Krups Evidence Hot & Cold Volautomatische Espressomachine - EA898GF0 - Espressomachines

Krups Evidence Hot & Cold Volautomatische Espressomachine - EA898GF0
Krups Evidence Hot & Cold Volautomatische Espressomachine - EA898GF0
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 699,99 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Evidence Hot & Cold Volautomatische Espressomachine - EA898GF0 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e*********@w****22-01-2026

Aroma

omdat er de geur van koffie is.
Pluspunten
  • 10
A*************@g********27-12-2025
We waren al een tijdje opzoek naar een fijn koffiezet apparaat maar dan met bonen. De Krups Evidence blijkt een super fijn apparaat. Gebruiksvriendelijk, heerlijke koffies, warm én koud en ook thee. We genieten er als gezin van en ook visite is enthousiast. De smaak, het goede schuim voor bijv. de capuccino. Het slangetje voor de melk is gemakkelijk schoon te maken en ook de koffidrap is gemakkelijk afvoerbaar. Het apparaat neemt niet heel veel meer ruimte in dan ons vorige apparaat maar zet daarnaast zóveel betere koffie. Het apparaat verbruikt wel extra water na iedere koffie met schuimmelk. Aan de andere kant is dat ook fijn ivm allergiën voor koemelk.
e************@h**********24-12-2025
Mooi compact apparaat, fijn in gebruik en snel te installeren. Nadeel, maar dat is bij alle espressomachines is het spoelen en schoonmaken. De kwaliteit en gemak is wel erg fijn. De smaak van koffie is afhankelijk van de bonen, maar dit apparaat is zeker wel aan te raden. Veel keuze in dranken. Persoonlijk prefereer ik een losse melkopschuimer ipv een slag in een pakje. Zeker bij 1 liter pakken is het lastig om alles uit de bodem te halen. Maar dit is ook een kwestie van overgieten in een kannetje. Fijn product en zeker de moeite waard.
m********@g********22-12-2025
Wij hebben de Krups Evidence Hot&Cold sinds iets meer dan een week in gebruik genomen. Met wel 18 recepten kan je heel wat warme en koude dranken maken. Zelfs een kopje thee kan je uit dit apparaat halen. Een voordeel daarvan is dat de thee niet mega heet is en je deze dus sneller kan drinken. Mijn man is een echte bonenkoffie fan, dus die is helemaal happy met deze Krups. De werkbaarheid is makkelijk. Er zijn duidelijke filmpjes online en als je de klikjes weet te vinden dan spreekt het eigenlijk voor zich. Het lastigste is het inschatten hoeveel ml er in een kopje past. En ja dat is gewoon uitproberen. We hebben zelfs warme chocolademelk gemaakt met dit apparaat. Ipv melk deden we het tuitje in een pak chocolade melk. Het was wat schuimender, maar met een dot slagroom erop riepen onze kinderen mogen we nog een kopje. En warm was het zeker. Wij zijn fan! Het is een groot apparaat, maar eigenlijk door zijn vorm en kleur valt hij helemaal niet op. Fantastisch. Wij zouden hem zeker aanraden. 1 minpuntje het waterreservoir zit achter, dus om die te vullen moet het hele apparaat naar voren geschoten worden.
e*******@g********21-12-2025

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat

Al jaren gebruiken we een "Bean to cup" apparaat. Deze heeft als nieuwe functie ook de "cold brew" voor ijskoffie variatie. Apart om dat nu zo makkelijk te kunnen maken. Met het eerste gebruik leidt de machine je door het instellen heen, je hebt eigenlijk geen papieren handleiding nodig. Het bonen reservoir is wat klein tov wat we gewend zijn en het water reservoir achteraan is, met kastjes boven je aanrecht, wat omslachtiger bij te vullen. Met de 2 koppen optie zet ie idd 2 x 1 kopje ipv dat er meer bonen in 1x gemalen worden. Koffie sterkte en hoeveelheid water zijn echt super simpel per kop aan te passen. En het melk systeem (en daarna doorspoelen) werkt erg makkelijk. Fijn apparaat met veel opties naar toch makkelijk te gebruiken.
Pluspunten
  • Duidelijk menu
  • Melksysteem
  • Schoonmaken
  • Veel opties
Minpunten
  • Plaats water reservoir
  • Klein bonen reservoir
p************@t*********18-12-2025
Ik gebruik de Evidence KRUPS Hot en Cold nu een dikke week en ik ben echt positief verrast door wat dit toestel allemaal kan. In het begin was ik vooral benieuwd naar de verschillende melkbereidingen en intussen heb ik er al heel wat uitgeprobeerd. Van een volle cappuccino tot een zachte latte en zelfs frisse, koude melkdranken: elke bereiding komt mooi schuimig en consistent uit het toestel. Het valt me op dat de koffie steeds lekker warm in het kopje terechtkomt, wat voor mij een groot pluspunt is. Zelfs wanneer ik haast heb en snel een drankje wil, blijft de kwaliteit constant goed. Het toestel is ook erg intuïtief. Je hoeft geen handleiding van A tot Z te lezen om ermee van start te gaan; de knoppen en functies spreken voor zich. Voor iemand die nog nooit eerder een apparaat met warme én koude drankopties gebruikte, voelt alles verrassend logisch aan. Kortom, de Evidence KRUPS Hot en Cold is voor mij een veelzijdige en gebruiksvriendelijke machine voor de dagdagelijkse koffiemomenten.
T*********@h**********17-12-2025

Geweldig apparaat

Ten eerste wat een uitgebreide machine!! Hij is ontzettend makkelijk te bedienen met een fijne touchscreen. We hebben nog niet alle drankjes kunnen ontdekken, maar zijn blij met de ruime keuze! We vinden het fijn dat we niet meer helemaal een baasje hebben voor de melk maar gewoon de slang in het pak kunnen stoppen en de kids zijn helemaal enthousiast met de optie opgeschuimde melk! We hebben wel 1 keer gehad dat de melk niet meer wilde opschuimen dus is belangrijk om de reinigingen goed uit te voeren.
h****************@h**********17-12-2025

Zeer complete koffiemachine van Krups

Vandaag de Krups HotCold in gebruik genomen. De koffiemachine ziet er super strak uit. Hij heeft een mooie kleurenscherm en neemt weinig ruimte in op je aanrecht. Hij is makkelijk en snel in te stellen. Je moet de gewenste taal kiezen, datum en tijd instellen en aangeven of hij automatisch aan en uit moet gaan. Even spoelen en klaar voor gebruik! Het eerste kopje cappuccino smaakt heerlijk. De melkopschuimer geeft een mooie delicate schuimlaag en de koffiesterkte staat standaard voor mij precies goed. Het bedieningspaneel is makkelijk te gebruiken. De losse melkaansluiting is goed schoon te maken. Ik mis alleen een tool waarmee ik het melkslangetje simpel kan opbergen. De bereiding van koude dranken is simpel uit te voeren door de opdrachten die je op je scherm ziet staan. Ook het legen van de bakjes wordt duidelijk aangegeven. Al met al een koffiemachine die gemakkelijk in het gebruik is en weinig onderhoud vergt..
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig onderhoud
Minpunten
  • Koffie is niet heet
  • maar warm
  • Geen opbergruimte voor melkschuimslangetje
r***************@g********16-12-2025
Na ontvangst de Evidence Hot&Cold direct aangesloten. Een paar instellingen verder was hij helemaal klaar voor gebruik. Gebruik 'em nu dagelijks. Deze koffiemachine is gemakkelijk in gebruik. Aanzetten, warmt op, je kiest de koffiesoort die je wil en het kopje koffie komt eraan. Tot nu toe alleen de warme dranken geprobeerd, maar ben zeker wel van plan om ook de "ice"-versies uit te gaan proberen. Het maalsysteem is behoorlijk stil. In ieder geval vele malen stiller dan mijn oude apparaat. Kortom, ik ben tevreden!
l************@h**********15-12-2025
De eerste indruk: wat een hoop functies! Als IJskoffie fan heb ik natuurlijk de cold brew optie meteen getest. Het is helaas nog steeds nodig om behoorlijk wat ijs toe te voegen, want de koffie komt er nog steeds vrij warm uit. Maar ik vermoed dat het apparaat o.a. de sterkte hierop aanpast, want de smaak is prima! Dit is mijn eerste automatische bonenmachine. Het is fijn dat er een hoop standaard keuzes zijn, maar je kan ook zelf favorieten instellen, waarbij je de instellingen kan aanpassen naar jouw smaak. Dat werkt heel goed. Melkschuim is makkelijk en handig. Wel moet je het slangetje even naspoelen. Maar de koffie met melkschuim viel hier prima in de smaak. Ten slotte een kleine kanttekening: er zit bovenop een knopje om de maling aan te passen, maar de werking hiervan wordt niet goed beschreven. Het lijkt of er 5 standen in te stellen zijn, maar je voelt bij het draaien niet dat er daadwerkelijk 5 standen zijn, het lijken er 3 te zijn. Dit heeft onze verdere koffie ervaring niet negatief beïnvloed.
LB10-12-2025

Fijn apparaat met een paar kleine minpuntjes

Ik gebruik het apparaat nu ruim anderhalve week en ben vooral positief, met een paar kleine minpuntjes. Pluspunten: - Installatie is eenvoudig; het apparaat begeleidt je stap voor stap.. - Veel verschillende soorten koffie mogelijk; ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd maar tot nu toe is de koffie lekker van smaak en goed van temperatuur. - Theezetten gaat prima. Het theewater komt uit een gescheiden systeem, dus geen thee die naar koffie smaakt! - Het melkslangetje direct in een melkpak hangen blijkt heel praktisch te zijn. Weinig schoonmaakwerk en geen verspilling, omdat het apparaat precies de benodigde hoeveelheid pakt uit het melkpak. - Schoonmaken van de onderdelen lijkt de eerste keer ingewikkeld, maar dat valt reuze mee en is zo gedaan. Minpunten: - De iconen op het apparaat zijn vast ingesteld en kun je dus niet aanpassen aan je eigen veelgemaakte dranken. Voor alle andere dranken en voor de favorieten moet je een tekstmenu door.. - Je ziet vooraf niet hoeveel ml een drank is. De hoeveelheid verschijnt pas bij het starten, dus je weet vooraf ook niet zeker wat voor kopje/mok je eronder moet zetten. Die kun je dan nog wel aanpassen als dat nodig is en die dan aan je favorieten toevoegen. - Niet alle functies van het apparaat staan in de handleiding. Die heb ik op internet op moeten zoeken. - Het apparaat schakelt na max 1.5 uur uit. Soms staat het dan net weer uit als ik koffie of thee wil maken en het opwarmen duurt dan weer even. Op dagen dat ik veel thuis ben, zou een langere of handmatig instelbare stand-by-tijd fijn zijn. Conclusie: Een fijn apparaat met wat kleine nadelen. Ik verwacht het veel te gebruiken!