De eerste indruk: wat een hoop functies! Als IJskoffie fan heb ik natuurlijk de cold brew optie meteen getest. Het is helaas nog steeds nodig om behoorlijk wat ijs toe te voegen, want de koffie komt er nog steeds vrij warm uit. Maar ik vermoed dat het apparaat o.a. de sterkte hierop aanpast, want de smaak is prima! Dit is mijn eerste automatische bonenmachine. Het is fijn dat er een hoop standaard keuzes zijn, maar je kan ook zelf favorieten instellen, waarbij je de instellingen kan aanpassen naar jouw smaak. Dat werkt heel goed. Melkschuim is makkelijk en handig. Wel moet je het slangetje even naspoelen. Maar de koffie met melkschuim viel hier prima in de smaak. Ten slotte een kleine kanttekening: er zit bovenop een knopje om de maling aan te passen, maar de werking hiervan wordt niet goed beschreven. Het lijkt of er 5 standen in te stellen zijn, maar je voelt bij het draaien niet dat er daadwerkelijk 5 standen zijn, het lijken er 3 te zijn. Dit heeft onze verdere koffie ervaring niet negatief beïnvloed.