Remington AC6120 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC6120 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loes 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke stille fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

9,0
Hij is vrij stil en licht van gewicht, verder heeft hij een goed droogresultaat.
Ik zou hem aanraden, klein aandachtspunt is dat de bediening op de zijkant zit maar naar even wennen is dit geen probleem meer. Ben blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • prijs
  • vrij stil
  • Licht van gewicht
  • Lange kabel

Minpunten

  • In het begin de bediening op de zijkant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke Jaspers 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Haardroger met uitstekende warmteregulering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, geluidsarm, warmte goed instelbaar, redelijk in prijs en .... de naam remington asocieer ik met kwaliteit (imago)

Pluspunten

  • Goed warmte regulering
  • Geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renee 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

9,0
Droogt je haar snel, de verschillende standen zijn fijn en de kopstukken zijn fijn in gebruik met er op en eraf halen.

Pluspunten

  • Fijn formaat
  • Droogt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ale 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington Pro Air Light

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

9,0
Remington Pro Air Light is lekker licht, het droogt super goed mijn haar. De difuser is fijn en is prettig in de omhang. En lekker krachtig een anrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lander 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Proffesionele haardroger

Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

9,0
Haardroger die licht is en goed in de hand ligt. Stabiele warmte vrijgave. Kortom kwaliteit aan een goede prijs. Beschermt je haren.

Pluspunten

  • licht en goed in de hand
  • goede levensduur
  • beschermt je haar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossentje 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington Fohn AC 6120

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

8,0
Deze föhn gekocht vanwege het lange snoer . vanwege de ionische technologie die zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het föhnen.
Je haar is ook supersnel droog (vergeleken bij onze oude föhn).
Mooie föhn ,niet te groot,ligt goed in de hand.
Het geluidsniveau is gemiddeld...
Degelijkheid kan ik nog niet goed beoordelen.

Pluspunten

  • snel
  • lang snoer
  • ionische technologie
  • kompact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Specificaties worden waargemaakt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

8,0
Pas gekocht dus moeten nog het gebruik op termijn ondervinden. Produkt ziet er prima uit en voldoet uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Harde blaasstand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

8,0
Prima haardrager. Niet te groot. Voldoende standen. Zou nog prettiger zijn als er een systeem is voor het makkelijk oprollen van de stroomkabel

Pluspunten

  • vel vermogen
  • voldoende standen
  • lang snoer

Minpunten

  • lang snoer kan je niet makkelijk oprollen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jessica 20-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

8,0
Ontzettend blij met de aankoop. Er zijn weinig fhons te vinden in deze prijsklasse. Ik gebruik hem bijna elke dag en nog geen problemen gehad! Vooral de grote kop met dichte noppen is top!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Grote kop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wellingtonhorse 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

goede fijne haar droer

Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

8,0
Mijn eerste ervaring met deze droger is erg prettig, in vergelijking met mijn oude droger maakt deze veel minder herrie, zo en zo hoor ik nu de motor niet meer, ik hoor nu alleen de luchtstroom. verder met de accesoires die er bijzitten kan ik doen wat ik wil

Pluspunten

  • geen motor herrie
  • flinke lucht stroom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Goeseije 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie krullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

9,0
Uitstekende haardroger die een goede prijs kwaliteit verhouding heeft en daarintegen ook nog voor mooie krullen in het haar geeft

Pluspunten

  • Prima in de hand liggen
  • Makkelijk te bedienen
  • Geluidsarm
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed

Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

9,0
Handzaam, ligt lekker in de hand en het haar is snel droog. Het is een professionele haardoger die ik iedereen aanraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

drooghaar 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

8,0
Fijne föhn ligt goed in de hand. Bediening werkt fijn. Hij is alleen niet zo stil al de doos beloofd en ook minder warm dan mijn vorige föhn. Mijn haar is echter wel snel droog dus dat maakt uiteindelijk iet uit.

Pluspunten

  • haar is snel droog
  • ligt fijn in de hand

Minpunten

  • Miner warm dan mijn vorige föhn
  • niet zo stil als de doos beloofd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wellingtonhorse 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne Fohn

Geschreven voor: Remington AC6120

Algemene score

8,0
Fijne Föhn, iets zwaarder dan ik gewend ben,
dit komt door de nieuwe type AC motor, maar hij werkt erg fijn.
hier voor een ander merk gekocht met ouderwetse motor, deze was na 4 keer al defect..

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer