Magimix Citiz Espresso Machine - Black

Magimix Citiz Espresso Machine - Black - Espressomachines

Magimix Citiz Espresso Machine - Black - Espressomachines

7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Magimix Citiz Espresso Machine - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Johan28-11-2021

Lekkage Magimix Citiz

Pas drie maanden geleden aangeschaft en het leek een prima apparaat. Aluminium kupjes gebruikt. Lekt water achter de uitloop. Hadden we maar eerder op internet gekeken. Is een bekend probleem dat mogelijk bij de productie al ontstaat. Zonder veel kosten niet op te lossen en advies is een nieuwe kopen. BALEN!!
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • goede koffie
Minpunten
  • lekkage achter uitloop
  • hoge kosten reparatie
C. Bol29-09-2018

levensduur slechts paar jaar

Wij hebben dit apparaat nog geen 3 jaar geleden gekocht en hij is nu kapot. Hij lekt water in het opvangbakje. Wellicht komt dit omdat wij niet de dure originele nespresso cupjes (willen) gebruiken. Ik vindt het toch wel een groot bezwaar dat dit kennelijk echt niet lan zonder dat het apparaat snel kapot is. De koffie smaakt verder prima. En het apparaat is verder wel handig.
Pluspunten
  • snel lekkere koffie
  • groter waterreservoir dan bij andere
Minpunten
  • korte levensduur
Emma24-01-2018

Fijn apparaat

Het is een heel gebruiksvriendelijk apparaat, je hebt heel snel een kop koffie en hij is makkelijk in onderhoud.
Pluspunten
  • Snel opgewarmd
  • Makkelijk voor 1 persoon
J.C.M.v.V.24-06-2017

Prima koffiezet apparaat.

Zet perfect bakkie koffie van diverse samenstellingen voor ieder wat wils. Kan niets negatiefs bedenken.