Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 plus s500 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,4

Taregh 19-11-2022

Een TOP apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze geweldige koffieapparaat kan je 15 verschillende wereld smaken proeven en met Barista mode heb je nog veel meer mogelijkheden en makkelijk te bedienen en mooie design, je kan ook via HomeConnect APP bedienen...

RoCo 12-10-2022

Geweldig apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is mijn derde siemens expresso, en dit is wel de meest luxe, malen doet hij heel zachtjes alleen is het pompen regelijk luid. Verder zeer gemakkelijk te bedienen en in te stellen, reservoir is groot genoeg zowel de koffie als het water. Smaak is prima in te stellen door ook de temperatuur te regelen.

John S. 14-09-2022

Siemens EQ.9 plus

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn apparaat, met veelzijdige mogelijkheden. De koffie mag wat warmer, en de schuimlaat bij een latte macchiato of Cappuccino is aan de mager kant.

B.R. 08-08-2022

Lekkere verse koffie en vrouw ook blij

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik krijg er lekkere verse koffie uit, dus ik ben tevreden. De vrouw gebruikt de barista modus en tapt de ene na de andere vreemde koffie uit het apparaat.

Qua schoonmaken zeer makkelijk. Wij hebben wanneer we geen koffie pakken er een bakje onderstaan, dat vinden we anderzijds ook een nadeel. Je kunt niet savonds een kopje onder je automaat zetten en smorgens via je mobiel het apparaat bedienen. Hij spoelt hem dan eerst.

Verder gewoon goed en fijn apparaat.

Super machine 10-06-2022

Weer een Top product van Siemens

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een tijdje aandringen en de voordelen van dit type ten opzichte van die we hadden type EQ 6 7 plus die erg goed de koffie maakt. . Mijn man wilde erg graag dit type ivm het melk reservoir. En niet steeds met de melk in de weer hoef, en dus minder snel zuur word.
Uiteindelijk toch meer voor als nadelen van dit nieuwe type. En gezwicht voor de super stille en gave machine. Gaaf display en de wifi waar we beide gevoelig voor zijn Al met al een gave toevoeging aan onze smart woning. We bevelen hem ondanks de prijs zeker aan.

Willem 13-05-2022

Super machine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super ☕️☕️☕️machine nog nooit zo iets goeds in huis gehad. Echt een aanrader.

RobG 24-04-2022

Geweldig apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn en duidelijk apparaat,
Koffie zou iets warmer mogen zijn

Ozzie 16-01-2022

Home Connect

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super met mijn WiFi Siemens apparaturen werkt prima

Fam. van der Kallen 10-12-2021

Iedereen in de familie wordt een Barista

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze Espresso volautomaat hebben we een nieuw familielid erbij. Nu is iedereen in het gezin zelf instaat zijn eigen koffie favoriet te zetten. Met eigen profielen een ruime keuze aan specialiteiten en een bijzonder makkelijk en gebruiksvriendelijke bediening. Kortom wij zijn heel blij me ons nieuw familielid.

Fam. van der Kallen 10-12-2021

Iedereen in de familie wordt een Barista

Raph 20-08-2021

Een top apparaat!!!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Schitterend design, zeer degelijk, gebruiksvriendelijk en...héérlijke koffieproducten.

Anja 20-07-2021

Een upp grade in de volautomatisch koffie zetten

10,0
Dit is onze derder Siemens volautomaat ,wat kan er veel meer dan in de vorige.Je kan werkelijk alles naar wens instellen.Ik mis hooguit nog wat streepjes op het melkreservoir om afgepast melk erin te doen.Wij zijn met twee personen en wil hem niet te leeg maar ook niet te vol doen.Leuk is ook dat je de favourite koffie van je gasten erin kan zetten.Gewoon op naam de perfecte koffie hoe leuk is dat.

Dirk C. 15-07-2021

zeer tevreden met mijn nieuwe Siemens volautomaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb de Siemens Espresso volautomaat EQ9 plus S500 nu 2 weken en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. De EQ9 S500 maakt heerlijke koffie. De dranken zijn goed warm, ook de melkdranken. Alleen bij warme melk alleen, dan is de melk lauw. Bij maken van een melkdrank, bv Cappuccino of Macchiato haal ik de melk even iets eerder uit de koelkast, zodat de ergste kou eraf is en dan krijg je een heerlijk bakje. Heerlijk om rustig de dag te beginnen met een Americano en dan later een Cappuccino. Fijn is ook de Barista modus om de koffie soorten aan jou smaak aan te passen qua sterkte en inhoud. Het dagelijks onderhoud van de machine valt mij reuze mee, af en toe lekbak leegmaken en eens per week even de zetgroep schoonmaken. Geen vervelend werk. Al met al zeer tevreden. Hiervoor had ik 10 jaar een Siemens EQ 7plus, L serie, die nog steeds prima werkte, deze machine is naar mijn zoon gegaan, zijn machine had het net begeven. Dus dat kwma net op het juiste moment, hij is er blij mee en vond het eigenlijk zonde omdat de machine nog zo goed was. Ik wilde nu een machine die de keuze had om meerdere verschillende dranken te kunnen serveren en dat is gelukt. Door mijn ervaring met mijn vorige machine was de keuze voor alweer een Siemens geen moeilijke. Ik heb wel naar andere merken gekeken maar blijf toch bij Siemens, mede door de kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid van de machine.

J. Brouwn 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat voor een goede prijs

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Top apparaat. Doet exact wat het beloofd. Goede prijs, heerlijke koffie.
Ik was altijd wat terug houdend om meer dan €600 uit te geven voor een espressomachine. Maar ik moet zeggen dat de Siemens EQ.9 plus s500 zijn geld meer dan waard is. Natuurlijk moet je zelf opzoek gaan naar de koffie bonen die jou koffie de perfecte smaak geven. Maar heb je eenmaal de juiste koffie bonen gevonden. Dan zal je merken dat je koffie met dit apparaat altijd perfect smaakt, de juiste temperatuur heeft en altijd exact de juiste sterkte. Met de Siemens EQ.9 plus s500 kan je zelf de temperatuur, sterkte van je koffie, hoeveelheid melk en zelfs de hoeveelheid koffie instellen. Voor mij als echte koffie kenner is dit een top apparaat die aan al mijn eisen voldoet. Mocht je van plan zijn om een espresso machine aan te schaffen dan is de Siemens EQ.9 plus s500 wat mij betreft zeker een aanrader.

Pluspunten

• Koffie is altijd op de juiste smaak
  • Makkelijk te onderhouden
  • zeer prettig in gebruik
  • Helemaal naar eigen wens instelbaar

Minpunten

• Nog niet gevonden

Sandra 05-07-2021

Super simpel en heerlijke koffie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super toestel simpel in gebruik en doordat je alles zelf kunt instellen zou ik echt overwegen als je zulk apparaat wilt aanschaffen of er een barista op zit kost meer maar je hebt alle wensen voor iedereen.
Wel moet ik zeer snel elke dag de lekschaal leef maken maar als je het gelijk s'morgend doet heb je de gehele dag plezier van

Gert 26-06-2021
  • Product paar weken in bezit

Super koffie automaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Jaren de oude bonen machine gehad siemens en Philips 2e handsjes van marktplaats.
Nu eindelijk een nieuwe gekocht.
Ja dat was ff schrikken de prijs maar afgesproken van het vakantie geld onszelf te belonen.
En jeetje mineetje wat een super apparaat
Het was ff uitvogelen welke melk nu het best werkte want de eerste 10 bakjes gingen echt mis.
Uiteindelijk de gewone volle melk van de Albert Hein is voor ons perfect.
Heerlijke koffie zonder gedoe.
Klaar ff pijpje afspoelen en door.
Echt een super aanbieding van Siemens expresso machines

Pluspunten

• Heet genoeg
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te houden
  • Goede gebruiksaanwijzing
  • Heerlijke koffie

Tevreden koffiezetter 03-06-2021
  • Product paar dagen in bezit

Fluister koffiezetapparaat

10,0
Ik was het lawaai van mijn vorige koffiezetter zat en ergerde me eraan. Dus gezocht en gevonden in deze koffiezetter. heerlijk, een verademing zo stil. Natuurlijk hoor je het malen wel, maar dat is zeker acceptabel. In vergelijking met mijn vorig apparaat een verschil van dan en nacht. Ik ben erg tevreden en geniet van elk kopje koffie, welk eik ook kies.

Pluspunten

• Geluidsnivea
  • Uiterlijk
  • Personificeerbaar

Minpunten

• Prijs?
  • Verder nog niets ontdekt

Edwin 24-04-2021

Super volautomatische koffieapparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekkere koffie met de vele mogelijkheden en persoonlijke instellingen en eenvoudig in gebruik

Dorian 23-04-2021

espresso

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het komt regelmatig voor dat de melk niet "gepakt" wordt, hij stoomt dan alleen water en geen melk.Apparaat was al na een maand stuk terug gestuurd en wachten al 3 weken op reparatie doch zonder resultaat

Stefan 11-02-2021

Perfect, als hij werkt.

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Inmiddels hebben wij deze EQ9 S500 bijna een jaar in huis. De koffie die het apparaat zet is heerlijk, heeft natuurlijk ook met de bonen te maken. Hij wordt voornamelijk gebruik om normale koffie, cappuccino en latte macchiato te maken. De op geschuimde melk is perfect. Hier beginnen alleen ook gelijk de problemen. Het komt regelmatig voor dat de melk niet "gepakt" wordt, hij stoomt dan alleen water en geen melk. Inmiddels hebben wij het apparaat 2x retour gestuurd en zitten wij nog steeds met hetzelfde probleem, terwijl ze aangeven het probleem verholpen te hebben. Door dit probleem zou ik het apparaat niet aan iemand aanraden.

Toon meer reviews