurlijke waves. Wat me meteen opviel is hoe intens en snel de luchtstroom aanvoelt.
Het doet meteen zijn werk, qua geluid is ie niet stil dus daar moet je wel tegen kunnen.
Mijn haar voelde er zelfs voller door, voor mij deed de intense stand duidelijk mijn haar ten goede.
Wat ik ook fijn vind: hij wordt snel warm, maar nooit te heet. Mijn hoofdhuid is vrij gevoelig, dus dat is voor mij een groot pluspunt. Daarnaast is hij compact genoeg om mee te nemen in een weekendtas.
Na een paar weken gebruik merk ik dat mijn haar minder droog aanvoelt en langer in model blijft. Verwacht geen magische salon resultaten zonder techniek, maar als tool is dit echt een upgrade. Stijlvol en ook nog is functioneel!
Pluspunten
- Mooi
- Goede functionaliteit
Minpunten
- Lawaai
Aanrader!
Ik heb hem nu twee weken ongeveer. ik heb zelf erg dik en vooral veel haar, ik wil wel graag mijn haar stijlen maar dan moet het eerst goed droog zijn en de verschillende föhns die ik hiervoor had waren gewoon niet krachtig genoeg. En het alternatief vond ik gewoon veel te duur. Maar de prijs voor de Sansbeauté is echt voor wat je krijgt gewoon hartstikke goed! Ik kan nu ook gewoon in de avond mijn haar wassen want het stijlen met deze föhn is geen tijdrovende klus meer.
De föhn zelf is fijn in gebruik, hij is licht maar voelt wel stevig aan. Op de achterkant zie je aan de kleur welke stand je hebt qua temperatuur (handig). De opzetstukken (2 stuks) gaan met een magneet vast en dat werkt echt goed. Je kan op de achterkant met een knop de temperatuur instellen wat ook heel simpel werkt en fijn is. En de kracht is gewoon echt helemaal top! Nu is föhnen geen straf meer.
Pluspunten
- Krachtige motor
- Led indicator voor warmtestand
- licht gewicht
- magnetische opzetstukken
De Sansbeauté fohn nu enkele weken in gebruik en wordt dagelijks gebruikt binnen ons huishouden. De Fohn beschikt over een lang snoer en is ligt van gewicht waardoor je moeiteloos kan fohnen, zonder dat je vermoeide armen krijgt! Enorme pluspunt is dat de opzetstukken magnetisch zijn en dus makkelijk verwisselbaar, en niet zomaar loslaten tijdens het fohnen! De diffuser bevalt prima. De fohn beschikt over 3 warmte standen, waarbij bij ons de middelste stand het meest gebruikt wordt!
Samengvat; Een fijne en moderne fohn, waar wij erg tevreden mee zijn!
Deze föhn is geweldig! Aanrader!
Ik heb de Sansbeauté EssentiaPro föhn nu een paar weken in gebruik en ik ben helemaal fan! Hij droogt mijn haar snel met z'n 2000W-motor en de krachtige luchtstroom, mijn haar is veel sneller droog dan met mijn vorige föhn.
Dit is helemaal ideaal met kinderen die hun haar liever niet willen drogen na het douchen! En omdat hij zo licht is kunnen de kinderen er zelf ook mee aan de slag, want deze föhn is hartstikke veilig voor nieuwsgierige kinderhandjes!
Hij is heel stil, ligt prettig in de hand en heeft een lang snoer voor makkelijk gebruik. De lucht zuigt hij aan via de handgreep. Ik weet het, dat klinkt gek, maar het werkt fantastisch! Nooit meer haren die verbranden in de föhn waar het hele huis naar gaat stinken.
Er zitten twee (magnetische!) opzetstukken bij: de diffuser voor pluisvrije krullen en meer volume in mijn haar, en de concentrator voor het snelle werk.
Hij heeft drie standen (koud, warm, heet) en heeft drie snelheden. Hij heeft een goed zichtbare én hele mooie LED-indicator op de achterzijde, waaraan je meteen de warmte stand kunt zien. Groen, oranje, en rood.
Deze föhn is voor ons gezin absoluut een winner. Echt een aanrader!
Pluspunten
- Krachtige luchtstroom
- Goed zichtbare led indicator met warmtestand
- Lang snoer
- Magnetische hulpstukken
- Licht van gewicht
Erg fijne föhn
Deze Sansbeauté föhn met diffuser is voor mij in de basis gewoon een fijne föhn om te gebruiken. Hij ligt prettig in de hand, voelt niet onhandig zwaar aan en de verschillende standen zijn makkelijk en logisch in te stellen. Dat maakt het föhnen zelf heel comfortabel en mijn haar is ook snel droog zonder dat het te heet aanvoelt. Zonder diffuser ben ik echt tevreden over het resultaat en ziet mijn haar er verzorgd en glad uit. De diffuser gebruik ik wel, maar daarbij merk ik dat mijn haar iets pluiziger wordt dan ik zou willen. Dat is voor mij het enige echte minpunt, want verder werkt alles gewoon zoals je verwacht. Ik blijf de föhn daardoor toch graag gebruiken en pak hem er regelmatig bij, alleen ben ik wat voorzichtiger met de diffuser. Over het algemeen dus een positieve ervaring.
Nu mijn dochter een puber is geworden voldoet mijn oude föhn niet volgens puber normen. Na vele discussies deze gekocht. Mijn dochter heeft lang dik haar en ik dunner en korter. Wat een fijne föhn is dit voor ons beide. Zelfs haar haar is snel droog zeker als je de diffuser en andere stuk erop zet.
Het fijne is dat alle extra’s er met magneet op zet. Dit heel snel te verwisselen. Hij heeft 3 standen koud, warm en heet. De lucht is lekker krachtig dus haar is echt snel droog. En een handig lang snoer. Echt een aanrader
De Sansbeauté föhn met diffuser heeft een mooi, modern design en staat stijlvol in de badkamer. De föhn ligt prettig in de hand en voelt stevig aan. Hij droogt het haar redelijk snel, wat fijn is bij dagelijks gebruik. Aan de kleur aan het uiteinde is goed te zien hoe warm de föhn is, wat een handige en veilige toevoeging is. De föhn is daarnaast redelijk stil vergeleken met andere modellen. De diffuser geeft het haar iets meer volume, maar ik merk weinig verschil in kruldefinitie. Het diffuseropzetstuk zit vast met een magneet, maar laat soms los, wat niet erg handig is tijdens het föhnen. Overall een fijne föhn met enkele minpunten.